Şimdi Ara

Her türk bunu okusun bi yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar okulda hoca yla konuşuyordum notlarla ilgili işte 4 verirseniz tşkkür alcam diye hoca da dedi bakarız hocam bakmayın falan muhabbet koyulaştı. hoca ddi ki istiklal marşı kime yazılmıştır. bende dedim türk ulusuna hoca dedi hayır hoca dedi ki bunu bul vercem sözlü yüksek dedi ben de merak ettim kime yazılmıştır. türk ulusuna bayrağa vatana toprağa şehitlere askerlere atatürke cevaplarını verdim ama hiçbiri değil acaba ne bilen var mı ?

• bayrağa
    "Çatma kurban olayım çehreni ey şanlı hilâl"
    sözündende anlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 30 Mayıs 2007; 14:37:59 >

• bayrağa,millete vs.. tek bişeye yazılmamıştır
  • "Korkma! Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak" derken kime hitabediyor peki
  • Cevabı merak konusu
  • bence tüm avrupaya ingiltereye fransaya yunanistana italyaya ermenilere yazılmıştır okuyunda görün neydik ne olduk tek dişi kalmış canavarınızı tek elimizle boğduk....
  • bayrak vatan ulus cevaplarını verdim hoca hayır dedi. Eskiden istiklal marşının altında yazardı dedi kime yazıldığı. MERAK KONUSU Bİ YARDIM..
  • her kıtanın seslendiği ayrı bir yer var. açıklamalrını bi yer de okumuştum arat derim bulursun.
  • eskiden dediği ne zaman bakayım belki benim 1. sınıf kitapları duruyodur orda yazıyordur
  • Kahraman Türk Ordusu'na yazıldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Türk Oğlu

Kahraman Türk Ordusu'na yazıldı.

• kahraman türk ordusuna yazılmadı hoca 35 yaşlarında bi şey... ne yani kocca forumda bilen yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: m3®T

kahraman türk ordusuna yazılmadı hoca 35 yaşlarında bi şey... ne yani kocca forumda bilen yok mu

şovmen hocalara...
  • İstiklal marşının pek çok dizesinde farklı kişilere hitap edilmiştir.(Türk ulusuna,bayrağa ve simgelediklerine, orduya, emperyalist devletlere...)Yani arttırılabilir.Tek bir şeye bağlamaya çalışmak saçma.
  • Türk ordusuna çoşku vermek amaçlı yazıldı
  • Vatan ve ulus için yazıldı hocan sapıtmış senin
    Bilmiyor ise ansiklopedi felan açsın..
  • hoca sana 4 vermeyecek işi yokusa surmus ne desen bos
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.