Oyunu bırakmam gerekiyo o yüzden item vs vs ek masraflarla uğraşamıcam :)
quote:
Orijinalden alıntı: unalkeles
Sen bilirsin, sana iyi satıslar dilerim
bugün uri kesildi herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
quote:
Sen bilirsin, sana iyi satıslar dilerim
Teşekkür Ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Aras De Souza
Evet aras kestim bide hiç bişey olmamış gibi ana bacı küfür ettiler 1 2 gün geçsin yeni serverlarda takas bile düşünebilirim bu insanlar hiç bilinçlenmemiş oyunda hala aynı patavassız davranışlara devam
quote:
quote:
Evet aras kestim bide hiç bişey olmamış gibi ana bacı küfür ettiler 1 2 gün geçsin yeni serverlarda takas bile düşünebilirim bu insanlar hiç bilinçlenmemiş oyunda hala aynı patavassız davranışlara devam
Sana niye küfür ettiler ki???
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
quote:
quote:
Sana niye küfür ettiler ki???
Ne biliyim insanlar çığrından cıkdı artık tarim basinde kesdim :D pt de felan değilim pt de olsam daha 1 kere vurmadan here derim kesim adam gzz .... cocugu yazdı dedim hayırdır :D sonra bayaaa bi münakaşa geçti zaten aramızda :D
105+ Wizard Bard/Cleric Takastır.
uP
uP :D
uP
vay it
Party'de olup here demiyenlerin ağzının payını veriyorum o ayrı konu, ama senin durum farklıymış be Ünal abi..
quote:
vay it
Party'de olup here demiyenlerin ağzının payını veriyorum o ayrı konu, ama senin durum farklıymış be Ünal abi..
Böyleleri cok bugun verdim ağzının payını pvpde :D 10 kere kapıştık 2 kere yatırdı beni :D
uP
uP
uP
uP
uP
uP
uP
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme