Şimdi Ara

Her Renk, Her Araç İçin Rötuş Boyası (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
757
Cevap
56
Favori
126.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cebor

Nissan 2007 model siyah renk kodunu nereden ögrenebilirim.

Pm atıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Methaba hocam bende ankaradayim banada rutus boyasi lazim tanponlarda ufakbdefrk cizikler var onlar icin. Arac 2001 model 318i beyaz bmw. Renk kodunu sabah motordan bakar yazarim. Ben elfen almayi dusunuyorum adres bilgilerini atabilirsen sevinirim. Birde bu boyayi vutunca siritmazmi hocam? Yani yanina ne bilwyim pasta cila gibi birsey daha uygulamak gerekir mi??? Mesajinizi bekliyor olacagim saygilarimla...

• quote:

Orijinalden alıntı: programci06

Methaba hocam bende ankaradayim banada rutus boyasi lazim tanponlarda ufakbdefrk cizikler var onlar icin. Arac 2001 model 318i beyaz bmw. Renk kodunu sabah motordan bakar yazarim. Ben elfen almayi dusunuyorum adres bilgilerini atabilirsen sevinirim. Birde bu boyayi vutunca siritmazmi hocam? Yani yanina ne bilwyim pasta cila gibi birsey daha uygulamak gerekir mi??? Mesajinizi bekliyor olacagim saygilarimla...

Selamlar,
    Boyalar renk kodu ile hazırlandığı için birebir uyum sağlayacaktır, bu yüzden başka bir şey yapmanıza gerek kalmıyor.

Pm atıyorum

• Ford fiesta 2013 beyaz renk için boya konuda ihtiyacınız varmıdır ? Nasıl temin edebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: affe

Ford fiesta 2013 beyaz renk için boya konuda ihtiyacınız varmıdır ? Nasıl temin edebiliriz ?

Selamlar,
    Ruhsattaki renk ismi nedir? Isim soyisim adres tel bilgilerinizle yarın kargolayabilirim.
    Pm atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snan1910 -- 12 Mayıs 2014; 19:39:03 >
  • snan1910 S kullanıcısına yanıt
    INT COLOR TYPE K DK GRAY slm honda civic 2000 model bu renk boyadan lazım temin edebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: illakienes

INT COLOR TYPE K DK GRAY slm honda civic 2000 model bu renk boyadan lazım temin edebilirmisiniz

Pm attım...

• Merhaba opel astra şimşek gri boya kodu 163 elinizde mevcut mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: surgery

Merhaba opel astra şimşek gri boya kodu 163 elinizde mevcut mudur?

Selamlar,
    Tabi ki mevcut. PM attım.

• Hocam honda civic 2013 NH-737M boya elinizde var mı?
    Ağrıya gönderim yapıyor musunuz?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lepistes2222

Hocam honda civic 2013 NH-737M boya elinizde var mı?
    Ağrıya gönderim yapıyor musunuz?
    teşekkürler

Selamlar,
    Renk kodu ile tüm renkleri hazırlayabiliyorum.
    Türkiyenin her yerine gönderim yapabiliyorum.
    Pm attım

• Merhabalar 1999 model Proton Persona 415 GLSi aracım var, rengi sarı(Altın) diye geçiyor, rutuş boyası ayarlayabilirmisiniz, ( boya kodu nerede yazar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREMERKAN

Merhabalar 1999 model Proton Persona 415 GLSi aracım var, rengi sarı(Altın) diye geçiyor, rutuş boyası ayarlayabilirmisiniz, ( boya kodu nerede yazar)

Selamlar,
    Aracın kg etiketinde yazacaktır renk kodu,
    Pm atıyorum.

• Merhaba hocam bendede 2010 ford tourneo connect var.fındık kahvesi.tam kodu nerede acaba.bende boya istiyorum.
    [simage][/simage]
    kaputta böyle bir etiket var, boya kodu bumu acaba
  • Merhaba,

Hocam nasıl uygulayacağız? 1. sayfadaki resimleri göremiyorum. Yardımcı olursanız bende almak isterim.

Teşekkürler...
    Merhabalar, daha önceki arabam için almıştım, önceleri oje kutusunda olduğu için tereddüt ettim ama kullanınca gördümki hakiki boya, renk uyumu güzel ve 1 yılı geçmesine rağmen silinme falanda olmadı. tereddüt etmeden alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VSaBaH

Merhaba,

Hocam nasıl uygulayacağız? 1. sayfadaki resimleri göremiyorum. Yardımcı olursanız bende almak isterim.

Teşekkürler...

Selamlar,
    Tırnağa gelen çizikler veya taş izleri için,
    Rötuş boyası yanında göndereceğimiz fırça yardımıyla, çiziklerin içini doldurucaksınız. Ince çizikler için kürdan vs ince ürünlerle uygulama yapılabilir. Fırça ile uygulama yapıldığında ne kadar az fırça izi bırakırsanız o kadar başarılı olucaktır.

Pm atıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KEREMERKAN

Merhabalar, daha önceki arabam için almıştım, önceleri oje kutusunda olduğu için tereddüt ettim ama kullanınca gördümki hakiki boya, renk uyumu güzel ve 1 yılı geçmesine rağmen silinme falanda olmadı. tereddüt etmeden alabilirsiniz.

Teşekkür ederim,
    Yeni şişelerimiz oje şeklinde değil, 29cc lik kavanozlar ve yanında uygulama fırçası mevcut. proton için gönderimde görüceksiniz daha başarılı olduklarını.
    Proton için pm atıyorum

• toyota yaris 2013 alev kırmızı varmıdır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.