DERDİ,SKINITISI OLAN BANA ANLATSIN.BENİM ÇÖZEMEYECEĞİM SORUN YOK..
YA 10 KİŞİ OKUMUŞ BURAYI AMA KİMSENİN SORUNU YOK ANLAŞILAN..ÇOK GÜZEL BİŞEY BU.SIKINTISI,DERDİ OLMAYAN ARKADAŞLARLA TANIŞMAYUI ÇOK İSTERDİM.ÇÜNKÜ ÖYLE İNSANLAR BANA ENERJİ KATIYOR..
benim var !!
hergünüm aynı buralarda gezebileceğim hiç arkadaşım yok bizimkiler hergün çalışıyor tek kalıyorum ve tek canımın sıkıntısını gidericek şey pc ama artık pc dende çok bıktım !
benim günümü zevkle eğlenceli geçirebileceğim birşeyler lazım ama yok işte!!
biraz öneri...
quote:
Orjinalden alıntı: Romood
benim var !!
hergünüm aynı buralarda gezebileceğim hiç arkadaşım yok bizimkiler hergün çalışıyor tek kalıyorum ve tek canımın sıkıntısını gidericek şey pc ama artık pc dende çok bıktım !
benim günümü zevkle eğlenceli geçirebileceğim birşeyler lazım ama yok işte!!
biraz öneri...
Vereceğim tüm öneriler benim fikrimdir.Sakın beni çok bilmiş olarak algılamayın.Amacım sadece yardımcı olmaktır.
Okuduğum kitaplardan ve yaşadıklarımdan:
1) Saçmalayın. Saçmalama diyenlerle ilgilenmeyin. Mesela çok sevdiğiniz bi dostunuza mektup yazın.İçinede para koyun.Saçmalamak harika bişey ve her şey üzerine saçmalayabilirsiniz.Çikolatalı makarna yediniz mi mesela?
2) Süpriz yapın.Haber vermeden uzaktaki bi akraba,eş,dostunuzu ziyaret edin.
3) Ruh vardır. Doğal olarak acıkır. Doyurmak zorundayız. Size güzeel gelen herşeyle ilgilenin.Müzik ve insan.Mesela hoşlandığınız herkese gidip hoşlandığınızı anlatın.Eczanedeki,ya da marketteki karşı cinsinize bi çikolata hediye edip herkesin içinde çok hoş olduğunu söyleyin.
4) Kafa tutun. Beğenmediğiniz bi durum varsa. Mesela kaldırım çok eskidiyse,üst geçit lazımsa kalkın belediye başkanının peşine düşün. En geç 3 gün sonra ulaşırsınız ona ve mutlaka bi yanıt alırsınız.
5) En sevdiğiniz şarkıcıyla görüşmek isteyin. Bulun bi çaresini ziyarete gidin.
6) Büyük holdinglere mesela zorlu holdinge "zengin olmak istermisiniz?" diye mektup yazın. Merak etmeyin. Nasıl olacak bu iş diye sorarlarsa siz verecek cevabı mutlaka bulursunuz.
7) Hiç bilmediğiniz bir semtte su satın. İnanılmaz keyifli bişey.
8) Yalan konuşun kendinize. Mesela biri nasılsın dediklerinde,kötüde olsanız yalandan bomba gibiyim ya,hatta kötü olmak için sebep arıyorum ama bulamıyorum deyin. İnanın bir süre sonra gerçekten kötü olmak için neden bulamayacaksınız.
9) Yemek yapıp sevdiklerinizi yemeğe çağırın.
daha çok şey var ama forum üzerinden en çok bu kadar yazdım.Psikolok değilim.Ama psikolojik ve özel sorunlarınız varsa mail atarsanız mutlaka yardımcı olurum.Yardım etmeyi çok seviyorum çünkü...
İnşallah bi faydam dokunmuştur.
Saygılar.........
öneriler için saol
Yok..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme