Şimdi Ara

Her şey dahil 3300 TL .. Bakın Bakalım Olmuş Mu ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hate_or_love

Öncelikle cvp yazan dostlara çk teşekkür ederim..

Vatandaki elemanlardan daha iyi bir sistem kurmuş olmanın verdigi hazla

Şimdi Kasa olarakiki ayrdık

Xigmatek Assassin Bl. Ed. Tauro 80+ 700 Watt MidT ATX  yoksa

CORSAİR miydi 400 R o mu ??

Ben hangisi daha iyi bilmem

Anakartta da HD mi GTX mi ?!

Ayrıca en son Windows 98 yüklemiştim cracli

Mecbur orjinal alıcam bir sanırım orjinal sistem almazsan montaj yapmìyorlarmış Vatan ..

Son olarak klavye mouse seti kablosuz istiyorum o yüzden kaliteli bişey seçtim ..

Siz bana Kasa/Sogutucu + Ekran Kartı secin bende bilg aldıgımda sizi evde FİFA turnuvasına davet edeyim

al bunu rahatına bak

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918

EDİT: klavye mouse kablosuz olunca rahat oluyo demişsinde o pilin bitmesi değişmesi azalması oyunda farenin pil nedeni ile zorluk çıkarması... bence kaplolu daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 24 Ekim 2013; 21:04:04 >

• biraz geri diyeceklerdir ama ;
    işlemci; intel 3570K alın. vatanda 4670K ile aralarında 100tl fark var ama performans bakımından çok fark yok.
    ekran kartı; MSI GTX770 LIGHTNING
    ram; corsair vengeance 1600mhz 8gb(2*4) veya daha fazla verip 1866 alabilirsin g.skill'in.
    anakart; z77 anakart al. msı g45-55 olabilir.(anakartta haswell göre daha ucuz)
    hdd; 1tb seagate yeterde artar.
    kasa;corsair 300r+600w yeter.
    geri kalan para ile istediğini al veya amd toplayabilirsin. işlemciyi 8320 al.
    edit: haswell önermiyorum. haswell ile ivy neredeyse aynı.
  • 400r ile kıyaslıyorsan eğer XIGMATEK TALON BLACK EDITION MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 400r ile aynı fyata. bu hafta sonubir çok kasayı yakından detaylı inceleme şansım oldu uzun uzun. xigmatek talon müthiş bir kasa. içinde 750w 80+ silver sertifikalı modüler psu ile birlikte gerçekten harika....

100tl daha ucuz olan Xigmatek Assassin Bl. Ed. Tauro 80+ 700 Watt MidT ATX de rahatlıkla tercih edilebilir ama yakından gör kasaları öyle karar ver bence 400r yi aradan cıkar sadece Xigmatek Assassin ile Xigmatec Talon arasında düşün... Ha bunu söylerkende kendikullandıgım kasayı yı fan boy olarak önermiyorum tamamen objektif olarak söylüyorum kendim corsair c70 kullanıyorum :)

Diğer yandan bütçen 3300 demişssin o bütçeyle AMD alma diyorum... aşağıdaki sistem i öneririm klavye mause daha sonrada ii bişey istiyorsan alına bilir ama önemli olan ana elemanları üst seviye almanı tavsiye ederim. kasa konusunda Assasian alınır anakart da asus z87a yapılırsa klavye mause için bütçe ayarrlanmısolur

İşlemci
    INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 590
    Anakart
    MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart 404
    KASA
    XIGMATEK
    TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 432
    HDD
    SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk 156
    RAM
    CORSAIR
    8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram 198
    Ekrankartı
    ZOTAC
    GTX770 GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart 1206
    Monitör
    SAMSUNG
    21,5'' S22B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 367

Toplam 3353 VAtan %25

• http://t1310.hizliresim.com/1g/s/tvph5.jpg + monitor 2500 tl eder

Ayrica isletim sistemine o kadar para verilmez ama korsan kullanmaya tşvik ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kastav -- 24 Ekim 2013; 21:56:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    407 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    586 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    200 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    158 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
    431 TL

ASUS
    GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    1066 TL

ASUS
    21.5" VS228H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    347 TL

Toplam : 3147 TL

Gerisini zevkine göre bak.

Hepsi alanında lider kaliteli en iyi parçalar.

Gördüğüm kadarıyla amd diye tutturmuşun yapma etme 2. veya 3.senesinde ısınma sorunundan veya stabilite sorunlarından bıkıp usanıp lanet olsun aldığım güne deme. bana oldu arkadaşa oldu nette çok kişiye oluyor bu durum. hadi benim amd sistem o kadar iyi değildi attım kenara lanet olsun dedim arkadaşın ki gayette iyiydi zamana göre phenomların kralı 1090T garanti bitti sorunlar tavan yaptı çocuk counter bile oynayamıyor sıcaklık tavan işlemci sapıtmış durumda pc sapıtmış durumda...

