Şimdi Ara

Her Renk, Her Araç İçin Rötuş Boyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
55
Favori
127.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Citroen C3 için EZWC hazırlayabilirmisiniz? Bir de bu kodun renk ismi tam olarak ne geçiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

Citroen C3 için EZWC hazırlayabilirmisiniz? Bir de bu kodun renk ismi tam olarak ne geçiyor acaba?

Pm atildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snan1910 S kullanıcısına yanıt
    Hocam aracımın markası Hyundai accent Admire 2005 model Rengi Ruhsatta " Metalik safari Bej " yazıyor. renk kodunu bilmiyorum. eğer bulabilirseniz bize ne kadara malolur. İyi günler. @snan1910
  • quote:

Orijinalden alıntı: boardcast

Hocam aracımın markası Hyundai accent Admire 2005 model Rengi Ruhsatta " Metalik safari Bej " yazıyor. renk kodunu bilmiyorum. eğer bulabilirseniz bize ne kadara malolur. İyi günler. @snan1910

Selamlar

Aracın renk kodu şöför kapısı içinde yazacaktir

Renk kodu ile isim soyisim adres tel bilgilerinizi pm lemeniz yeterli

Tek şişe 10tl iki şişe fiyatı 18tl

• merhabalar,

benımde ford fıesta ıncı beyazı aracıma rotus boyası gerekmektedır. Kodu sabıttır zannedersem sız de mevcut mu?

sorun yok aynı rengı gonderırım dersenız ıletısıme gecelım tekrar ve oncelıklı olarak 1 kutu alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasuhbedevi

merhabalar,

benımde ford fıesta ıncı beyazı aracıma rotus boyası gerekmektedır. Kodu sabıttır zannedersem sız de mevcut mu?

sorun yok aynı rengı gonderırım dersenız ıletısıme gecelım tekrar ve oncelıklı olarak 1 kutu alayım.

Selamlar

Isim soyisim adres telefon bilgilerinizi pm lerseniz kargolayabilirim

• keşke kullanan arkadaşlar deneyimlerini , sırıtıp sırıtmadığını yazsalar , fotoğrafını falan çekip koysalar uygulama öncesi/sonrası gibi , alacak olan kişilerde az çok fikir sahibi olur , genel itibari ile mesajlardan gördüğüm 1 kişinin memnun kalmadığı yönünde , demekki genel itibari ile herkes memnun , memnunmusunuz
  • Merhaba,

Aracım skoda felicia .Kaputta taş izleri vardı bugün tazyikli su yıkaması sonrasında çatlak olan alanın boyası söküldü.Sizin formülünüz bu bölgeye uygulanabilir mi?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: felicia06

Merhaba,

Aracım skoda felicia .Kaputta taş izleri vardı bugün tazyikli su yıkaması sonrasında çatlak olan alanın boyası söküldü.Sizin formülünüz bu bölgeye uygulanabilir mi?

Teşekkürler...

Selamlar
    Benim hazırladığım ürün aracınızın renk koduna göre hazırlanmış aracın orjinal boyasıdır, eğer rötuşluksa bu soyulmalar işinizi görecektir

• merhaba çiziklere fırçayla direk mi uygulanıyor nasıl kullanılır ? torru veya kalıntı filan olur mu biraz daha detaylı açıklarsanız ...

pm atılmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay bey -- 19 Ekim 2013; 0:56:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay bey

merhaba çiziklere fırçayla direk mi uygulanıyor nasıl kullanılır ? torru veya kalıntı filan olur mu biraz daha detaylı açıklarsanız ...

pm atılmıştır...

selamlar
    pm iniz cevaplandın
    onun dışında uygulamayı direkt fırça ile yapıyoruz

sadece fırça izi bırakmamaya dikkat ediyoruz.
  • BENDE 2006 PEJO 307 VAR BEN DE BOYADAN ALMAK İSTİYORUM.NE YAPMALIYIM.YARDIMINIZI BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: geranimo17

BENDE 2006 PEJO 307 VAR BEN DE BOYADAN ALMAK İSTİYORUM.NE YAPMALIYIM.YARDIMINIZI BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER

Pm atıldı.....

• @snan1910

Ustam kapıda ödeme falan varmı acaba yav. Kredi kartı kullanmıyorumda, onun dışında nasıl ödeme yaparız. Hesabına falan yatırabilir miyiz yada parayı ?

Araç : 2006 Opel Astra 1.3 cdti essentia HB / BEYAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

@snan1910

Ustam kapıda ödeme falan varmı acaba yav. Kredi kartı kullanmıyorumda, onun dışında nasıl ödeme yaparız. Hesabına falan yatırabilir miyiz yada parayı ?

Araç : 2006 Opel Astra 1.3 cdti essentia HB / BEYAZ

Malesef kapida odeme yapamiyorum,

Ziraat hesap numarasi veriyorum atm den kartsiz islemle masrafsiz yatirabilirsiniz

Yarin oglene kadar
    Isim soyisim adres tel renk kodu verebilirseniz yarin kargolayabilirim

Tesekkurler

• pm attım hocam.
  • hocam aracım 2003 ruhsatta gri ( granit) yazıyor hocam bilgi verirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gürbik

hocam aracım 2003 ruhsatta gri ( granit) yazıyor hocam bilgi verirmisin

pm atıldı.....
  • 2011 Toyota auris 1F7 METALİK GÜMÜŞ GRİ VAR MIDIR?
  • hocam fotoğraf bu hangisi ise buyur bak
    Her Renk, Her Araç İçin Rötuş Boyası
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.