< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 18 Temmuz 2020; 18:51:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
HER YEDİĞİ YEMEKTE KIL SORUN VS BULAN VAR MI?

-
-
Denk geliyorum ama umrumda olmuyor çıkartıp yemeğine devam ediyorum.
-
Fazla takıntılısın.Bu kadar önem veriyorsan.Evde ye.İçin rahat etsin.
-
Oha abi igrenc misinquote:
Orijinalden alıntı: Guest-A447834E3Denk geliyorum ama umrumda olmuyor çıkartıp yemeğine devam ediyorum.
O yagli sac yemegin icine giriyor her yana degiyor
Komple kaldirip atiyorum ben tabagi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben hiç takmıyorum çekiyorum kılı yiyorum
-
Knk evde de oluyo olmuyo mu sanki sizde hicquote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBFazla takıntılısın.Bu kadar önem veriyorsan.Evde ye.İçin rahat etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Oha abi igrenc misin
O yagli sac yemegin icine giriyor her yana degiyor
Komple kaldirip atiyorum ben tabagi
Alıntıları GösterNe olacak allah bilir o yemeğin içinde saçtan daha pis neler vardır
Sümük dışı hiçbir şeyden tiksinmem
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Knk evde de oluyo olmuyo mu sanki sizde hic
Alıntıları GösterOluyor da.Ben senin gibi.Takmıyorum.Arada denk geliyor.
-
İyyy abi ne olabilir ki daha pisquote:
Orijinalden alıntı: Guest-A447834E3Ne olacak allah bilir o yemeğin içinde saçtan daha pis neler vardır
Sümük dışı hiçbir şeyden tiksinmem
Alıntıları Göster
Olm kuscam ya ne midesiz adamlarsiniz
Kıl konusunda bende yemem.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fight club garson Tyler der çekilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemekte kıl tüy denk gelmesi olayı çekim yasasından yani korktuğunun başına gelmesi olayından kaynaklanıyor. Ayrıca ciddi bir şekilde söylüyorum sizdeki okb hastalığı olabilir.
Bu arada bana da bazen denk geliyor ama bu senede 1-2 kere falandır, ben çıkartıp yemeğe devam ediyorum.
Haftada en az 2 benim bence sen dikkat etmediginden yiyorsun reis yoksa yılda 1 2 imkansizquote:
Orijinalden alıntı: gezfotekYemekte kıl tüy denk gelmesi olayı çekim yasasından yani korktuğunun başına gelmesi olayından kaynaklanıyor. Ayrıca ciddi bir şekilde söylüyorum sizdeki okb hastalığı olabilir.
Bu arada bana da bazen denk geliyor ama bu senede 1-2 kere falandır, ben çıkartıp yemeğe devam ediyorum.
Dostum bulunduğun her yerde bir sürü mikrop var gözün onlarıda görseydi ibtihar mı edecektin o zaman? Boşversene kıl çıkan kısmı yeme gerisine devam et. Hep birşey ararsan aradığını bulursun fazla da hastalık seviyesine getirip hayatı zindan etmenin manası var mı? Keyfine bak. Gerekiyosa kendi yemeğini kendin yap kendi kılın belki o kadar itici gelmez
Öeeeğ resmen kıl varsa ye ne olacak diyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: Bireycmatik
Dostum bulunduğun her yerde bir sürü mikrop var gözün onlarıda görseydi ibtihar mı edecektin o zaman? Boşversene kıl çıkan kısmı yeme gerisine devam et. Hep birşey ararsan aradığını bulursun fazla da hastalık seviyesine getirip hayatı zindan etmenin manası var mı? Keyfine bak. Gerekiyosa kendi yemeğini kendin yap kendi kılın belki o kadar itici gelmez
İgrencsiniz abi ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- normal mesajdan engellendiğimi nasıl anlarım
- en büyük hayalin ne sorusuna cevap
- toplumun ilerlemesinde kadın mı erkek mi daha önemlidir
- utangaç bir kızın hoşlanma belirtileri
- visa hangi banka
- ince belli çay bardağı emojisi
- bim para sayma makinesi markası
- huawei boykot mu
- moonwalker ayakkabı
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X