Şimdi Ara

hergun otobanda 100 km yapacak ekonomik araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Clio HB 1.5 DCİ veya Hyundai Accent Admire 1.5 CRDİ. Ama benim tavsiyem Clio HB olurdu.
  • Clio 1.4+tüp veya 1.5 dci makûl seviyede yakar
  • Uzun yol sayılır bence dostum D segmenti bir arç hem az yakabilir hemde seni yormaz.
  • B sınıfı araçlar otoban yolculuğu için pek uygun değil. Hem normal rüzgardan hem de büyük taşıtların rüzgarlarından çok etkileniyorlar.
    130 dan sonra bu durum daha da belli oluyor, direksiyonu sıkı sıkı tutmak gerekiyor.
    D sınıfı olmasa da en azından C sınıfı bir araç almanız konfor ve güvenlik açısından daha uygun olur gibime geliyor.
    Şimdiden hayırlı olsun.
  • otobanda ve trafik olmayan bi yolda 100 km yapacaksan imzamdaki aractan tavsiye ederim ara hızlanması iyidir . 90 km/h 5. vites gidersen gaz da koklar resmen hemde yormaz seni parana da temiz bi tane alabilirsin . temizleri sorunsuzdur memnun eder ama trafikte yakıyor araç yapıcak birşey yok ama tam bir uzun yol arabasıdır bilen bilir
    NOT: bagımlılık yapar hava filitresi fln koyarsan arabaya o sesi duydukça gaza basarsın bastıkça yakar
    çok gazlarsan adamın ocagına incir agacı dikiyor
    Renault Laguna 2.0 RXT mod: 1999-2002 arası
  • 1.0 1.2 fln araba bakma mazotlu en az 1.5 benzinli de BENCE en az yine 1.6 motor bakmanı da tavsiye ederim
  • clio dizel, palio dizel.
  • Sanki yeni nesil benzinli motorlarla, yakit tuketim maliyeltlerinde, dizel maliyelteri yakalanmaya absladi gibi ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Sanki yeni nesil benzinli motorlarla, yakit tuketim maliyeltlerinde, dizel maliyelteri yakalanmaya absladi gibi ne dersiniz ?

imkansıza yakın. bir kere benzin pahalı.

ikincisi dizel motorlar daha az yakıt harcıyorlar. evet aradaki makas daraldı. 1.2 tsi b sınıf polo fabia vs. uzun yolda 4.5 l/100 ü rahat yakalıyor. ama imkansıza çok yakın. benzinin dizelden ucuz olması lazım.
  • Bütçe ne kadar?
  • Ben yeni Kia Picanto öneriyorum.. araç 1.2 85 ps ve 0-100 11 saniye.

Araç malzeme kalitesinin A sınıfı bir araçla alakası yok.. B sınıfına çok çok yakın diyebilirim mutlaka gidin ve inceleyin yeni picantoyu.

Ortalama tüketim 5 LT / 100 KM

Bu araca birde iyi bir LPG kiti taktırdığınızı düşünün.. Böylece hiç yakmadan gidersiniz.. Km de 12 KRŞ gibi bir rakam yakarki bu bisikletten bile ucuz.

• bence arkadaşa hem az yakan bir araç hem de rahat edebileceği bir araç lazım yoksa o yol çekilmez
  • 2004 model punto multijet alabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.