Arkadaslar Char Hala Satılıktır İnşallah Satılmamasını Ümit Ediyorum Diyeceksiniz Neden DostDeli Bu kadar Satılmamasını İstiyor Cünkü 80 LwL Olunca Beni Sıfırdan Kasacak :)
quote:Orjinalden alıntı: DostDeli Arkadaslar Char Hala Satılıktır İnşallah Satılmamasını Ümit Ediyorum Diyeceksiniz Neden DostDeli Bu kadar Satılmamasını İstiyor Cünkü 80 LwL Olunca Beni Sıfırdan Kasacak :) Abi Sende Satılmasın Die Hatim indircen
quote:Orjinalden alıntı: AggResS1We Hayırlı Satıslar.İnş en kısa zamanda satarsın İnş Kardesim saol.. Abim istemesede Satıcam İnş
quote:Orjinalden alıntı: JogaBon1to quote:Orjinalden alıntı: DostDeli Arkadaslar Char Hala Satılıktır İnşallah Satılmamasını Ümit Ediyorum Diyeceksiniz Neden DostDeli Bu kadar Satılmamasını İstiyor Cünkü 80 LwL Olunca Beni Sıfırdan Kasacak :) Abi Sende Satılmasın Die Hatim indircen Olabilir :) Yarın Kutahyaya Geliyorum Uplamak İcin Yazıyorum
quote:Orjinalden alıntı: JogaBon1to Charda Ayrıca 50 silk ve 25m oyun parası mevcuttur Charı Almak isteyen Yokmu Arkadaslar :) Ethem Char Vallahi Sana Kaldı Yine İstersen yaza Kadar Ben Şifreyi Gizleyeyim Canın Sıkıldıgında Bile Girme :) Hadi Bakalım Kolay Gelsin
Charı Almak isteyen Yokmu Arkadaslar :) Ethem Char Vallahi Sana Kaldı Yine İstersen yaza Kadar Ben Şifreyi Gizleyeyim Canın Sıkıldıgında Bile Girme :) Hadi Bakalım Kolay Gelsin Almak isteyen yoq saten abi bu gidişle satmıcaz.. Kısmetse satılır..
quote:Orjinalden alıntı: D4rkY 61 lvl wizard ile takas edermisn etmek istyorsan fatih_54_bjk@hotmail.com Saol kardes Nakit para lazım
quote:Orjinalden alıntı: D4rkY 61 lvl wizard ile takas edermisn etmek istyorsan fatih_54_bjk@hotmail.com pet ticket - parmak ile wizard bi charı 60 lvl e 1 haftada kasarsın full str bow bi char 73 lvl e kasılana kadar 10 tane wizard char kasılır teklüfünü istersen biraz düşünde yaz up!! iyi satışlar
pet ticket - parmak ile wizard bi charı 60 lvl e 1 haftada kasarsın full str bow bi char 73 lvl e kasılana kadar 10 tane wizard char kasılır teklüfünü istersen biraz düşünde yaz up!! iyi satışlar Saol Kardesim Bu konuda haklısın
Kütahya dan benden başka oynayan birini görmek güzel benimde 73 lvl full int çarım var bende derslerden dolayı kasamıyorum
quote:Orjinalden alıntı: oOFroZeNOo Kütahya dan benden başka oynayan birini görmek güzel benimde 73 lvl full int çarım var bende derslerden dolayı kasamıyorum Vallayha hiç oynayan yoq Seninki Hangi server
quote:Orjinalden alıntı: JogaBon1to quote:Orjinalden alıntı: oOFroZeNOo Kütahya dan benden başka oynayan birini görmek güzel benimde 73 lvl full int çarım var bende derslerden dolayı kasamıyorum Vallayha hiç oynayan yoq Seninki Hangi server Oley Desem Nasıl Olur Frozen Ben En Eski Srocuyum :) Evet Char Hala Satılıktır Arkadaslar Fakat Bende Yeni char Acarak Sp Farm Yapacagım Arkadas Satana Kadar :)