Şimdi Ara

Her saniye 10 İnsan doğuyor 2 İnsan ölüyor! Dünya kaldıramıyor! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
10
Favori
4.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigara için onca kampanya yapılıyor bırakalım içen için erkenden gitsin her türlü öldürücü maddeyi olayı yaygınlaştıracaksin yoksa son yakindir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son nehir kuruduğunda işte o zaman anlayacagiz paranin yenmedigini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirket kurucam ortak arıyorum Umbrella ismini satın aldım.Ayrıca genetik mühendisleri cv göndersin(fotoğrafsız cvler dikkate alınmayacaktır)
  • Dan Brown - Cehennem.Ürperdim tekrar konuyu görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolfBlood

Cehennem kitabında da bu olaydan bahsediliyordu okudukça aklı duruyordu insanın. Çözüm kitaptaki gibi olabilir ama o kadar nitelikli virüs yapılabilir mi o problem.

Ne onermis dan brown . Nitelikli virüs olayını kısaca aciklayabilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Simo Hayha

quote:

Orijinalden alıntı: WolfBlood

Cehennem kitabında da bu olaydan bahsediliyordu okudukça aklı duruyordu insanın. Çözüm kitaptaki gibi olabilir ama o kadar nitelikli virüs yapılabilir mi o problem.

Ne onermis dan brown . Nitelikli virüs olayını kısaca aciklayabilir misin

Okumadıysanız bakın anlarsınız hocam. Virüs dünyadaki nüfusun sanırım 3/2 sini kısırlaştırıyor. Ama öyle bir virüs yapılabilirse ben zombi virüsüde yapılabilir diye düşünüyorum kuduzluk gibi. Hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Wio

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

quote:

Orijinalden alıntı: celo55

la şu çine girip 1 milyar çinliyide katledesim var gıcık oluyorum 1 milyar nedir ya

hindistanın nüfusu 1,2 milyar çinden yalnızca 100 milyon eksik esas tehdit onlar, çingeneler.

Haklısın

Hindistan'da kızlar başlık parası veriyor, istemeye onların ailesi gidiyor.

Rusya'da Erkek oranı 46.1% Bayan oranı 53.9%

Çin'de Erkek oranı 46.8% Bayan oranı 53.2%

Dünya genelinde Bayan sayısında aşırı bir hızlanma var.

http://www.worldometers.info/world-population/#age

İslam'da bunun için bir şeyden bahsedilmişti galiba taa kaç asır önce denmiş kız nüfusu artışa geçecek diye.

Dünyanın %99'u kız olsa, yine ben elizabeth sanırım. Yine de bu gelişmeler biraz umut veriyor.

• Vay arkadaş nasılda artıyor şaşırtıcı gerçekten
  • Aile planlama tüm dünyadaki okullarda mecburi olarak okutulsa, durumun ciddiyetinden bahsedilse bir miktar iyileşme olacağını düşünüyorum. Hindistan'da 15-16 çocuk yapan ailelerin ne planlamadan ne de korunma yöntemlerinden haberi vardır bu diğer ülkeler için de geçerli. Gelecekte ise gerek doğal kaynaklar gerekse anlaşmazlıklardan dolayı büyük savaşlar çıkacaktır. Savaş teknolojisinin aşırı şekilde geliştiğini, artık tüfeklerin normal patlayıcıların yerine nükleer, kimyasal, biyolojik silahların yer aldığını düşünürsek savaşlar esnasında ciddi şekilde kayıplar yaşanacaktır. Ayrıca bu tür silahların gelecek nesilleri de etkileyeceği aşikardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

Aile planlama tüm dünyadaki okullarda mecburi olarak okutulsa, durumun ciddiyetinden bahsedilse bir miktar iyileşme olacağını düşünüyorum. Hindistan'da 15-16 çocuk yapan ailelerin ne planlamadan ne de korunma yöntemlerinden haberi vardır bu diğer ülkeler için de geçerli. Gelecekte ise gerek doğal kaynaklar gerekse anlaşmazlıklardan dolayı büyük savaşlar çıkacaktır. Savaş teknolojisinin aşırı şekilde geliştiğini, artık tüfeklerin normal patlayıcıların yerine nükleer, kimyasal, biyolojik silahların yer aldığını düşünürsek savaşlar esnasında ciddi şekilde kayıplar yaşanacaktır. Ayrıca bu tür silahların gelecek nesilleri de etkileyeceği aşikardır.

Ülkeler nüfus gücünü bir silah olarak görmekten vazgeçip nüfus ile ilgili azaltmak yerine arttırmaktan vazgeçerlerse belki ama artık çok geç. 14 Milyar olunca zaten imkansız beslemesi bu nüfusu dünyanın, sayı çok uzak görünmüyor.

• bütün bu kekoları apaçileri,sokakta bayanlara laf edenleri,haraç kesenleri bir yere toplayıp yakalım nüfus düşer belki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Tam bir trajedi ama onlara göre normal.

tabi nufusları yüksek olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

3 çocuktan sonra devlete çocuk başı para ödenmeli

doğuda zaten doğan her çocuğua ayda 250-300 tl para verliyor zaten bilmiyor muydun ?
  • Hindistan Seri üretimde

• quote:

Orijinalden alıntı: Nationalsocial

Hindistan Seri üretimde

Kahkaha attırdın

• kaldıran bulunur kaldıramassan kaldırırlar gülüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

3 çocuktan sonra devlete çocuk başı para ödenmeli

doğuda zaten doğan her çocuğua ayda 250-300 tl para verliyor zaten bilmiyor muydun ?

Hayır , tam tersi yapılsa daha faydalı olur hem çocuklar daha iyi standartlarda yetişir , hem devlete vergi , hem başbakanın dediği gibi isteyen 3 çocuk yapabilir , hem nüfus artışı düzene alınmış olur ...
  • Sadece Amerikan nüfusunun azalması gerekiyor. İsterse dünya nüfüsu 10 milyar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

quote:

Orijinalden alıntı: sirenia

Keşke naziler gibi Türk yok etme kuvvetleri olsa sistematik bi şekilde toplu kıyımlar yasansa (ulkemizdeki bazi etnik supruntuler basta olmak üzere) katılmak icin can atardim. Hem degindigin sorun icin çözüme katki saglamis olurdum. Hemde büyük keyif alirdim.

Ergenlik ağır geçiyor galiba

sen naber ya :D
  • Çinliler hintliler sayıca çok olabilir ama afrikada artış hızı olarak önlem alınmalı,nüfus her ülkede ne eriyecek kadar nede artıcak kadar ayarlanmalı,her kadın ve erkeğin 2çocuk yaptığını düşünün biri erkek Biri kız olsa evlenip aynı şekilde devam etse aynı kalır,nüfus artışı işsiz nüfüs fazlalığı hep birilerinin işine gelmiştir çünkü en pis işi ucuza yapmak için yarışan insanlar vardır

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.