dediğin şekilde 2 uyduyu bağlamıştım. Görüntüde fark göremedim ama TV ların biri LCD diğeri CRT idi dolayısıyla illa ki biraz fark var. Zayıflama olmadı tüm kanalları izledim.
Konuyu hortlatmak istedim. Başka yerde güncel açılmış ise şimdiden herkesten özür dilerim. Benimde tüm odalarda duvarda anten girişi mevcut. Salona uydu alıcısı bağladım sorunsuz çalışmakta. Ama oturma odasına da ayrı bir uydu bağladığımda sinyal yok uyarısı alıyorum tv.de. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yani kısacası 2 ayrı odada da 2 ayrı uydu alıcısı var. 2 sinide ayrı ayrı nasıl kullanabilirim?? şimdiden yardımlarınız için tşkler.
quote:
Orijinalden alıntı: cyhn84
Konuyu hortlatmak istedim. Başka yerde güncel açılmış ise şimdiden herkesten özür dilerim. Benimde tüm odalarda duvarda anten girişi mevcut. Salona uydu alıcısı bağladım sorunsuz çalışmakta. Ama oturma odasına da ayrı bir uydu bağladığımda sinyal yok uyarısı alıyorum tv.de. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yani kısacası 2 ayrı odada da 2 ayrı uydu alıcısı var. 2 sinide ayrı ayrı nasıl kullanabilirim?? şimdiden yardımlarınız için tşkler.
Tüm odalardaki kablolar, çatıdan inen kabloya bağlanmış olduğu için, aynı anda iki uydu cihazı çalıştıramazsınız.
Diğer oda da çalıştırmak için, antene çift çıkışlı LNB takmalı ve kabloyu odaya kadar çekmelisiniz.
Eğer merkezi sistemden alıyorsanız, merkezi sistem santralından, izlemek istediğiniz odaya bir kablo daha çekmelisiniz. Tabi merkezi santralda boş çıkış varsa !
Boş çıkış yoksa, merkezi santrala ilave kaskad'lı sviç takılmalı. Merkezi santralı genişletme imkanı yoksa, oda için ilave bireysel çanak kurulmalıdır.
Kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme