ben 13 yaşındayım her gün 1 litre kadar içiyorum ama ben yemek de yiyiyorum yani aşırı zayıflıktan kullanıyorum tadı chok güseell zayıflatıyomu bilmem ama çok güzell şişmanlatıyo 3ay kadar önce 32 kiloydum şimdi 47 kiloyum
Yaşım 21 Adım Onur AYDIN Herbalife ürünlerini tam 3 aydır kullanıyorum. Bu ürünler tam anlamıyla ek gıda takviyesidir ve kesinlikle diyet ürünleri değildir. Kullanış amacına göre sonuç aldırır.
Saygılar
Ben de bir süre kullandım ve kullandığım süre içerisinde çok yararını gördüm. İnsan kendini iyi hissederek kilo veriyor, daha ne isteyebilir ki. Ürünler düzenli kullanıldığında etkisi çok büyük, istediğiniz kilonuza ulaştıktan sonra bir süre daha farklı dozlarda kullanmak gerekiyor ki, bulunduğunuz durumda kalasınız. Ancak hala görüyorum ki, kullanmadan, yok öyledir, yok böyledir diyen o kadar çok kişi var ki.
"Önyargıları yok etmek, atomu parçalamaktan zordur." A. Einstein.
Saygılar.
arkadaşlar okadar çok yorum yapan varki biri cıksın HERBALIFEDEN ZARAR GÖRDÜM DİYEN VARMI HERKEZ HER ŞEYE CAMUR ATMASI DAHA KOLAY BU ÜRÜN NEDİR BUNU HAZIRLAYANLAR KİM BUNLARI ÖNCE ARŞTIRIN KİMLERİN HAZIRLADINI ÖNCE Bİ ARAŞTIRIN ÖYLE YORUM YAPIN BEN BU ÜRÜNLERİ 1.5 AYDIR KULLANIYOM VE AŞA KİLO KONTUROLÜM 4.5 KİLO VE HALİMDENDE COK MENMUNUM KENDİMDEKİ DEGİŞİKLER BENİ TATMİN ETMEYE YETERDE ARTAR Beslenme Danışma Kurulu Beslenme biliminde önde gelen ve yenilikçi ürünler geliştirme taahhüdünün arkasında duran Herbalife, araştırma ve geliştirme sürecinde yol gösterecek seçkin bilim adamları, doktorlar ve beslenme uzmanlarından oluşan güçlü bir ekip oluşturmuştur Profesör David Heber, Beslenme Danışma Kurulu Başkanı ve UCLA İnsan Beslenmesi Merkezi Yöneticisi Louis Ignarro, Nobel Ödülü Sahibi ÖNCE ARAŞTIR SONRA YORUM YAPIN DERİM
bakın bizim insanımız aynı böyle
Cam Tavan Sendromu
"Bir şeyin imkânsız olduğuna inanırsanız, akliniz bunun neden imkânsız olduğunu size ispatlamak üzere çalışmaya baslar. Ama bir şeyi yapabileceğinize inandığınızda, gerçekten inandığınızda, akliniz yapmak üzere çözümler bulma konusunda size yardım etmek için çalışmaya baslar"
Dr. David J. Schwartz
Bilim adamları pirelerin farklı yükseklikte zıplayabildiklerini görürler.
Birkaçını toplayıp 30 cm yüksekliğindeki bir cam fanusun içine koyarlar.
Metal zemin ısıtılır. Sıcaktan rahatsız olan pireler zıplayarak kaçmaya çalışırlar ama başlarını tavandaki cama çarparak düşerler. Zemin de sıcak olduğu için tekrar zıplarlar, tekrar başlarını cama vururlar. Pireler camin ne olduğunu bilmediklerinden, kendilerini neyin engellediğini anlamakta zorluk çekerler. Defalarca kafalarını cama vuran pireler sonunda o zeminde 30 santimden fazla zıpla(ya)mamayı öğrenirler. Artik hepsinin 30 cm zıpladığı görülünce deneyin ikinci aşamasına geçilir ve tavandaki cam kaldırılır. Zemin tekrar ısıtılır.
Tüm pireler eşit yükseklikte, 30 cm zıplarlar! Üzerlerinde cam engeli yoktur, daha yükseğe zıplama imkânları vardır ama buna hiç cesaret edemezler.
Kafalarını cama vura vura öğrendikleri bu sınırlayıcı 'hayat dersi' ne sadik halde yasarlar. Pirelerin isterlerse kaçma imkânları vardır ama kaçamazlar. Çünkü engel artik zihinlerindedir. Onları sınırlayan dış engel (cam) kalkmıştır ama kafalarındaki iç engel (burada 30cm'den fazla zıplanamaz inancı) varlığını sürdürmektedir. Bu deney canlıların neyi başaramayacaklarını nasıl öğrendiklerini göstermektedir.
