Şimdi Ara

Herada sp kasılır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla arkadaşlar cayır cayır kasıyo tavsiye ederim.
  • anlacım merhabalar ben geçenki farmdada yanınızdaydım._ThenD_ hatırlarsın belki abdurrahman abi hep beraber kasılırdık.Size güvenim sonsuz.Bİr blader yapma gibi bir düşüncem var ve bunun için en az 1 milyon gibi bir sp miktarı lazım.tabi farmdan sonra plvl yapılırsa geçenki gibi onada katılmayı düşünürüm.Bana fiyatta bir güzellik yaparsınız diye umuyorum hemen oyunda yanınıza gelebilirim.cevabınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXBLACKXx

anlacım merhabalar ben geçenki farmdada yanınızdaydım._ThenD_ hatırlarsın belki abdurrahman abi hep beraber kasılırdık.Size güvenim sonsuz.Bİr blader yapma gibi bir düşüncem var ve bunun için en az 1 milyon gibi bir sp miktarı lazım.tabi farmdan sonra plvl yapılırsa geçenki gibi onada katılmayı düşünürüm.Bana fiyatta bir güzellik yaparsınız diye umuyorum hemen oyunda yanınıza gelebilirim.cevabınızı bekliyorum

pt ye geldi bile hayırlı olsun

evet yerimiz yavaş yaval dolmaya başladı farm yaptırmak isteyenler bence bu fırsatı kaçırmasınlar zor bulunur bir dahakine
  • Ben kaptım yerimi kaptım kaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Stalker_

bende yerimi almak istiyorum lütfen ekleyin konuşalım eipekdal@msn.com

şuan işte olduğumdan ekleyemem,ancak burdan haber vereyim sabah 10 gibi eklenmiş olursunuz msn ye sizide aramızda görmekten seviniriz
  • Upp..Tam gaz devam ediyoruz 2 kişilik yerimiz var ... Harika kasılıyor haberiniz olsun.
  • 1m ve 1.5m spnin fiyatlarını öm atabililrmisiniz ablacım?
    ayrıca farmdan sonraki pwrlvl hizmetinede katılmak isterim ve fiyatınıda öm.

ayrıca

webmaster_cetindilbaz@hotmail.com

eklerseniz ayrıntılı konusuruz.
  • Msnem canniball___@hotmail.com Gold ile Sp Kasılabiliryormu Bu Arada 95 Lwlim Bi Sorun Olurmu
  • Kardeş '''Ong Farm''' yapıyoruz.
  • msn i göremedim ama sen beni eklersen fenerlitayfun@gmail.com
  • :) Valla Kadar Düşürmeye Kalbim Dayanmaz
  • fenerlitayfun@gmail.com eklersen alıcam
  • fenerlitayfun@gmail.com eklersen çok sevinirim !!!!!!!!
  • msn leri ekledim
  • lvl down işini biz mi yapacağız? bi de 1m sp fiyat nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngnsry

lvl down işini biz mi yapacağız? bi de 1m sp fiyat nedir?

ilk konuyu açtığımda bunu zaten yazmıştım ama tekrar yazayım.evet level down ı siz yapıyorsunuz ayrıca oyuna da siz giriyorsunuz.ben sizin charınıza girmiyorum yani.bu yüzden de 1m sp 700 silk
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.