Şimdi Ara

Herkes ağlıyor para yok diye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kesinlikle kardesim. 4 senedir burda yasiyorum. ama 6 eylule donus biletimi aldim. burasida sacma gelmeye basladi bana.
  • Bir arkadaşım var iki bankadan ayrı ayrı kredi çekip sıfır leon aldı , yeni iş yeri açtı onun için yine kredi çekti hatta iş için yine kredi çekip bir tane de kango aldı. Ne cesaret var adamda bilmiyorum ben sadece ağızım açık izliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrystaliZ kullanıcısına yanıt
    Kamu personeli falan değilim, maaşlı değilim. Kendi paramı kendim kazanırım, az kazanırsam günahı benimdir, çok kazanırsam da keyfi...

Son kullanıcıya hitap etmiyorum. İşyerimin tabelası bile yok. Yoldan geçen adamla, üsseen daayı, hatçe teyze ile işim olmaz. Müşterilerim "mal (yanlış anlaşılmasın: emtia) üreten" kesimdir. Ağırlıklı olarak da gıda dışı üretim. Neredeyse 3-4 aydır %80 civarı bir gerileme yaşıyorum ciromda. Hatta aralıktan beridir. Adamlar üretmiyorlar. Yeni bir şey sürülmüyor piyasaya. Ödemeler iyiden iyiye çörtledi. Karşımdaki adam zor dönüyor, yanımdaki esnafa 6bin tl vergi borcu için icraya geldiler. (Ben zamanında az da olsa küpümü doldurduğum için sarsılmıyorum, işimin mesarifsiz olması avantajı da var tabi) Maliye bakanlığındaki akrabama biraz dalga biraz serzenişle olayı anlattığımda "e tabi peze***'ler ensesi kalınlara bulaşamayınca küçük esnafa çöküyor, adam gibi para toplayamadılar bu sene, tepeden de baskı var" diye yanıt verdi. Üretim azaldı, stoklar şişik, yeni ürün yok, eee...

Yani: Para yok, istikrar çok
    Yersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• millet param yok edebiyatını:

1.Nazar değmesin
    2.Borç istemesinler

diye yapar..
  • Haydi tüketime! Alın verin ekonomiye can verin. (Pazarlık yapmadan vermeyin, çok kar payları var heriflerin) az kazanamaya alışsınlar, 2 senede 2 daire 1 araba açgözlülüğünden kurtulsunlar.

Ah! Eşim olmasa. Kadın tek kişilik itfaiye yaw.

Editto: Bende para yok, eşimde var koşun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.