Şimdi Ara

Her şeyi Başkanımızın ağzından dinlemek lazım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Sana uzunca bir yazı yazıp, o yazdığın mesajın hakaret sınırlarının ötesinde olduğunu rahatça belirtirdim ancak ne yazık ki tamamen ümidi kestim. Ben sayfalarca da yazarım problem değil ama okuduğunu anlamayacak bireyler olduğu için çabalarım nafile kalır. Bu nedenle sana tek tavsiyem, git o attığın yorumu tekrar tekrar oku ve ne yapmaya çalıştığını anlamak için kendini bir sorgula. Sen sosyolojik açıdan gelişmiş bir birey olduğunu kabul ediyorsan ben de Freud'um .

Yaz sayfalarca madem yazabiliyorsun. Bir ithamda bulunuyor isen, o ithamı destekleyecek şeylerin de olmalı. Ancak tipik olarak kaçak dövüştüğünüz ve insanları provoke etmeye alışık olduğunuz için açıkça yazılan şeylere cevap vermek yerine ''ümidi kestim, uğraşamam,'' gibi küçük cümleler kuruyorsunuz.

Senin ne olduğun beni ilgilendirmiyor. Bir önceki mesajımda dediğim gibi bana verdiğin öğütlerin ufak bir kısmını bile kendin uygularsan, bu forum daha seviyeli bir hale geleceğine olan inancım tam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: GaiusClaudiusGlaber

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Çıkıp kulüp battı arkadaşlar kusura bakmayın demesini beklemiyordunuz herhalde..

Cikip orada yalan yanlis bilgide veremez, zaten oradaki kongre uyelerine resmi bilgi olarak gerekli doneler veriliyor. Sizin uefaya yalan beyanda bulunmaniz gibi aninda gercek ortaya cikar..

Peki, mesajınızla birlikte, Ünal Aysal'ın faturalandırılmamış alacaklarımız var demesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Diyelim ki dediğiniz her şey doğru . Neden bu kanıtlama çabası içerisindesiniz ? Daaha bi kez iyi birşeyi kanıtlamaya çalıştığınızı görmedim . Hep olumsuz olanları kanıtlama çabası mı denk geliyor sizlere ? Yoksa art niyetli misiniz ?

Yoksa sadece TESADÜF mü ?

Aysal'ı sportif yönden beğendiğimi hep yazarım mesela.. Gs'yi en kötü sezonundan alıp buralara getirmesi büyük başarıdır, bunu hep derim..

Mali açıdan rezil durumda olan bir Beşiktaş ile şike olayından ağır yara alan Fenerbahçe'nin olmadığı, rakipsiz kaldıkları iki sezon...

Önceki ve geçen sene topladıkları puanların aynısını toplamışlar. Hatta biraz daha fazlasını almıştır. Tablo ortada. Fenerbahçe ve Beşiktaş biraz toparlanınca sonucu görüyorsunuz.

Galatasaray hiç iyi yolda değil. Riva satılsa ne olur? Bu zihniyet varken 10 sene sonra Riva parasıda biter, borçlar tekrar yükselir. Ondan sonra satacak başka Riva kalmaz.

Offf fener şikeden ağır yara aldı bıdı bıdı. Kıyıya köşeye iyi bahane saklamışsınız, ne zaman sıkışsanız çıkarıyorsunuz ortaya. Ağır yara alsanız ne almasanız ne? bjk mali krize girse ne girmese ne? Yine üstün Galatasaray.

Öyle saçmalıyorsunuzki, sanki fb kötüyken hep başarılı oluyoruz. Geçmişe bi dönelim istersen biz ne zorluklarda şampiyonluklar yaşamışız. İster misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Benim dediklerim cikacak Unsal baskan icinize sokulmus ajan gibi neyse gene ceza alacam adama laf ettik ya

24 saat internet başındasın nerdne biliyorsun kimsenin bilmediği şeyleri. işkembeden sallarsın anca

En basiti kurumsalasma dimi bunu her zaman diyor tamam ozaman kurumsal bir firmanin baskani cikip neden transfer yapiyor neden td yi bile o aliyor neden hala stat yapilmadi insaat gibi duruyor bana acikla bumu daha yazmiyim hakaret etmeden

Sen niye bu kadar stadyuma taktın ? Allaha şükür içerisi doluyor, kombineler full bi dışarısı beton diye laf söylemeye hakkın yok, hatta drenajı cartı curtunada laf demeye hakkın yok.
    Sizin o stadyumunuz yapılsın 45 bin kombine satabilecek misiniz bakalım ? Hatta kapasite 45 bin olur mu orası meçhul

AMA O KOMBİNELERİN O KADAR SATILMASINDA ÜNAL AYSALIN EMEĞİ FAZLA.
    O YÜZDEN ŞU BÖLÜMDE TAKILIP, 1-2 AYDIR BATACAKSINIZ DİYEREK İNSANLARI PROVOKE TAHRİK ETME, BIKTIRDIN.

• Kendini kandırmaya devam Ünal Başkan.Ne de olsa iyi gün taraftarı çok sizde...
  • aysal gidecek kaçışı yok.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GaiusClaudiusGlaber

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Çıkıp kulüp battı arkadaşlar kusura bakmayın demesini beklemiyordunuz herhalde..

Cikip orada yalan yanlis bilgide veremez, zaten oradaki kongre uyelerine resmi bilgi olarak gerekli doneler veriliyor. Sizin uefaya yalan beyanda bulunmaniz gibi aninda gercek ortaya cikar..

Peki, mesajınızla birlikte, Ünal Aysal'ın faturalandırılmamış alacaklarımız var demesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Diyelim ki dediğiniz her şey doğru . Neden bu kanıtlama çabası içerisindesiniz ? Daaha bi kez iyi birşeyi kanıtlamaya çalıştığınızı görmedim . Hep olumsuz olanları kanıtlama çabası mı denk geliyor sizlere ? Yoksa art niyetli misiniz ?

Yoksa sadece TESADÜF mü ?

Aysal'ı sportif yönden beğendiğimi hep yazarım mesela.. Gs'yi en kötü sezonundan alıp buralara getirmesi büyük başarıdır, bunu hep derim..

Mali açıdan rezil durumda olan bir Beşiktaş ile şike olayından ağır yara alan Fenerbahçe'nin olmadığı, rakipsiz kaldıkları iki sezon...

Önceki ve geçen sene topladıkları puanların aynısını toplamışlar. Hatta biraz daha fazlasını almıştır. Tablo ortada. Fenerbahçe ve Beşiktaş biraz toparlanınca sonucu görüyorsunuz.

Galatasaray hiç iyi yolda değil. Riva satılsa ne olur? Bu zihniyet varken 10 sene sonra Riva parasıda biter, borçlar tekrar yükselir. Ondan sonra satacak başka Riva kalmaz.

Kendi bölümünde bu kadar yok yav. Sizde şike darbesi vardı, bekle parasını ve ondan Galatasaray Avrupa'da başarılı iki yıldır.
    Bu kadar korktuğunu belli etme, Galatasaray'dan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.