Bu pirelerin yasadıklarına 'cam tavan sendromu' denir. Bir insanin gelebileceğine inandığı en üst nokta, onun cam tavanıdır
selam arkadaşlar konuya şöyle bir göz attım. ben de Herbal-life kullanan 2 kişi tanıyorum. 1. arkadaşım fazla kilolu değildi sadece biraz daha zayıf olmak istiyordu. 22 yaşındaydı. 4 günde 4 kilo vermişti. hergün beraber aerobiğe gidiyorduk. 2. arkadaşım gerçekten çok kiloluydu. 3 milyarlık herbal-life almıştı bütün fazlalığını verebilmek için. 35 yaşındaydı ve herbal-life onda aşırı çarpıntı ve uykusuzluk yaptı. hemen bırakmak zorunda kaldı. * bu bahsettiğim kilolu arkadaşım bu günlerde Elma-krom yutuyor. 10 gündür herhangi bir zayıflama olmamış. her gün 3 kilometre yürüyor. kendini çok mutlu hissettiğini ve hiperaktif olduğunu söylüyor. Elma-krom'dan mı bilmiyorum ama karaciğer şikayetleri var ve vücudunda kaşıntılı kırmızı şeyler çıktı. daha önceden bilmediği alerjiler buldu doktorlar. ne çıkarsa deniyor. sırta yapıştırılan bantları da denemişti, sonuç alamamıştı.
Bu arada ben de en az 5 kilo vermek istiyorum. beden kitle endeksine göre normal kilonun üst seviyelerindeyim ama doktorum bi rahatsızlığımdan dolayı 55 olsan iyi olur demişti. motivasyon eksikliği var. çok şey biliyorum ama uygulayamıyorum. canım sıkılınca sıkıntımı abur cuburla gidermeye çalışıyorum ya da düzensiz besleniyorum. 3 kilo verip geri alıyorum tekrar 3 kilo veriyorum. yıllardır böyle sürüp gidiyor.
arkadaşlar bi kere bu ilaç değil ki zararı ya da yan etkisi olsun.. kesinlikle kimyasal madde içermiyor,ha pardon yanetkisi var 1 AY ÖNCE TAKIM ELBİSE ALDIM ŞİMDİ YENİ BİR TANE ALMAM GEREKECEK,bir arkadaşımın ısrarı ile aldım kullandım 20 gün de 5cm ve 7 kilo verdim.ben bile şok oldum satmamı ve para kazanacağımı da söylediler ama henüz oma karar vermadim,yalnız kilo sorunu ve enerji sorunu olan arkadaşlra şiddetle tavsiye ederim,bu fOrumun bir üyesi olarak şahsımda test ettiğim bir gıdayı sizlerle paylaşmak istedim,isteyen arAyabilir, 533 2141900 ve 543 2141900 telefon numaralarım
quote:
Orjinalden alıntı: fersefone
selam arkadaşlar konuya şöyle bir göz attım. ben de Herbal-life kullanan 2 kişi tanıyorum. 1. arkadaşım fazla kilolu değildi sadece biraz daha zayıf olmak istiyordu. 22 yaşındaydı. 4 günde 4 kilo vermişti. hergün beraber aerobiğe gidiyorduk. 2. arkadaşım gerçekten çok kiloluydu. 3 milyarlık herbal-life almıştı bütün fazlalığını verebilmek için. 35 yaşındaydı ve herbal-life onda aşırı çarpıntı ve uykusuzluk yaptı. hemen bırakmak zorunda kaldı. * bu bahsettiğim kilolu arkadaşım bu günlerde Elma-krom yutuyor. 10 gündür herhangi bir zayıflama olmamış. her gün 3 kilometre yürüyor. kendini çok mutlu hissettiğini ve hiperaktif olduğunu söylüyor. Elma-krom'dan mı bilmiyorum ama karaciğer şikayetleri var ve vücudunda kaşıntılı kırmızı şeyler çıktı. daha önceden bilmediği alerjiler buldu doktorlar. ne çıkarsa deniyor. sırta yapıştırılan bantları da denemişti, sonuç alamamıştı.
Bu arada ben de en az 5 kilo vermek istiyorum. beden kitle endeksine göre normal kilonun üst seviyelerindeyim ama doktorum bi rahatsızlığımdan dolayı 55 olsan iyi olur demişti. motivasyon eksikliği var. çok şey biliyorum ama uygulayamıyorum. canım sıkılınca sıkıntımı abur cuburla gidermeye çalışıyorum ya da düzensiz besleniyorum. 3 kilo verip geri alıyorum tekrar 3 kilo veriyorum. yıllardır böyle sürüp gidiyor.
