Şimdi Ara

Her oyunda kasan bilgisayarımı nasıl düzeltebilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

islemci.

buyrun

Her oyunda kasan bilgisayarımı nasıl düzeltebilirim
  • Bir an islemci 125w olabilir anakartta sıkıntı olusturabilir dusuncesine kapildim ama brisbane cikmasi iyi. 89w islemci....
    o zaman windows kurulumu ile ilgili sıkıntı olabilir. windows u ahci seklinde kurdunuz degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Bir an islemci 125w olabilir anakartta sıkıntı olusturabilir dusuncesine kapildim ama brisbane cikmasi iyi. 89w islemci....
    o zaman windows kurulumu ile ilgili sıkıntı olabilir. windows u ahci seklinde kurdunuz degil mi?

temiz kurulum gerçekleştirdik ama ben değil abim yaptı Windows 8 32 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALOCOUST

hocam hdd tune diye bir program var.Onu indirin trial olarak.Programda scan for errors diye bir sekme var.Ona girin ve start tuşuna basın taramaya başlasın.O kutucuklu alan sizin hddniz.Eğer yeşilse tüm kutucuklar sorun yok demektir bir kaç kırmızı kutu da çok sorun yaratmaz ama yüzde yüz güvenmeyin yedek alın eğer çok fazla ise hdd ölüyor demektir.Ya hesaplayıp bad sectorlerin hangi gb lar arası olduğunu bulup o kısımdan diskii bölüp orayı raw bırakıcaksınız;kullanmayacaksınız yada yeni hard disk alıcaksınız.Ben de windows kurdum hdd ye başta inanılmaz yavaş açılıyordu sonra hiç açılmamaya başladı meğersem harddiskden miş.
    Siz bir taratın eğer bad sector çıkarda düzeltmek isterseniz yada bölüp kullanmak size o konunun linkini

hiç bad sector çıkmadı .

• quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3,10 GHz
    Asus M3N78-EMH HDMI Anakart
    2GB A-data ram (mhz konusunda pek emin olamadığım için yazmadım)
    Sapphire Radeon HD 5750 1Gb DDR5 ekran kartı
    Hıgh Power Performans Power 550W PSU
    Seagete Barracuda ST3320613AS 320 GB 7200 rpm HDD ye sahip sistemimde tahmin edebileceğiniz her oyunda takılma mevcuttur(PES2011-2012-2013,WSC 2009, Virtual Tenis 4, Call Of Duty Modern War 3 vb gibi bir çok oyunda kasılmalar mevcuttur).Flash oyunlar da dahil.Ekran kartı şüphesiyle ekran kartımı değiştirdim.Fakat pek bir etkisi olmadı.Windows ile alakalı olduğunu düşünüp Windows 8 e güncelledim hiç bir etkisi olmadı.Sistem tek oyunlarda kassa gene bir nebze internetten video izlerken yada hard diskimde bulunan filmlerden herhangi birini izlerken takılmalar yaşıyorum.Acaba sorun hakkında tahminleriniz gidermek için önerileriniz varsa çok sevinirim. Teşekkürler.

bilgisayarın donuyormu yoksa oyun oynarken ekran 1-2 saniye takılıp yine eski halinemi dönüyo

Eğer donuyorsa ısınmadan kaynaklanıyor yeni bir fan işi çözer ama eğer takılıyorsa game booster diye bir program var onla oyunu açarsan belki bir çözümü olur banada önerdiler ama bir faydasını göremedim belki senin işine yarar diye söyledim inş. en kısa zamanda sorunun çözülür Kolay Gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: 34Mehmetcik38

quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3,10 GHz
    Asus M3N78-EMH HDMI Anakart
    2GB A-data ram (mhz konusunda pek emin olamadığım için yazmadım)
    Sapphire Radeon HD 5750 1Gb DDR5 ekran kartı
    Hıgh Power Performans Power 550W PSU
    Seagete Barracuda ST3320613AS 320 GB 7200 rpm HDD ye sahip sistemimde tahmin edebileceğiniz her oyunda takılma mevcuttur(PES2011-2012-2013,WSC 2009, Virtual Tenis 4, Call Of Duty Modern War 3 vb gibi bir çok oyunda kasılmalar mevcuttur).Flash oyunlar da dahil.Ekran kartı şüphesiyle ekran kartımı değiştirdim.Fakat pek bir etkisi olmadı.Windows ile alakalı olduğunu düşünüp Windows 8 e güncelledim hiç bir etkisi olmadı.Sistem tek oyunlarda kassa gene bir nebze internetten video izlerken yada hard diskimde bulunan filmlerden herhangi birini izlerken takılmalar yaşıyorum.Acaba sorun hakkında tahminleriniz gidermek için önerileriniz varsa çok sevinirim. Teşekkürler.

bilgisayarın donuyormu yoksa oyun oynarken ekran 1-2 saniye takılıp yine eski halinemi dönüyo

Eğer donuyorsa ısınmadan kaynaklanıyor yeni bir fan işi çözer ama eğer takılıyorsa game booster diye bir program var onla oyunu açarsan belki bir çözümü olur banada önerdiler ama bir faydasını göremedim belki senin işine yarar diye söyledim inş. en kısa zamanda sorunun çözülür Kolay Gelsin

aslında ne donma ne takılma oyun oynarken görüntüler birden yavaşlıyor sonra birden hızlanıyor ama hızlanmadan kastım pes serisini oynamış biri bilir become legend modunda oynarken oyun yavaşlıyor ve birden hızlanıyor yavaşladığında orta sahadayken oyun hızlanıp normal hale geldiğinde kalenin içinde buluyorum adamı yani anlatabildim mi bilmiyorum sorun ilginç zaten game boosterla kullanıyorum bilgisayarı bir etkisi olmadı. İlginize teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up up sorunuma çare bulanbilecek biri yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harddiske bad arayüz taraması yap genelde ekran kartından işlemciden ramden kaynaklanmayan şey hdd den kaynaklanır flash dosyalarını zor acar youtube ta video açıkken facete dolaşırken kasma yapar bi arkadaşımdada olmuştu bad arayüz taraması yapınca windows xp attım ve şuan tıkır tıkır ve hddsi Western Digital 320 Gb ydi :) WD'den soğudum :)
  • bad sector yok hdd temiz fakat sorun devam ediyor
  • Bence sorun işlemcinizde görüntülerin yavaşlaması falan normalde işlemciden kaynaklanan sorunlar.Birde windows 8 i kurarken uyunluluk programından bakarak uygun olan sürümünü kurdunuz değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Bence sorun işlemcinizde görüntülerin yavaşlaması falan normalde işlemciden kaynaklanan sorunlar.Birde windows 8 i kurarken uyunluluk programından bakarak uygun olan sürümünü kurdunuz değilmi ?

bu sorunlar win 7 de de vardı vista da da vardı xp de de vardı sorun ilk topladığımdan beri var sistemde fakat toplattığım yerdeki sözde bilgili satıcılarsorun yok diye ısrar ettiler bu sorun yaklaşık 2-3 yılı aşkın süredir mevcut ben pc yi camdan atmama şaşıyorum pc başına geçmek dahi istemiyorum inanın bıktırdı beni bu sorun
  • acaba bilgisayardaki bir elektrik kaçağı bu saydığım sorunlara neden olabilir mi ?
  • up up
  • arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.