Şimdi Ara

>>>Hercüles<<< 72 Lwl Full Str Glavie 150YTL!(Devil Wing)CHAR HIBE EDILMISTIR KILIT LUTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardes 150 Ye DegiLde 140 a aLırım... Msn Adresini Ver Pm At oK char Cok Hosuma Gitti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinG_20

Kardes 150 Ye DegiLde 140 a aLırım... Msn Adresini Ver Pm At oK char Cok Hosuma Gitti...

10lira için hiç uğraşmayalım 300lira harcadığım charı 150den veriorum eer alıcıysan sen pmden msn adresini bırak
  • UP!!!

• hayırlı satıslar fiyat iyi umarım satılır

26 k hp wawwwww keske bufsuz da 26 k olsa Str Rulz
  • bu fiyata yok mu hala bu charın bi alıcısı

UP!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __smyrna__ -- 29 Mart 2008; 19:07:21 >
  • GünceL
  • alın artık şu charı...
  • Kimden: zenginturk
    Kime: __smyrna__
    Tarih: 30 Mart 2008; 23:39:44
    Başlık: HIDROJEN hakkında

selam ben 72 lvl glavie chara talibim pek foto koymamıssın ben spartada 62 lvl adam yapılandırmaya calısıyorum serverda pek heyecan yok sıkıldım eger güvenim şifrei verirsen serverda heyecan varmı yokmu bakarım kararımı söylerim sonra paraı yollarım sende gizli soru verirsin güvenmen zor Kurana el basarım yemin ederim eger izin verirsen ben talibim yani onun dışında bişey diyemem iyi günler

eet arkadaşım afzla resim yok diosun charın bütün ssleri burda daha ne koymamı istiosun_???ve sen bu masalla anca 0/6 yaş grubunu uyutursun sen bana parayı yolla benim hoşuma giderse paraların seri numarası falan bende sana yollarım ıd pw gizli yanıtı bende söz veriyorum eer hoşuma giderse sana charı yollucama bundan başkada bişi diyemem anladi sen onu ii günler...

• yokmu str glavier char almak isteyen 1haftadır forumda fiyatıda çok uygun alın artık şu CHARI...

UP!!!!
  • char cok guzel fıyatta cok uygun alın su charı
  • arkadaşlar alın artık şu charıda benimde önüm açılsın char alcam alamıorum alın LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

UP...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

>>>Hercüles<<< 72 Lwl Full Str Glavie 150YTL!(Devil Wing)CHAR HIBE EDILMISTIR KILIT LUTFEN

dewil wing sen nelere kâdirsin 72 lwl 26 k can war

• kimsenin alacağı yok galiba son 1hafta daha 1hafta içinde satılmazsa farmed olarak dewam etcem....
    alın şu charı UP...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __smyrna__ -- 2 Nisan 2008; 9:45:42 >
  • GÜNCEL...
  • güncel
  • GünceL
  • up :)
  • kardeş msnden konuşalım ismail_gudek@mynet.com
  • GünceL
  • KARDES AL MSN :yolamalo1@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.