Şimdi Ara

[HERA] - 90 FF Force Blader - +7 Blade +9 Shield 4 Sun Garment Set (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Karakter ekrani bir char hakkinda eksik resim eksik bilgi var ise ise yarar ...
    bunun icin gormek istenir ...
    defans balance gibi degerler itemler gorunmuyorsa fikir edinilmesi icin c ekrani gerekli olur ... itemlerini gormediginiz bir charin defansi ve balance lari vs icin bakilir fikir edinilir ...
    bu charin tum itemleri var ustte ...
    tekrar ediyorum oyundan anlayan icin yeterlidir ... oyundan anlamayan icin ezberden C ekrani da lazim denebilir ama ben o tip kisilere satmiyorum zaten chari ... anlayan varsa alici olsun diyorum bu kadar basit ...
    Full str oldugu belli ve tum itemlerini gordugu bir charin C ekranina ihtiyac duymaz zaten bu oyunu bilen biri ... kisaca buna ragmen c ekrani en onemli ekran o olmadan char alinmaz diyene satilik degil benim charim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Last__

Bu nasıl bır konusma şekli char satıyorsan karakter ekranını da koyacaksın..str si int i belliymis bence sen tam ögrenememıssın oyunu..charın defansı kac arkadasım..senın ıtemlerının defanslarını mı toplayacagım da bulacagım..charın parry ratıo su kac atack ratıng ı kac honor puanı var mı yok mu?bunlar senın ıcın bırsey ıfade etmeyebılır ama oyunu bılen ınsanlar ıcın cok sey ıfade eder..

kımın anlayıp anlamadıgı belli...

• gercekten cok enteresan ..nerde neyi eksık yaptıgını bılıyorsun ama bunu söylemke cesaret ıster tabı..söyleyemedıgın ıcın de hala resım var karakter ekranına ıhtıyac yok dıyorsun..neden koymamakta bu kadar inat edıyorsun anlamadım...enteresan ...gercekten oyunu bı sen bılıyorsun baska kımse bılmıyor ...sen böyle zannedıyorsun tabı..önce bölüm kurallarını oku..ne diyor orada hotanda charın KARAKTER EKRANI acık bır halde cekılmıs fotosunu koymak mecburudır..sen kendınden bı habersın..senın ıtemlerın benı hıc baglamıyor charın defansı kac?honor bufu kac ?bende tekrar söyluyorum anlamadıgın ıcın bırakıyorsun sanırım oyunu ama bunu ıtıraf edemıyorsun hıcbırzaman öyle degıl mı? char satacaksa karakter ekranını koymak zorundasın..ama bu ıdrak etmen gerek önce..ben senın itemlerinin defanslarını ayrı ayrı toplayıp buna göre defansını mı hesap edıcem canım kardesım ?bunu ıdrak edemedın herhalde henuz..oyunu cok ıyı bılıyorsun ya ondan sanırım...
    ^^

sen bana defansını söyle ben senın itemlerini tahmın ederım zaten..ama oyundan anlayan yapabılır bunu senın gıbı anlamayan bırsey bıldıgını sananlar degıl..^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Last__ -- 5 Ocak 2009; 12:32:07 >

• 4 sun, +9 shield yeterince defance verir zaten. forceblader bende düşündüm ama forceglavier yaptım lightdan daha çok işe yarıyor force kısacası bu ;)
  • Ahmet abi, fayklerle uğraşma^^ bak keyfine

itemi tek satmıyosun dimi (gold karşılığı)
  • Böyle bi çar yaptıgın senı tbrik etmek istiyorum.Gaiada 24 lw 1 milyon sp lı çarım var dusunuyorum bnde mı force blader yapsam ama aklıma takılan fazla damage yemem bunun yerıne cold 90 a çeksem nasıl olur.

