arkadaslar turk@hotmail.com benim cok hosuma da gidiyor bu msn ama bıktım ne yapabilirim. ARTIK KİŞİLERİN BENİ EKLELMEMSİNİ ENGELLEYEBİLİCEGİM BİR OZELLİK VARMI. BİRDE BİR SURU SPAM DENİLEN MAİLLER GELİYOR GINA GELDİ NE YAPAYIM KULLANMAYAYIM MI
ver şifreyi bi bakalım seninmiymiş
Aynı sorun benimde bi adresimin başına gelmişti, adresi bıraktım ama seninki de çok güzel arkadaş
bana ver
quote:
Orjinalden alıntı: E-rkan
arkadaslar turk@hotmail.com benim cok hosuma da gidiyor bu msn ama bıktım ne yapabilirim. ARTIK KİŞİLERİN BENİ EKLELMEMSİNİ ENGELLEYEBİLİCEGİM BİR OZELLİK VARMI. BİRDE BİR SURU SPAM DENİLEN MAİLLER GELİYOR GINA GELDİ NE YAPAYIM KULLANMAYAYIM MI
bana ver
spam geliyorsa şifreni değiştir..her gün ekliyosada birileri engellicen
hahaha o da bir ara benimdi. inanmıyorsan pm at hepsine ekliyeyim sonra afedersin de. tamam mı hotmail yeni meshur olmaya basladıgında epey almıstım
Eklesinler Sosyalleşmek mi istemiyorsun Ne güzel yeni İnsanlar tanıyosun Ben msn de Şuana kadar Beni ekliyen Kimseyi geri çevirmedim çevirmemde Bazıları Şöyle diyo Mesela Çok kişi var Bazılarını Sileyim Ben onu yapmıyorum Yapmam yaptırmam yapamazsın Yapamazlar yapamayız yaparsak yaparUmarım anladın
quote:
Orjinalden alıntı: Otorite
Eklesinler Sosyalleşmek mi istemiyorsun Ne güzel yeni İnsanlar tanıyosun Ben msn de Şuana kadar Beni ekliyen Kimseyi geri çevirmedim çevirmemde Bazıları Şöyle diyo Mesela Çok kişi var Bazılarını Sileyim Ben onu yapmıyorum Yapmam yaptırmam yapamazsın Yapamazlar yapamayız yaparsak yaparUmarım anladın
hangisiyle konusacaksın aynı anda 3-5 kişiyle konusuyorsun digerleri alooo diyor sonra basıyor kufuru
galatasaray@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: lastchaos
quote:
Orjinalden alıntı: GkhnFB
tamam anlaşıldı
bencede
Anlayan anladı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme