Şimdi Ara

Her şeyin anlamsız gelmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Olan olmuş zaten. Ben bunları bile takamıyorum artık. Onu söylemek istedim sadece. Hiçbir şey umrumda değil ki araba, para, ülke sorunları bir anlam ifade etsin. Böyle olmak istemiyorum zaten ama durum bu yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Burdaki konuşmayı okudum herhangi bir sorun var gibi gelmedi bana sadece arkadaş ikna olmamış dediklerinize. sorunlu hal dediğiniz bu mu sizin?

2) Önceki konuya da baktım şimdi izayoi denen arkadaşı kastediyorsunuz sanırım. O arkadaş ben sizi çağırmadan önce konuya bir mesaj bile atmamıştı sonradan sizinle muhattap olup bir sorun çıkaracağını nerden bilebilirdim ki? geleceği görme yeteneğim olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde.

3) Eğer içinizden gelmiyorsa yazmayın sonradan bu şekilde şikayet edeceğinize. "yorum yazmak istemiyorum bu konu hakkında kusura bakmayın" şeklinde bir mesaj yazabilirsiniz ya da hiçbir şey yazmanıza gerek yok forum ortamı sonuçta önemli değil benim için o kadar.

4) Ben mesajlarımı sürekli silen biriyim öyle bir huyum var. sonradan gereksiz olduğunu düşündüğüm ya da fazlalık olarak gördüğüm mesajları siliyorum. konuda öyle duran bir etiketti ben de sildim. Bu şekilde agresif bir tutum sergiyeleceğinize ilk önce benimle konuşabilirdiniz. Hem gerçekten anlamadım nolmuş burda hakaretler havada mı uçuşmuş?

Ama bundan sonra kesinlikle sizi etiketlemeyeceğim hatta en ufak şekilde muhattap bile olmayacağım. İçiniz rahat olsun.

Not: Bu arada etiketlemeyi düzgün yapamamışsınız @Dapeux yazdıktan sonra altta çıkan listeden beni seçmeniz gerekiyordu. Bildirim gelmiyor yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 21 Aralık 2021; 1:51:35 >

• Buralarda yazılanlar tarih oluyor. Silinti yaparak farklı bir izlenim yaratmak doğru değil. Ben de size hakaret etmediğime göre, hem tarihi yanıltır durumda olup, hem de üste çıkmak daha da bir doğru değil.

• ben öyle bir niyetle silmemiştim bunu da belirttim size mesajımda. üste çıkmaya çalışmıyorum ama önce niyetimi öğrenmek isteyebilirdiniz. eğer sizi rahatsız edici bir durumun içine soktuysam istemeden de olsa özür dilerim.

bu şekilde bir mesaj yazacağınıza önce bana ulaşıp niyetimi sorsaydınız ben de size söylerdim ve mesajınıza da dapeux çağırmıştı beni diye ekleyebilirdiniz ben de teyit ederdim evet ben çağırmıştım diye.

hani burda kötü bir olay da yaşanmamış diye düşünüyorum. siz kendiniz müdahil olmuş gibi görünseniz ne görünmeseniz ne? sadece iki taraf da farklı düşünüyor benim mesajlardan anladığım. ama neyse bir daha daha dikkatli olurum. ancak içinizden yazmak gelmiyorsa da yazmamanızı tavsiye ederim size. ben yazmak istemeyen birinin sırf ben etiketledim diye zorla bir şey yazmasını istemem. sıkıntı verdiğimi bilmiyordum.

• Tavsiye istemedim ki tavsiye veriyorsunuz. İstemeden özür dilemenin ne kıymeti var?

Kendisi kişisel tavsiyeyi bizzat kendimden istemeyen biri, sonradan kolayca itiraz edip boş yere yorgunluk verebilir. Bir başkası müdahil olup, önceki başlıkta olduğu gibi ortamı gerebilir. Bu durumda davet edenin çağrı iletisin orada duruyor olması en doğrusu olur çünkü davet edilmiş kişi davet edeni hatırlamayabilir. Ben neden şahsen benden yardım istememiş birine destek verip, sonra itirazlar ederse, davet edenin kaybolup gidişinin peşinden özelinden yazayım? Siz bana özel mi sordunuz ki özelden yazmamı falan istiyorsunuz? Ne münasebetle ben ince düşünmeyen birine incelik yapacağım? Ortalık yerdeki hatanın tenhada özrünü mü (o da istemeyerek) bekleyeceğim?

Ne münasebetsiz tutumlar bunlar? Bir de kendiniz agresifleşip, beni agresifleşmekle suçlamışsınız önceki iletinizde. Böyle birine ben mi agresifleşmeyim şu an? istemeyerek özürmüş. Özrü kabahatinden büyük bir münasebetsizlikler zinciri içindesiniz.