Bide kullandıgın taktık nedır mesala hybrid nuker \ str bow\ avrupa çarlar

bnı bu konuda aydınlatırsan çok sevınırım. Tşk edıyorum.
  • up up
  • bendede up ahmet abi

___MaSTeR___ ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman_srkn -- 8 Ocak 2009; 0:14:18 >
  • ahmet abi epey sıkılmış oyundan topıce bile bakmıyor
  • sagol ugur :)

ilker oyuna girdigimde yok hic ... bakalim beklemeye alacagim sanirim durumu ...
    kalan bos vakitlerimi oyun ile dolduruyordum ama bu ara baska ugraslar ile o bos vaktim doluyor :) oyuna ayiracak vakit pek olmuyor zaten ... daha 100 lvl gelmez nasilsa uzun zaman, olmadi bi sure dursun char ... tekrar heves gelir ise oynarim olmadi dursun simdilik ...
  • Char'ın çok güzel ve bilinçli oluşturulmuş. Bana sorarsan (oyundan bıkma hariç) 100 lvl ve üzeri lvl gapları geldiğinde de zevk verecek bir char.
    Bu arada shield'a Critical Parry Blue özelliği de kazandırabilirmisin? Gerçi ihtiyaç yok gibi ama.
  • Last Sanırım Hala Anlamıs Değilsin ?

Tussuz Hocam Charın Gercekten Güzelmiş Acıkcası Hayran Kaldım

32K Hp Normal de Oynadıgım Charlarda Bi Glaviede 29K Mı Ne Görmüstüm Maşşallah Charına Sırtı Yere Gelmez Bunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Charin ustunde 2 str eksigi var ... silahida sayarsak 3 ... int eksigi onemsiz ...
    Bu char full sun yapmak icin yola ciktigim char ... Ayrica sun+5 demek normal itemde +11 demek ... yani standart itemlerle karsilastirmak dogru olmaz bilen icin ... chest de 90 chest ... 84-85 chestli legli +5 setli charlarin defansini 2 ye katlar bu char kisaca ... Ayrica seti fullesem en az +6 full hale getirirdim ... bilen birkac kis vardir ama pro setten garmente dondum ... pro setim ve ilk garment setim full+6 idi ... sunlar baslayinca su an bu halde ...
    Light Mag defans vermez Fire mag defans verir ve Fire max zaten ... Light kosma disinda str char icin cokta ise yarar bir agac degil ... Parry ratio defansa katkisi cok cok azdir ... Sadece kosma icin 90 lvl light harcamak 90 mastery cope atmak gibi oluyor ... Bu charin defansi zaten standart charlarin defansindan cok cok daha iyi durumda, defans degil atak lazim bana ... ki bicheon kombosundaki %20 ihtimal ile tutacak division yetersiz ...
    %80 tutma ihtimali olan force division i ile 90 lvl +4+5 setli glavier i 1 yatir batir ile alabiliyorum ... evet yatirip batiriyorum ve yatiyor 90 glavier ... ayrica force ile cok saglam rakipleri impotentsiz birakmiyorsunuz bu da rakibin vuruslarinin sizi sadece gidiklamasi demek ... kisca force dan gelen debufflar ile hem defans hem atak bakimindan light boy olcusmeyi birakin yanina bile yaklasamaz ...

Yanlış söylemişim . . . Force Piercing force serisi Mag. Damage olayında azda olsa rol oynuyor ama seçim senin . . . Her zaman benim düşüncem Str için Lightnıng olmazsa olmaz gibidir. Senin fikrinede saygı duyarım Char senin Charın sen oynuyorsun ama bence Force gerek yoktu . . .

İyi forumlar . . .

