Şimdi Ara

HER TURLU GAMIN MOUSE TAMIR EDILIR ALINIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
7
Favori
14.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde Microsoft wireless mouse&keyboard set var, USB si çalışmıyor. Daha önce çalışıyordu, sonra usbsi laptopu koltuğa koyunca biraz esnedi ve artık çalışmıyor.PC göremiyor yani usb yi. Tamiri mümkün müdür?
  • Hocam elimde logitech G402 var sol tik cift tikliyo arada ve mesela bi yere bi dosya suruklicen yari yolda birakiyo duzeltebilirseniz kargolayim ucreti neyse gonderiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam razer ouroboros mouseum var sensör sorunu yaşıyorum çözüm bulabilir misiniz?
  • G303 sağ klik switchi değişmesi gerekiyor. Yapabilirmisnz fiyat ne olur?

• Elimde sağ tıkı çalışmayan razer naga mouse mevcut,kendim açıo tamir etmeye çalış ıştık amaa başaramadım,fiyat nedir

• Selamlar,
    Logitech Mx Marathon ve Logitech performance MX mouse ların sol ve sağ tuşlarında tıklamada sorrunları var. Mouselar tamir edilebilirmi, tamir edilebilirse ücreti ne olur? İrtibata geçebiliriz.
  • merhaba. logitech m570 sol klik arıza var. tamir için fiyat alabilir miyim?
  • microsof sculp ergonomic mousem sol işaretleme tusu encok o kullanıldııgndan suan eskı hassasıyetını kaybettı sert basmam gerekıor tıklaması ıcın.tamırı mumkunmu ve kaca
  • evet tamiri mümkün

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• elimde sağ ve sol tıkı çalışmayan rival 700 var geri kalan herşeyi çalışıyor halledebilirseniz yollıyayım size pm den bilgilendirirseniz sevinirim.
  • cevaplandı

• Merhaba elimde çift tıklama sorunu olan logitech g300s mouse var tamiri mümkün mü
  • evet tamiri mümkün

• Merhaba logitech g603 mouse kullanıyorum, scrool tuşu çalışmıyor tamiri mümkün mü acaba? bilgi alabilir miyim
  • merhaba evet tamir olabilir

• Merhaba elimde g300s mouse var sol klik yeri aşırı hassas parmağım ile çok az dokunsam tıklıyor,
    optiğinde ise bir sorun yok ayrıca altındaki yapışkanlarının da değişmesini istiyorum.

bunları yapabilirmisiniz acaba ?

teşekkürler
  • merhaba click değişimi yapılır ama altındaki skatezlerden bende yok

• Hocam merhabalar, elimde sol tuşu çift tıklayan razer naga molten edition ve usb kablosu problemli logitech g500 var tamir yapılabilir mi bilgi alabilir miyim

• Evet tamiri yapılır ama virüsten dolayı tamir işine ara verdim

• Merhaba. Steelseries rival 700 mause sağ tık çalışmıyor. Tamir mümkün müdür? Fiyat bilgisi de mümkünse alabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.