Şimdi Ara

Her şeyi doğru yapmama rağmen port açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. İsmim muratcan
    Sıkıntım D-Link 2640NRU modem kullanmaktayım. Port açma işlemini doğru yapmama rağmen bir türlü portum aktif olmuyor.
    Modemdeki güvenlik duvarı olabilirmiş yalnız kapatma yerini bulamadım.
    Dsmart abonesiyim problem onlardan kaynaklı olabilirmi.
    Team Weawer ile destek verebilecek konuya hakim birisi varsa bana ulaşabilirmi :(
    İşletim sistemim windows 7 ben daha önce hep xpde gerçekletirdim. Windows 7de farklı bir prosedür varmı?

• Dsmart yapıyormu bilmiyorum ama turknet sanal ip diye bir sistemi hayata geçirmişler ub yüzden port açsanda işe yaramıyor
    şunu dene
    modemdeki WAN ip si ile

ipnumaram. vb. yerlerdeki görünen aip aynımı? farklımı?

farklı ise dsmartı arayıp modemde port açıyorum ama erişemiyorum diye ara bakalım sanal ip den bahsedeceklermi? yada sabit ip almanız gerekiyor vb. şeylerden
  • ioz kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradığım zaman bana port ve bunun gibi durumlara destek vermediklerini. Kendilerinin sadece bağlantı ile ilgili sorunlar olduğunda destek olduklarını söylediler.
    ipconfig üzerinden aldığım ipleri doğru şekilde kullandım ve ne yaparsam yapayım olmadı.
  • mrtcntrhn kullanıcısına yanıt
    siz onlara bana internet hizmeti veriyorsanız portunuda bileceksiniz pinginide diye çıkışman lazım.

internet hizmeti sadece bağlantıdan ibaret değildir. "eğer bu hizmeti veremiyorsanız ölün" de

ayrıca bu konuda yazılı bir belge/mail vs iste yoksa müşteri temsilcisi beni savsaklıyor diye şikayet edeceğim de. (isim soyisim bilgilerini ve görüşmedeyi kaydet telefona ve müşteri temsilcisi bağlanınca da görüşmeyi seninde kaydettiğini belirt)

eğer bu konuda destek vermiyorlarsa bu hizmeti eksik/kusurlu veriyorlar demektir. bu durumu haklı fesih olarak kullanıp farklı bir şirketteki kampanyaya yönelebilirsin.

beni de bu raddeye getiren temsilciler olmuştu zamanında
    İşte keşke dediğiniz gibi olsa. Haklı fesih tam olarak nedir açabilirmisiniz biraz rica etsem.
    sözleşmenizde size vaadilen hizmetleri eksiksiz şekilde almanız.
    buna müşteri hizmetlerinin taleplerinize verdiği "biz port olayına bakmıyoruz demeside dahildir"

internet hizmeti bir bütündür servis sağlayıcı bağlantısından ipsine portundan pingine dnsine kadar hepsinde gerekli hizmeti/bilgiyi sağlamak zorundadır. yoksa işini eksik yapmış olur.

bu şekidle veridğin uzun süreli taahhüt içeren sözleşmeyi eksik kusurlu hizmet sebebiyle feshedebilirsin
    peki kime başvurup feshedicem ben orasını anlamadım sadece elimde kanıt olduktan sonra nereye başvurucam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    dsmarta iadeli taahütlü bir fesih yazısı göndereceksin (internette biraz araştır bulursun)
    itiraz ve cevap süresi 10 günü aşmasın eğer seni teslim olunan tarihten sonraki yazdığın yazıdaki sürede aramaz sormaaz cevap yazmazlarsa
    sen direkt olarak bir başka servise başvur ve hattını taşıt
    önerim fatura kesim tarihlerine göre denk getirmendir.
  • şimgi görüştüm ve görüşmeyi kayıt altına aldım. aynı şekilde bana sadece bağlantıyla ilgili problemlerde destek çıkabileceklerini bunun dışında kalan sorunlarla bilgisayar firmaları ile görüşmem gerektiğini söylediler.
  • up...
  • Port acma ekraninin goruntusunu buraya atarmisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun yarbayım tüm bilgileri doğru girmeme rağmen bir türlü aktif edemedim. Kafayı yemek üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcntrhn

Buyrun yarbayım tüm bilgileri doğru girmeme rağmen bir türlü aktif edemedim. Kafayı yemek üzereyim

genel yazan yerlere 3389 yazıp denermsin
    birde port açma işlemini ne amaçlı yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal___61 -- 26 Aralık 2015; 17:36:18 >

• denedim o şekildede olmadı. Bu arada oynadığım bir kaç online oyunda gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.