Hocam Bladece Char Diyorsun Lightning Olmazsa Hic Bişey Olmaz Blade Charda Force En etkili Silah Normal Lightning Char 1 Glavıe 10dk pwp Yapar Ama Aynı Char force En fazla 5dk Yapabilir Force Kullan Anlayacaksın Sende Bladesin Sanırım Ama Sana Tavsiyem Blade isen +6+7 set +7+9 silah yap Force Ac En Kral Char Bile senle Baş Edemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNaDaL_ -- 13 Ocak 2009; 19:39:09 >

• Ben Kaçtım Kurtuldum Ahmet Abi . Sen ne zaman pes edersin die bekliyodum .
    İnş. Bu charı rezil etmicek birine satarsın.
    Benim sattıgım adam charı pert etmişte :)

eLmango
  • quote:

Orjinalden alıntı: @eg!s

Ben Kaçtım Kurtuldum Ahmet Abi . Sen ne zaman pes edersin die bekliyodum .

eLmango

Orhan yeni serverlarin hicbirinin tadi yok gibi gorunuyor ...
    Daha dogrusu oyundan da sıkıldım baya ...
    Tekrar oynama hevesim olsa en eski 2-3 serverdan birine donmek lazim, en azindan aksiyon sıkıntısı olmaz ...
    Simdilik dogru durust teklif gelmedikce beklesin char ... illa satilsin diye acelem yok ...
    ilerde ya satarim, ya tekrar oynarim ya da itemleri golda cevirip baska servera da gecebilirim ... ama su an oynama hevesim yok, hele bi dursun ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaNaDaL_

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Charin ustunde 2 str eksigi var ... silahida sayarsak 3 ... int eksigi onemsiz ...
    Bu char full sun yapmak icin yola ciktigim char ... Ayrica sun+5 demek normal itemde +11 demek ... yani standart itemlerle karsilastirmak dogru olmaz bilen icin ... chest de 90 chest ... 84-85 chestli legli +5 setli charlarin defansini 2 ye katlar bu char kisaca ... Ayrica seti fullesem en az +6 full hale getirirdim ... bilen birkac kis vardir ama pro setten garmente dondum ... pro setim ve ilk garment setim full+6 idi ... sunlar baslayinca su an bu halde ...
    Light Mag defans vermez Fire mag defans verir ve Fire max zaten ... Light kosma disinda str char icin cokta ise yarar bir agac degil ... Parry ratio defansa katkisi cok cok azdir ... Sadece kosma icin 90 lvl light harcamak 90 mastery cope atmak gibi oluyor ... Bu charin defansi zaten standart charlarin defansindan cok cok daha iyi durumda, defans degil atak lazim bana ... ki bicheon kombosundaki %20 ihtimal ile tutacak division yetersiz ...
    %80 tutma ihtimali olan force division i ile 90 lvl +4+5 setli glavier i 1 yatir batir ile alabiliyorum ... evet yatirip batiriyorum ve yatiyor 90 glavier ... ayrica force ile cok saglam rakipleri impotentsiz birakmiyorsunuz bu da rakibin vuruslarinin sizi sadece gidiklamasi demek ... kisca force dan gelen debufflar ile hem defans hem atak bakimindan light boy olcusmeyi birakin yanina bile yaklasamaz ...

Yanlış söylemişim . . . Force Piercing force serisi Mag. Damage olayında azda olsa rol oynuyor ama seçim senin . . . Her zaman benim düşüncem Str için Lightnıng olmazsa olmaz gibidir. Senin fikrinede saygı duyarım Char senin Charın sen oynuyorsun ama bence Force gerek yoktu . . .

İyi forumlar . . .

Hocam Bladece Char Diyorsun Lightning Olmazsa Hic Bişey Olmaz Blade Charda Force En etkili Silah Normal Lightning Char 1 Glavıe 10dk pwp Yapar Ama Aynı Char force En fazla 5dk Yapabilir Force Kullan Anlayacaksın Sende Bladesin Sanırım Ama Sana Tavsiyem Blade isen +6+7 set +7+9 silah yap Force Ac En Kral Char Bile senle Baş Edemez

Yapmadığımı nereden biliyorsun . . .

• oooo orhan beylerde gelmiş
    quote:

eLmango
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOSPHORUS

oooo orhan beylerde gelmiş
    quote:

eLmango

kanbersiz düğün olurmu . nasılsın ilkerim
  • hadi bende up lıyım ^^
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.