Şimdi Ara

herada powerlewel tamamlandı sağolun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ReLDoNs

OoOoOoO =) 1 Aydir Sp Farm Yaptiriyorum Guvene Bileceginiz Biri Hatta Mukembel Bi İnsan Yani Charim Dc yediyse gece 3-4 Gibi arayip haber veriyor baska ne dıyeyım abla yanlız 400 silk az 0 dan 72 Lv yapıcaksın Herkes senın gıbıde kasmıyor ben fıyatı tekrar dusun derım =) işime gelir ucuz olması ama Sen Başkasin =) Apoo senı Geccez =)

Up
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReLDoNs

OoOoOoO =) 1 Aydir Sp Farm Yaptiriyorum Guvene Bileceginiz Biri Hatta Mukembel Bi İnsan Yani Charim Dc yediyse gece 3-4 Gibi arayip haber veriyor baska ne dıyeyım abla yanlız 400 silk az 0 dan 72 Lv yapıcaksın Herkes senın gıbıde kasmıyor ben fıyatı tekrar dusun derım =) işime gelir ucuz olması ama Sen Başkasin =) Apoo senı Geccez =)

valla ben sp farmı bıraktığıma üzüldüm 1m sp yi geccekti ne güzel ama dayanamadım :) 15 gündür sizden bağımsız kasıorum daha 70 olabildim ama metlle daha öncede plvl yapmıştık 12 günde 76 yapmıştı beni. bakalım bayramdan sonra yetişirseniz bana bende size katılırım artık ne diyeyim.
    Metal 4ever

• valla burda bana söyleyecek fazla laf düşmüyor sanırım sağolun düşünceleriniz için.evet fiyatı ucuzyapıyorum oda kendi charımı kasarken başkalarıda faydalansın istedim.ama siz isterseniz tabiki fiyatı artırırım

apoyu yakalırız umarım bu arada hemen arkanda olacağız apo senin

• Up
  • quote:

Orjinalden alıntı: uqurrrrr

Ne kadar zamanda yapabilirsiniz ?

bayram sonu başlayınca en fazla 20 gün de yapılır diye tahmin ediyorum ama bu zaman kısada sürebilir.uzun zaman oldu böyle yapmayalı.
  • charlara biz mi giricez yoksa sen mi giriceksin??
  • konuyu tekrar oku derim loss_
  • 200 silk kadar bir mebla yatırabilirim. Kabul ederseniz ben de katılmak isterim , 52 üstü bir Level'dan sonra ayrılırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

200 silk kadar bir mebla yatırabilirim. Kabul ederseniz ben de katılmak isterim , 52 üstü bir Level'dan sonra ayrılırım.

tabiki kabul ederim buyur gel kapımız herkese açıktır.bu arada bayram nedeni ile 5 gün olmayacağım bu konuyla ilgilenenlerin öm yada buraya yazabilirler.gelince hepsine bakarım ve tek tek cevap yazarım.
  • 51 wizardı 64e kasmak için ne istersin?
  • herkese hayırlı olsun levelupa başlamış bulunmaktayız ve charlar şuan 34 leveldeler son 1 kişi alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.