Gıda ve Temizlik malzemelerinde %20 dir inş Yalnız zamanında nice krallıkları Deviren savaşlar başlatan ağır vergi yükü, bir oyluk canı olan hükümeti sarsmıyor bile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 7 Temmuz 2023; 18:19:21 > |
Her ürün ve hizmete zam: KDV oranları artırıldı! (4. sayfa)
-
-
Comarlar neden suskun? . Her haberin altina ulkenin ekonomisinin guzelliginden dem vuranlar bu tarz haberleri görunce kafasini kuma gömup caktirmadan uzaklasiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zam diye birşey yok olan sadece güncelleme 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden suskunlar söyleyeyim hocam. Aslında bu biraz onlara da etki edecek ama fazla sarsmayacak. Aşağılamak amacında değilim ama onlar poco şayomi gibi telefonlar kullanıp, sülo kundura vs gibi dandik dundik mağazalardan alışveriş yapan tipler. Onların mahvolması, ekmeğe makarnaya ve benzeri ürünlere gelen zamlarla olacak. İllahaki malum partiye oy verenler bir gün pişman olacaklar. Onlar yüzünden teknoloji sevdası olanlar, güzel şeyler giyinmek isteyenler, iyi yerlerde yemek yiyip güzel kafelerde takılmak isteryenler çekiyor bu sıkıntıları. İnşallah ekmek 80 lira olur diyim de içim soğusun en azından.
reis yapmaz öyle şeyler şaka yapmıştır. bu forumda mehmet şimşek gelirse ülke ekmeğe dilenir diyen ilklerdenim. bence şimşek makyajlı nebatiden başka birşey değil çünkü kumanda reisde.
hergün battık diye üzülürken devletimiz bakın daha batmadınız diyerek bizi şaşırtmayı başarıyor. vallahi şaşkınlıkla takip ediyorum şu fikirlerin yarısı ülke menfaatine harcansa yeminle almanya bize göz ederdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama iyi geçirdiler bu sefer kabul edin bu daha başlangıç siz bi de sene sonu nolacak onu düşünün ben artık zevk alıyorum zamlardan OHhhhhhh-Ohhhhhhhhhhhhh
-
sosyal medyada ağlayıp anayasal protesto hakkını kulanmıyorsan daha çok öperler böyle pısırık korkak milleti
-
Bu kadar ahmağı bi daha bir arada göremeyiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devlet destekli enflasyondan başka birşey değil kdv arttıracan katma değerli ürünlerede üretici maliyet arttı diye o derece zam yapacak sonuç enflasyon bir önceki aya göre artmış olacak =)
Devlet genelde bu hareketi kısa vadede likidite sıkışıklığı yada elindeki kaynak az ise arttırma amacıyla yapar. Orta vadede elinde biriken ile hazineye altın döviz gibi kaynak alımında kullanıp alınan döviz ise dış borca altın ise dış MB lerdeki tahvillerini reeskont yapıp parasıkılaştırmasında yada dövize karşı baskı amacıyla kullanır. Kısaca 3 ay döviz uçar sonra geldiği yere geri döner.
-
Porsche dan selamlar tüm fakirler ölsün. Tüm vergileri tek kalemde alsalar ya her ay hesap kitap yaptırıyorlar adama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 8 Temmuz 2023; 10:11:7 >
Tabii ki az. Seçim öncesi 40 yaşındaki ülke nüfusunun yarısını oy potansiyeli ile emekli edildi aileleri ile birlikte, milyonlarca vergi borcu silindi, bir de deprem bölgesinin mağdurlarına yapılacak masraf ve yeni binalar eklenince ülke olarak bunca parayı nereden bulacağımızı sandınız Araplardan mı? Fransa 64 yaşında emeklilik çıkarınca hem iktidar hem de muhalefet tek adım geri adım atmadı, çünkü ekonomi her şeyden önemli dendi. Türkiye'de koltuk merakından herkes yanlışa yanlışla gidiyor vatandaşın şantajına boyun eğiyor sonra olan yine o vatandaşa oluyor. Saçmalık.
-
40 yaşında Eyt'den emekli olanlar ve vergi borçları silinenler sevinebilirler:)
ironi yapıyorum tabi. ama bu vergi artışlarının nedenlerinden biri de bu.
40-45 yaşında adam emekli mi olur? bunu istemek biz kere akıllara zarar idi. hatta bunu desteklemek bile öyleydi. nihayetinden bu eyt'lilerin kaç tanesi "oh bee emekli oldum artık çalışmıyorum..." diyecektir? muhtemel bi kaçı dışında hiç biri, o halde?
bunlar geçer, ülke ekonomisi hiç bir zaman güllük gülistanlık olmadı.
en büyük sorun DIŞA BAĞIMLILIK. Bu sorun halledilmedikçe, torunlarımız da bu sorunlarla mücadele edecek.
ülke öğrenecek ama zamanla...
-
Daha hicbirsey gormedik. Bunlar buz daginin gorunen yuzu. Silinen vergi borclari, depremde sigortasi olmadigi halde yikilan evinin yerine toki verilenlerin masrafi bunlarin olusturdugu yukun karsilanmasi icin en az bu yapilan zamlarin 3 4 kati gerek. Yine her zamanki gibi olan ortadirek diye egimde orta direkte kalmadi olan durust vatandasa oluyor.
-
-
zaten vergi veren yok ki yapıştır gitsin :D olan bize olsun nolcak
-
Aynen. Hatta düşük olan fiyatları düzenliyorlar :)
Başkanlık sistemi ile ülkeyi mahvettiler önümüzdeki ay da enflasyon verisi gelir %10 a düştü derler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Esnafta devlette zarar etmesin olan vatandaşa oluyor. Verilen zam ile yapılan zam aynı değil enflasyon düşük gösteriliyor. Allah hakkım kimde ne kadar var ise misliyle sorsun inşallah. Eskiden evler ve arabalar ucuzken alanların tabi durumu çok güzel. Bugün düğün salonları bile 100000 tl olmuş. 20000 tl maaş alıyorum özel firmada ya asgari ücret ile geçinmek zorunda olanları düşünmek lazım önce çuvaldızı kendini batırcan sonra toplu iğneyi başkasına batırcaksın. Gereksiz yere bu kadar milletvekili var birde çok yüksek maaşları var. Birde el altından satılan gayrimenkul ihale vs var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X