quote:Orijinalden alıntı: m0nk52 quote:Orijinalden alıntı: criesofcredo quote:Orijinalden alıntı: m0nk52 quote:Orijinalden alıntı: criesofcredo hava soğutmada haf daha iyi ama içindeki psu dandik 7950 için 600 watt kaliteli bir psu yeterli aslında haf ın içindeki 750 watt da yeterli ama ses konusunda şikayetçi olan çok haf + ayriyetten 600-700 watt corsair psu yeterli ama z11 hep kullanmak istediğim bir kasa Aslında psu 750 watt +80 plus alsam hemen hemen aynı fiyata düşüyor ki haf daha iyi diyorsun çok kararsız kaldım :D hava dolaşımı olarak hava soğutmanın 1 numarası haf z11 in tek sıkıntısını yan kapakta 120 mm yerine 80 mm fan takılması ki oda pek problem değil zaten 4 fan ve üstü gereksiz bence Üste bi 140mm daha takarım sorun çözülür mü çözülür kasaya hava girsin çıksın yeterli zaten
quote:Orijinalden alıntı: criesofcredo quote:Orijinalden alıntı: m0nk52 quote:Orijinalden alıntı: criesofcredo quote:Orijinalden alıntı: m0nk52 quote:Orijinalden alıntı: criesofcredo hava soğutmada haf daha iyi ama içindeki psu dandik 7950 için 600 watt kaliteli bir psu yeterli aslında haf ın içindeki 750 watt da yeterli ama ses konusunda şikayetçi olan çok haf + ayriyetten 600-700 watt corsair psu yeterli ama z11 hep kullanmak istediğim bir kasa Aslında psu 750 watt +80 plus alsam hemen hemen aynı fiyata düşüyor ki haf daha iyi diyorsun çok kararsız kaldım :D hava dolaşımı olarak hava soğutmanın 1 numarası haf z11 in tek sıkıntısını yan kapakta 120 mm yerine 80 mm fan takılması ki oda pek problem değil zaten 4 fan ve üstü gereksiz bence Üste bi 140mm daha takarım sorun çözülür mü çözülür kasaya hava girsin çıksın yeterli zaten yılbaşı hediyesi teyzemin vereceği 2000 lirayı 3000 lira yapıp monitörde alıcam ama çok riskli
gx750w neye göre kötü dediniz acaba çok merak ediyorum hayet kaliteli tek 12 v kanalından güç veren bir psu bir tek ses sorunu var.