Şimdi Ara

Herkes 28 yaşında ve hayatı mahvolmuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza5806

Acıktım reis napim

Ac adam felsefe kasamaz

Bu ara çok mesgul ve mutsuzum be reis başımda çok büyük belalar var ailemde çok sorun var kafam gitti

Alıntıları Göster
    Allah sabır versin kanka
  • GwynBleidd48 kullanıcısına yanıt
    Sonunda, sen demesen ben dicektim şimdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 90-94 arası nesilde bi sıkıntı var sanırım. (Ben dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Allah sabır versin kanka

Alıntıları Göster
    EyvAllah kanka

Cok şükür yemaaamızı yedik keyifler yok ama olsun napalim yarin yeni bir gun

"Etrafiniz hurdalarla cevriliyse iyimser olmaktan baska çareniz yok demektir"

HURDACILAR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka bence beceriksizliklerine bahane arıyorlar. Bu saate kadar olmadı bundan sonra yaşım geçti artık olmaz bahanesi ile kendilerini kandırıyorlar sadece. Aileleri de bir umut besliyordur belki çocuğumuz mezuna kaldı iyi bir okul tutturur diye.
  • 90 94 nesli en az evlenen nesil olacak galiba.Kürtler olmasa ülkede nüfus düşüşe bile geçer 20 sene sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesele ailelerin evlatlarina barinma cebine harclik ve yiyecek yemek vermekten baska faydasi olmamasindan kaynaklaniyor. Inek besler gibi evlat yetistiriyorlar. Yemegini kapidan birakip bos tabağı kapisindan alirsan bu evlat buyuyunce de inek olur evde semirir. Böyle tipler zora gelmez. Basarili olan insanlar onlara gore torpillidir. Bir şekilde haksiz yere basarmistir digerleri. Onun olmayan hakkini gaspetmistir.

• 26 yaşındayım okuyorum ve halen ailemle kalıyorum

• Öyle maalesef
  • Herkesin hayatı farklı. Yaşıtlarım iş bulmuş ben hala okuyormuşum da ailemle kalıyomuşum da falan... Inanilmaz seviyede boş muhabbetler. Benim kuracağım hayat düzeni başka bir insanınkiyle aynı olmak zorunda değil. Başkalarının hayat düzeni beni asla ilgilendirmez. Isterse 20 yaşında ceo olsun ben 25 yaşında okuyor olayım. Yine de ilgilendirmez. Bu kendimi aşağılamam için bir sebep değil. Bir kişi kendini yermek için daha farklı ve mantıklı sebepler bulabilir. Ama böyle toplum baskısınin oluşturduğu düzene takıntı yapıp moralini bozuyorsa aptaldır.

• okusanda çalışsanda ailen tarafından asla desteklenmiyosan hayat ne kötü benim gibi ünide it gibi çalıştım okul bitti gene it gibi çalışıyorum ama gözlerinde bir gram değerim yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.