4 günde 4 kilo mu? Ersininde dediği gibi bu ürünlerin vücuttaki suyu attığına emin olmaya başladım. 4 günde 4 kilo ne demek ya...
Bana yarın için kahvaltı seti gelecek. Denerim sonuçları arkadaşlara aktarırım
Valla bana kahvaltı seti mantıklı geldi. Sabah kahvaltısının en önemli öğün olduğu herkesin malumu. Kendi adıma söyleyeyim sabahları sağlıklı bir kahvaltı için ( sağlıklı kahvaltı tabii ki poğaça börek değil ) hiç ama hiç vaktim yok. Belki hafta sonları kahvaltı yapıyorum o da 11-12 de brunch olayına giriyorum. Dolayısıyle sabaha kadar aç kalan vücut öğle yemeğiyle huzura kavuşuyor. Sabah doyamayacağını bildiği içinde akşam ekstra bir açlık hissiyle sofraya oturuyorsunuz. Vücut otomatik olarak biriktirme olayına giriyor.
Verilen üründe ise sabah kahvaltıda alınması gereken enerji, protein ( pek anlamam ) bilumum mevcutmuş. Pek bir zararı olacağını sanmıyorum. Çünkü daha çok sabah kahvaltıyı destekleyen ekstra zayıflama sunmayan bir ürün. Gelişmeleri paylaşırım.
quote:
Orjinalden alıntı: my_secret
merhaba herkese herkesin düşüncesi kendine yazılanları okudum ve yanlış düşüncelere sahip olduğunuzu gördüm bende herbalife ürünleri ile 3 aydır besleniyorum ve 22 kg verdim ürünlerden önce bel ağrısı,böbrek ağrısı gibi başlıca rahatsızlıklarım vardı bunların hepsi ortadan kalktı zararlı olsa bu rahatsızlıklarımın dahada ilerlemesi gerekmiyormuydu sizce diyorsunuzki abd de yasaklanmış,o zaman la galaxsi takımı oyuncuları ve david backham neden kullanıyor,madem zararlı almanyada neden cocuklara ek gıda takviyesi olarak kullanılıyor herbalife şu an ankarada bir bayanın cocuğu annesinin karnında ürünleri kullanmaya başlamış ve şu an 2 yaşında olmasına rağmen çok zeki olan bir cocuk var madem zararlı bu cocuk neden kullandı ve cocuk neden aşıları dışında doktor yüzü görmüyor ve hastalanmıyor inanmayanlar varsa ankaraya yolunuz düşerse cocuğu gösterebilirim size birde 2 günlük eğitim ücreti yemek ve parti dahil 70 ytl dir.
djdigy5 e sorum bir halta yaramadığı kanısına nerden vardın kullandınmı peki ürünleri
saygılar
my_secret Sen bu yazdıklarını külahıma anlat... Arkadaşlar inanmayın bu insanlara...Yukarıdaki my_secret in yazdıklarına inanırsanız, Herbalife ı sanki Lokman Hekimin Ölümsüzlük ilacı.. Bunların hepsi titan saadet zinciri gibi birşey... My_secret te bu ürünleri, insanları kandırarak Satan Firma yetkilisidir.. Herbalife Sağlığa son derece zararlı bir zehirdir.. Okuyun
ya bırakın bu ıslerı kım naparsa yapsın millet nıe anlatıosunuzkı bu ürünün faydalarını zararlarını kallanmadıktan sonra neye yarar kımse kımseyı anlayamaz böle sacma sapan ılerı gerı konusurlar neyse 3 gunluk kullanımdan bısı olmuyo herkes kullansın denesın hıssetsın ondan sonra yorumlarını yapsın mrk etmeyın eger sıze bısey olursa cenaze masraflarınızı ben karsılarım:P:P:P
Bakın, bir tane distribütör konuyu gördü ve diğer arkadaşlarını çağırdı, siteye üye oluyorlar bu konuya mesaj atmak için...
İşsiz kalmış insanlar çaresiz... Bir otobüs durağında el ilanı buluyor yada arkadaşı aracılığıyla kendisi kullanıyo yararını görüyo vbvb... Distribütör oluyor. Toplantılara katılıyor azcık deterjanla tamam bu iş...
