Şimdi Ara

Herhangi bir uydu alıcısıyla internet olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu anda Libyada bulunmaktayım.. İnternete girmek için şirketin sağladığı hizmetle yetindim bu zamana kadar.. Ama zulüm gibi olduğu için başka seçeneklere yönelmek zorunda kaldım ve bir uydu satıcısında gördüğüm bir aletle internete bağlanmanın mümkün olduğu söylendi..
    Bu ülkede uydu ile internete bağlanmak yasal değil... İzin vermiyolar... Yapanlar var ama garantili değil çünkü uydudan interneti sağlayan firma da yasal değil.. "Suitcase company"... :-)) Adamlar istersen 10 mbit internet talep et ama kafalarına göre 1 veya 2 mbit imkan sağlıyolar , şikayet mercii yok..

Öğrenmek istediğimse, receivera takılan ufak bir alet gördüm ve bununla internet hizmeti alabileceğim söylendi.. Nedir bu kara kutu, bileniniz var mı ?
    Saygılar..

• diger başlikta cevapladım sorunuzu. umarim dogru anlamişimdir
  • (Buradan devam edelim. :-) ) Teşekkürler cevap için.. Ancak eksik noktaları yazayım..

Adamın gösterdiği kutu, 2 sigara paketi büyüklüğünde, USB çıkışlı kara bi kutu... Made in China ayrıca... ve dediğine göre bu kutuyu receiver'a ve soora bilgisayara bağlarsam internetten yararlanabileceğimi sööledi ama araştırdığım kadarıyla bööle bi bolluk olmadığına; en azından bööle kolay bi hizmetin bedava olamayacağına kanaat getirdim..
    Ayrıca bu card sharing nedir?
  • ne acayip ülkeymiş yha inşallah çare bulursun kardeş...
  • walla ben hayatimda öyle birsey görmedim belki vardir ben bilmiyorum.
    Card sharing adı üstünde kart paylaşimi. yanı orjinal bi abone kartin varsa bunu bir kac programla paylaşabilirsin. yanı şifreli kanallarin izlenmesidir.

ayrica internete skystar 2 tv kartiylada girebilirsin. yanliz çift tarafli internet oluyormu bilmiyorum.
    ben tek tarafli bir ay girmiştim ozamanlar 256 ile giriyodur 1 mbit vermişlerdi. ve tek tarafliydi. uploadi adsl'den sagliyorduk.
  • Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için..
    Başka bir sistem için araştırma yapıyorum.. Turkcell connect gibi bi donanım bulduk, ayrıntılar için bakıcaz...
    Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.