Şimdi Ara

Hera>>RainMakerz guiLdi-Eu guiLdi-TakLitLerimizden Sakının (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Biz sana Tolga diyoz sen bize hala saygacfurkan diyon ne çok sevilen bir soyadım var yaw.Furkan deyin kısaca yada sadece Saygaç deyin =)

tmm bundan sonra furkan diyom
  • quote:

Silkroadı oynayan bir kişi her salı update olduğunu bilir zaten salı desen ne olcak.Sen salı deyince önümüzdeki salı günü olarak anlaşılır.Nitekim gD de aynı şeyi düşünmüş.Demek hata sende ?

hala salı gunu update olmadıgını bilenler var
    bir suru konu acıyorlar salıları(ve her salı da aynı kisiler)
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutsro

quote:

Silkroadı oynayan bir kişi her salı update olduğunu bilir zaten salı desen ne olcak.Sen salı deyince önümüzdeki salı günü olarak anlaşılır.Nitekim gD de aynı şeyi düşünmüş.Demek hata sende ?

hala salı gunu update olmadıgını bilenler var
    bir suru konu acıyorlar salıları(ve her salı da aynı kisiler)

Valla son günlerde azaldı ama aradan sivri zekalı yurdum insanı çıkabilir.
    @Tolga :

• Tamam o zaman cleric + bard oluyorum fakat hangisinin attack skillerine vercem yani hangisi ana silah olcak?
    quote:

Orjinalden alıntı: _Tepkisiz_

@BousterHawk---burak

@furkan

kaleyi alcaz demiyeLim ama invansiondan daha iddalıyız ben alacagımıza inanıyorum

isimLeri günceLLedim

@kokolojik2

cleric+bard güzeL oLur diye düşünüyorm guildin bufferı oLursun sensiz kale savaşına girmeyiz

@Hypocrites

daha rainmakerz ı seçmedik sembolik olarak yukarı bi isim yazmam lazımdı rainmakerz yazdım outofcontrol de güzeL

• cleric in atak skilleri daha iyi sanırım sen yinedemi üst konudaki skill tanıtımlarında bak ordan hangisi daha iyiyse onu seçersin
  • Desenize iki tane buffer olucak bende Cleric+Bard olucam sağlam guild olucaz inşaallah.
  • dhciler guildi acın tut ipi
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

dhciler guildi acın tut ipi

ipi tuttum sen çekici wer su çiviyi de takalım tak tak tak ....
  • beyLer yeni bi geLişme oLdu 5 tane abim diyebilecegim alps serverından kankalarım gelicek heraya 7/24 kasan sagLam adamLar 9-10 kişi yiz suan herkez sagLam adam 7/24 kasan dh den 4-5 kişi alabiLegiz
  • Topic Başlıgı günceLLendi ^^
  • Demişsin.Kimleri alabileceksin?
    quote:

beyLer yeni bi geLişme oLdu 5 tane abim diyebilecegim alps serverından kankalarım gelicek heraya 7/24 kasan sagLam adamLar 9-10 kişi yiz suan herkez sagLam adam 7/24 kasan dh den 4-5 kişi alabiLegiz

edit:sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokolojik2 -- 19 Ocak 2008; 13:24:21 >
  • Bizim bir kaç arkadaşta gelmek istiyo.Haberin olsun.3 kişi.Benim zaten gelceğim kesin dğeil alırsın onları istersen 2 kişi 7/24 müş.Benden söylemesi.Forumdan xcarkox falan ve onların arkadaşları.
  • 7/24 online değilim. Beni de alırsanız Hera'ya gelebilirim. Staff + cleric açıcam...
  • saygan senide sayarak 9-10 demiştim zaten

bn ve 6 arkadaşım 7/24 kasıcaz yani suan 7 kişiyiz

8 kişi alıcam dh den adam gibi kasan
  • quote:

saygan senide sayarak 9-10 demiştim zaten

bn ve 6 arkadaşım 7/24 kasıcaz yani suan 7 kişiyiz

8 kişi alıcam dh den adam gibi kasan

günde 1-2 saat açabilirim, almayacaksınız yani?
  • walla tüm konuyu okumadım ama size bir tavsiye charları kafanıza göre açmayın. önceden planlayın kesnlikle herzaman en az 2 pt kurabilecek şekilde organize olun. 2 tane full bar, 2 tane full cleric ve en azda 3 tane warrior olması gerekli yanlarına çok sayıda wizzart...

gerçi siz bunları zaten ayarlamışsınızdır sanırım...
    bunun dışında bol şans dilerim hepinize...
  • beni alıcakmısın.(adam gibi kasarım)
  • Ben geçicem o servera ancak kriterlere uymak benim için biraz sorun yaratıyor.Geceleri ve pazartesi günleri oynayabiliyorum iş yüzünden.

Guilde almak istersen forumdaki nickimi eklersin listene.Oyundaki nickimi server açıldığında bildiririm.
  • Up.
  • Nickim belli değil. Beni de ekle
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.