Bu paraya intelin hızını ve rahatlığını yaşamak varken hemde o süper anakartla gidip amd almak ağır ENAYİLİKTİR ! dost acı söyler kusura bakma. tecrübeye karşı çıkıyorsan yapacak birşey yok git kazıklan. ben birdaha kapımdan amd nin a sını sokmam.

bjk__murat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ekim 2013; 22:32:07 >

• Çok oyun oynuyorsan wirwlles klavye mouse alma ki ekran kartındanda anlaşılacağı gibi oynuyacan ayrıca 240 liraya ViewSonic in ekranı var 22 inc onu alabilirsin kasayı haf 912 advance yap hoş bişi kartı arkadaşında dediği gibi evo R 2.0 yapabilirsin aralarında fiyattan başka bi fark yok Ramlarini Corsair yapabilirsin ama bunlarda iyi Win 7 ye gerek yok ben aldım pişmanım keşke para vermeyeydim ayrıca işlemci soğutucusunu 812 xs yapabilirsin ayar bişi o işlemciyle %100 yarım saat testte 55 dereceyi geçmedi ama eğer 812 xs i almaya karar verirsen ramlarini low profile almayı asla unutma
  • quote:

Öncelikle cvp yazan dostlara çk teşekkür ederim..

Vatandaki elemanlardan daha iyi bir sistem kurmuş olmanın verdigi hazla

Şimdi Kasa olarakiki ayrdık

Xigmatek Assassin Bl. Ed. Tauro 80+ 700 Watt MidT ATX  yoksa

CORSAİR miydi 400 R o mu ??

Ben hangisi daha iyi bilmem

Anakartta da HD mi GTX mi ?!

Ayrıca en son Windows 98 yüklemiştim cracli

Mecbur orjinal alıcam bir sanırım orjinal sistem almazsan montaj yapmìyorlarmış Vatan ..

Son olarak klavye mouse seti kablosuz istiyorum o yüzden kaliteli bişey seçtim ..

Siz bana Kasa/Sogutucu + Ekran Kartı secin bende bilg aldıgımda sizi evde FİFA turnuvasına davet edeyim

Montajı kendin yapabilirsin emin ol aşırı kolay anakartın kullanma klavuzu herşeyi söylüyor

• Zamanında ben de AMD kullandım. Bana sorun çıkartmadı, memnundum. Ama şu var ki, siz AMD'yi bilmediğinizden dolayı tecrübe etmek için almak istiyosunuz. AMD düşük bütçeli sistemler için f/p oranı yüksek işlemciler üretir. Biz de kurduğumuz sistemlerde öneririz. Fakat bütçe ortalama 2100 TL gibi bişey oldu mu, ibre intele kayar. Çünkü üst düzey işlemcilerde daha yüksek performans verir. Sizin de bütçeniz iyi olduğuna göre bir i5 4670K almanız çok daha iyi olur. Tavsiyem @bjk_murat hocamın kurduğu sistemi alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci : İntel Core i7 4770K

Ekran Kartı : GTX 780

Kasa : Cooler Master Haf 92

Depolama : CORSAIR 128GB FORCE GS + Black Edition 1 TB bir harddisk

RAM : Corsair Vegance 8 GB (2x4)

Monitör : AOC 23"

Güç Kaynağı : TOUGHPOWER XT 80PLUS 875W

Bunlar yeticektir , 5000 TL'yi umarım geçmemiştir , geçmişte olabilir eğer geçmiş ise SSD'yi kaldırmanız yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 24 Ekim 2013; 23:23:16 >
  • Peki AMD'nin ekran kartları içinde aynı şeyi düşünüyor musun?(Yeni serilerinden bahsediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 25 Ekim 2013; 4:41:50 >
  • Maaelesef ondada ayni sey soz konusu fp durumlarda nvidiayi gecer ama ust duzey performansta nvidia diye dusunuyorm 1000tl civari vercekseniz 770 alin onun ustundede kart almayin zaten israf.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bazı dostlar sistemi gördü sanırım ilginç ..

Her neyse topladığım sistem bu ..
     Her şey dahil 3300 TL .. Bakın Bakalım Olmuş Mu ???

Her şey dahil 3300 TL .. Bakın Bakalım Olmuş Mu ???

Güncel fiyatlarla %30 indirimli halde 3320 TL

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.