Toplantılarda, insanlara para kazanma hırsı aşılanıyor, bu işle iyi biyerlere gelineceği hikayeleri anlatılıyor inanmadınız mı kazananlar sahneye çıkartılıyor ben şukadar kazanıyorum ben bukadar alkış kıyamet (olayı anlayan anladı)
Bu iş pazarlama işi değil deniyor ama toplantıda tüm klasik pazarlama teknikleri anlatılıyor...
Ürünlerimiz hap değil ki yan etkisi olamaz tabi tabi olamaz(yorum yok)
Hap değil ki sağlık bakanlığı onaylasın zaten tarım ve köyişleri bakanlığı onaylı (sonuçta sağlıkla ilgili bişey ve yiyiyorsun)
Amannnn kim yanetki görmüş o internette bulduklarınız yalan, rakip firmaların karalamaları (rakip kim doktorlar mı?)
Hem bizim firmada doktor var doktor onaylı sorun yok (doktorlarımıza sağlığımızı emanet ediyoruz yanlış yapmaz olnar????? )
Düşünme fonksiyonuna deterjan kaçmış olan beyin yargılamadan tabi tabi der.
(Arkadaşın titan saadet zinciri benzetmesini çok beğendim ufak bi farkı var ortada mal var geri kalan herşey aynı... )
Sonuçta noluyor en üstte olanlar kazanıyo altta olanlar üste çıkmak için ürün satmaya çalışıyo, çıkıyo-çıkamıyo bi miktar kazanıyo(bıkıyo toplantıya gidiyo yeniden gaza geliyor tekrar tekrar) ( tabi bu işi kıvıramayanlarda çok) yani adamın malı satılıyo; bu boş şey için (insanların parası bi yana) dünyanın dövizi uçup gidiyo...
İnsanları hep zayıf noktalarından vuruyorlar çaba sarfetmeden biryerlere gel,bişeyler yap...
Sağlıklı yaşamak mı istiyosun? Doktora git, biraz çaba göster...
Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. gıda yerine geçen karışımı. durum şöyle; sabah kahvaltısı yerine bir öğün bu karışım. öğle yemeğinde istediğimi yiyorum. (mümkün olduğunca sağlıklı öğünler seçmeye çalışıyorum.) akşam yemeği yerine bir öğün için bu karışım. sabah ve akşam bu karışım dışında başka bir şey yemiyorum. ancak çok su içiyorum. Çünkü, bu tür karışımların böbreği çok zorluyor. Bu anlamda böbreğin işlevine yardımcı olması için su tüketiyorum. başladığım günden bu yana 1 kg verdim. ilk bir kaç gün başımın ağrımasını bu karışıma bağlamıştım. şu anda baş ağrısı çekmiyorum. Düzensiz olan uykum da düzene girdi. zamanında uyuyabildiğim için uykumu almış dinlenmiş oluyorum. Diğer taraftan bu karışımı normal öğünlerinin yanına ek olarak ta kullanılıyormuş. kilo almak için. Bunu bilip, karışımı içtikten sonra bir şeyler yersem kilo alacağım korkusu ile insan elini hiç bir abur cubura süremiyor. Yani en azından bende böyle oluyor.
Bir hafta sonra yeniden durum ile ilgili bilgi vereceğim.
Sevgiler....
quote:
Orjinalden alıntı: firatcamli
Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. gıda yerine geçen karışımı. durum şöyle; sabah kahvaltısı yerine bir öğün bu karışım. öğle yemeğinde istediğimi yiyorum. (mümkün olduğunca sağlıklı öğünler seçmeye çalışıyorum.) akşam yemeği yerine bir öğün için bu karışım. sabah ve akşam bu karışım dışında başka bir şey yemiyorum. ancak çok su içiyorum. Çünkü, bu tür karışımların böbreği çok zorluyor. Bu anlamda böbreğin işlevine yardımcı olması için su tüketiyorum. başladığım günden bu yana 1 kg verdim. ilk bir kaç gün başımın ağrımasını bu karışıma bağlamıştım. şu anda baş ağrısı çekmiyorum. Düzensiz olan uykum da düzene girdi. zamanında uyuyabildiğim için uykumu almış dinlenmiş oluyorum. Diğer taraftan bu karışımı normal öğünlerinin yanına ek olarak ta kullanılıyormuş. kilo almak için. Bunu bilip, karışımı içtikten sonra bir şeyler yersem kilo alacağım korkusu ile insan elini hiç bir abur cubura süremiyor. Yani en azından bende böyle oluyor.
Bir hafta sonra yeniden durum ile ilgili bilgi vereceğim.
Sevgiler....