Yok niyetini soracakmışım da özelden, yok söyleyecekmiş de yok bilmem ne. Sonra kendisi gelip de onaylayıp teyit edecekmiş. Siz kimsiniz? Böyle abartılı saçmalıklar hiç görmedim!..

• Mobidik kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    eğer sizi rahatsız edici bir durumun içine soktuysam istemeden de olsa özür dilerim.

burda rahatsız edici bir durumun içine istemeden de sokmayı kastetmiştim, istemeden özür dilemeyi değil. yanlış anlaşılmayı düzelteyim

Alıntı

metni:

Tavsiye istemedim ki tavsiye veriyorsunuz.

biri istemeden tavsiye vermek ahlaksızca bir davranış mı? burda yanlış olan ne?

Alıntı

metni:
    Kendisi kişisel tavsiyeyi bizzat kendimden istemeyen biri, sonradan kolayca itiraz edip boş yere yorgunluk verebilir. Bir başkası müdahil olup, önceki başlıkta olduğu gibi ortamı gerebilir. Bu durumda davet edenin çağrı iletisin orada duruyor olması en doğrusu olur çünkü davet edilmiş kişi davet edeni hatırlamayabilir. Ben neden şahsen benden yardım istememiş birine destek verip, sonra itirazlar ederse, davet edenin kaybolup gidişinin peşinden özelinden yazayım? Siz bana özel mi sordunuz ki özelden yazmamı falan istiyorsunuz? Ne münasebetle ben ince düşünmeyen birine incelik yapacağım? Ortalık yerdeki hatanın tenhada özrünü mü (o da istemeyerek) bekleyeceğim?

siz ermiş biri var mı konusuna bir mesaj atmıştınız orda da tartışma uzamıştı ve yine izayoi nickli arkadaş size ters bir şey yazmıştı. hani sizin yazdığınız konularda da olabilen bir şey bu. benim sizi konulara davet etme amacım tamamen iyi niyetliydi. eğer böyle bir risk varsa ve sadece yazmak istediğiniz konulara yazmayı uygun buluyorsanız bunu belirtin ve yazmayın. ama kırmamak için de olsa yazdıysanız yazdıktan sonra başıma iş açtın demek doğru gelmiyor bana, serbestsiniz sizi zorlamadım. önceki çağırdım için de bunu kastetmişsiniz, mesajımı silmediğim.

Alıntı

metni:
    Daha önceden de Dapeux beni "tipsizim" türü açan birinin konusuna çağırmıştı. Orada da gereksiz biri zorluk çıkarmıştı. Orada da durduk yere sorun yaşamıştım. Beni çağıran kişi ise sanırım mısır patlağı yiyeyerek izledi.

burda izayoi denen arkadaş bulaşmıştı sanırım yine size(konu sahibi değil). ben nasıl tahmin edeyim yazacağını patlamış mısır yiyerek izledi diyorsunuz da bu dediğiniz mantıklı mı allah aşkına? konu sahibi ters bir şey yazsa hadi belki anlarım böyle düşünmenizi(zorluk çıkarabilecek biri olduğunu bildiğimi düşünebilirsiniz belki konu sahibinin). orda sizi çağırdığım mesaj duruyordu bir de.

Alıntı

metni:

Yok niyetini soracakmışım da özelden, yok söyleyecekmiş de yok bilmem ne. Sonra kendisi gelip de onaylayıp teyit edecekmiş. Siz kimsiniz? Böyle abartılı saçmalıklar hiç görmedim!..

onu örnek olarak verdim ama konu içinde "beni çağırdığın mesajı neden sildin" diye sorabilirdiniz bana yönelik yazdığınız ilk mesaj yerine, ilk önce niyetimi öğrenmek amacıyla. ama onun yerine önyargıda bulunmuşsunuz. burda bir kavga da olmamış hem sadece arkadaş ikna olmamış ve konuşma uzamış böyle bir durumda neden mesaj sileyim ki yani başka bir amaçla. durduk yere müdahil olmuş gibi görünseniz nolacak yani? ermiş var mı konusunda durduk yere müdahil olmuştunuz konuşma uzadı ve izayoi size bulaştı noldu yani durduk yere müdahil olunca? ben konu sahibini de tanımıyorum sadece yardımcı olabilirsiniz diye etiketlemiştim. yani konu sahibinin sizinle uyuşmayıp diyalogu uzatacağını bilmiyordum.

Hayatta başarılar dilerim size. bundan sonra kesinlikle etiketlenmeyeceksiniz benim tarafımdan, içiniz rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 24 Ocak 2022; 21:14:9 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.