Şimdi Ara

<< Her Serverda GB Satışlarımız Başlamıştır ! >> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güncel !!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrCreaT

Başka Napabilirm Bedavayamı Veriyim? Hic GB Almayan İnsanlar Gelip Burda Yorum Yapmasın .. Piyasaya Bakıpda Yorum Yapın

Ne demek istiyosun sen şimdi ya insanın sinirini bozma! Bu forumda bi kullanıcı daha var onun topiginin linkini bu topige koyarsam emin ol hic bi gb satamazsın herkes gidip ondan alır.Dies 13 ytl miş! bak sen !Odediğim kullanıcı 9 ytl ye satıyo dies te.Şimdi gelip te bana o zaman git onadn al deme zaten ondan alcam fakat ben bi müşteriyim nerede daha ucuz oradan alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuMMerMaN

quote:

Orjinalden alıntı: MrCreaT

Başka Napabilirm Bedavayamı Veriyim? Hic GB Almayan İnsanlar Gelip Burda Yorum Yapmasın .. Piyasaya Bakıpda Yorum Yapın

Ne demek istiyosun sen şimdi ya insanın sinirini bozma! Bu forumda bi kullanıcı daha var onun topiginin linkini bu topige koyarsam emin ol hic bi gb satamazsın herkes gidip ondan alır.Dies 13 ytl miş! bak sen !Odediğim kullanıcı 9 ytl ye satıyo dies te.Şimdi gelip te bana o zaman git onadn al deme zaten ondan alcam fakat ben bi müşteriyim nerede daha ucuz oradan alırım

İstersem 1000 YTL Yaparım İstersem 10000 YTL Yaparım Sanane? Bende Satıcıyım Satmıyorum GG!

• Hadi bakiim akşam akşam sinirimi bozdun Madem piyasayı bilmiyoruz.Al sana inat

http://forum.donanimhaber.com/m_24259313/tm.htm

Herkes bu linkteki kullanıcı dan gb alabilir.Bu topictekinden hem daha ucuz hem daha güvenli.Zaten alışveriş yapan kişiler güvenli bir şekilde alışveriş yaptıkları için teşekkür etmişler.
  • Saol Up İçin!!

Güncel !!!!!
  • Güncel !!!!!!!!
  • bütün serverlarda 2 ytl fazla var
  • Ne ayaksın arkadasim sen ?

http://forum.donanimhaber.com/m_24457455/tm.htm

GAliba maksadin '' laf olsun torba dolsun =?''
  • SERVER VE FİATLAR

[CRC-AKR 10 YTL]

[O-E-R 5 YTL]

[B-7 YTL]

[G-M-P 10 YTL]

[X-D-L 9 YTL]

[ARES-CYPHER 5YTL]

ANKARA İÇİ.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.