Aynen bende 4 gün oldu ve yarım kilo verdim. Bende senin gibi günde 2 öğün sabah ve akşam olarak ve bol bol su içiyorum. Gelişmeleri bende aktarırım artık...
merhaba bn buraya ynei kayıt oluorm bnde herbalife kullanmak istiyorum bnu satan bir distürübtörm war ona inanıorm ve yormları okdktan sonra içm rahat sadece biraz destek ve cesaret almam yeterli olur fakat babam bnların sonradan kaslarla ve eklemlerle ilgili bir problem yarattığını söylüor ona inanmıorm ama dedklerni düşünüorm aynı zmnda lütfen bana yardm edn kulllanmalımym:??
merhaba yazdığınız yazıların hepsini okudum ben 1.5 yıldır bu ürünlerle besleniyorum hem kilolarımdan sağlıklı biçimde kurtuldum ne cildim düzeldi ki inanılmaz bir sivilce problemim vardı onlardan kurtuldum BURAYA YAZAN İNSANLAR BU ÜRÜNÜN FAYDASINI GÖRMEDEN BOL KESEDEN ATIOLAR BU ÜRÜNLERİ KULLANDIKTAN VE İSTEDİĞİNİZ KİLOYA ULAŞTIKTAN SONRA KORUMA PROGRAMINI UYGULUYOSUNUZ BİDAHA SİZE DÜNYALARI VERSELER YEMİYORSUNUZ BEN DENEDİM GÖRDÜM YAŞIYORUM ANNEM GÜNDE 26 ADET İLAÇ KULLANIYORDU BÜTÜN İLAÇLARINI BIRAKTI SAĞLIĞINA KAVUŞTU BU SORUYU SORAN ARKADAŞIMA TEK DİYECEĞİM BİŞEY VAR YE YAŞA GÖR EMİN OL ÖLMEDİM BU ÜRÜNLERDE ÖLDÜRMÜYOR DAHA UZUN YILLAR YAŞAYACAĞIMA DA EMİN OLUN BU ARADA MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR
ben daha önce buraya birşeyler yazdım büütün suçlamaları çürüten bir yazıydı sanırım işinize gelmedi ve sildiniz ARKADAŞLAR BU ÜRÜNLER İLAÇ DEĞİL GIDA TAKVİYESİDİR KULLANMADAN KONUŞAN KULLAKTAN DOLMA SAÇMA SAPAN LAFLARLA GELMEYİN CAHİLLİĞİNİZ ABARTMADAN SIRITIYOR EĞER BİLGİ ALMAK İSTİYOSANIZ BOŞ İNSANLARIN BOŞ BOĞAZLIĞIYLA KENDİ FİKİRLERİNİZİ ÇÜRÜTMEYİN İLLA BİLGİ İSTİYORSANIZwww.herbalife.com ziyaret edin
nedense konu başlığına ürünle ilgili olumlu yorum yazan arkadaşların mesaj sayları 0.. zayıflamak isteyen arkadaşların yerinde olsam böle sağlıksız şeyler yerine günlük sporumu (koşu-yürüyüş-mekik-şınav-barfix vs vs.) yaparım yediklerime dikkat eder sağlıklı beslenirim... hem eskiden herbalife mı varmış eski zamanların insanlarına göre günümüz insanları neden daha fazla şişman acaba ? tembelliklerinden ve hazıra alışmış olmalarından olmasın... benim tavsiyem ne olduğu belli olmayan şeylere bulaşmayın sağlıklı şekilde beslenin yediklerinize dikkat edin ve spor yapın...
quote:
Orijinalden alıntı: weRDim_aYaRi
nedense konu başlığına ürünle ilgili olumlu yorum yazan arkadaşların mesaj sayları 0.. zayıflamak isteyen arkadaşların yerinde olsam böle sağlıksız şeyler yerine günlük sporumu (koşu-yürüyüş-mekik-şınav-barfix vs vs.) yaparım yediklerime dikkat eder sağlıklı beslenirim... hem eskiden herbalife mı varmış eski zamanların insanlarına göre günümüz insanları neden daha fazla şişman acaba ? tembelliklerinden ve hazıra alışmış olmalarından olmasın... benim tavsiyem ne olduğu belli olmayan şeylere bulaşmayın sağlıklı şekilde beslenin yediklerinize dikkat edin ve spor yapın...
di mi birden bire sıfır 1 mesajlı üyelerin gelip savunucu konumuna geçmesi bile yeterince şüphe çekici değil mi?
Bakın bende diyorum 1.5 ayda tam 6.5 kilo verdim... Ve çok memnunum... Sağlıksız demişsiniz bakın bakalım bunun arkasındaki insanları araştırın bakalım neler bulacaksınız ondan sonra yorum yapın...