Valla arkadaşlar cayır cayır kasıyo tavsiye ederim.
anlacım merhabalar ben geçenki farmdada yanınızdaydım._ThenD_ hatırlarsın belki abdurrahman abi hep beraber kasılırdık.Size güvenim sonsuz.Bİr blader yapma gibi bir düşüncem var ve bunun için en az 1 milyon gibi bir sp miktarı lazım.tabi farmdan sonra plvl yapılırsa geçenki gibi onada katılmayı düşünürüm.Bana fiyatta bir güzellik yaparsınız diye umuyorum hemen oyunda yanınıza gelebilirim.cevabınızı bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: xXBLACKXx
anlacım merhabalar ben geçenki farmdada yanınızdaydım._ThenD_ hatırlarsın belki abdurrahman abi hep beraber kasılırdık.Size güvenim sonsuz.Bİr blader yapma gibi bir düşüncem var ve bunun için en az 1 milyon gibi bir sp miktarı lazım.tabi farmdan sonra plvl yapılırsa geçenki gibi onada katılmayı düşünürüm.Bana fiyatta bir güzellik yaparsınız diye umuyorum hemen oyunda yanınıza gelebilirim.cevabınızı bekliyorum
pt ye geldi bile hayırlı olsun
evet yerimiz yavaş yaval dolmaya başladı farm yaptırmak isteyenler bence bu fırsatı kaçırmasınlar zor bulunur bir dahakine
Ben kaptım yerimi kaptım kaptım
quote:
Orjinalden alıntı: _Stalker_
bende yerimi almak istiyorum lütfen ekleyin konuşalım eipekdal@msn.com
şuan işte olduğumdan ekleyemem,ancak burdan haber vereyim sabah 10 gibi eklenmiş olursunuz msn ye sizide aramızda görmekten seviniriz
Upp..Tam gaz devam ediyoruz 2 kişilik yerimiz var ... Harika kasılıyor haberiniz olsun.
1m ve 1.5m spnin fiyatlarını öm atabililrmisiniz ablacım? ayrıca farmdan sonraki pwrlvl hizmetinede katılmak isterim ve fiyatınıda öm.
fenerlitayfun@gmail.com eklersen çok sevinirim !!!!!!!!
msn leri ekledim
lvl down işini biz mi yapacağız? bi de 1m sp fiyat nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: cngnsry
lvl down işini biz mi yapacağız? bi de 1m sp fiyat nedir?
ilk konuyu açtığımda bunu zaten yazmıştım ama tekrar yazayım.evet level down ı siz yapıyorsunuz ayrıca oyuna da siz giriyorsunuz.ben sizin charınıza girmiyorum yani.bu yüzden de 1m sp 700 silk