Şimdi Ara

HERKES BAKSIN ..DH DEİŞTİ ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eL Lobo

yeter ya kapatın konuyu herkes bişe yazmasın

yazsın len ne karışıon
  • quote:

Orjinalden alıntı: barsgan

ben geçen yıl geldiğimde kavgalar hırla gidiyordu...
    her kovulan hemen yeni bir nick alıp bütün arkadaşlarını yardıma çağırıyor neler neler söyleniyordu...
    bütün bunlara hiç ses çıkartılmıyordu o zamanlar...

artık ben müdahale etmeye başlamıştım hatta.
    o zamandan beri çok şey değişti... herşeyden önce seviye yükseldi kavgalar çok azaldı...
    forum kalabalıklaştı ama modlar da çoğaldı...

artık gerekli gereksiz herşeye ceza yağdırıyorsunuz...
    buradaki özgürlük ortamı gitti. ceza yağmuru başladı...

nerde DH nin o çok övündüğümüz özgürlüğü...
    benim "size verilen hakları kötüye kullanıyorsunuz" diye yaptığım uyarılar...

bugün forumda seviye yükseldiyse bu birazda benim de çabamla oldu...

eskiden çok fazla kavga çıkardı ama ne bu yüzden ne de kovulanların öfkeli tepki topicleri yüzünden
    bu kadarda fazla ceza kesilmezdi...

hemde eski üyelere... buranın gediklilerine...
    burada ortamı öğrenmiş olan buranın temel direği niteliğindeki arkadaşlarımıza ceza yağıyor...

ne idüğü belirsiz kişilerin uyduruk şikayetleri için... hatta ne idüğü ve kötüniyeti belli olan kişilerin
    şikayetleri için...

buranın temel direğini oluşturan eski üyelere böyle satırla saldrımak da ne demek oluyor.
    20 gündür çok az girebildim ama tanıdığım kişilerin hep ban lı olduğunu görüyorum girdiğimde...

nerde eski DH özgürlüğü...
    üyeler çoğaldı ama seviye yükseldi bununla övüneceğiniz yerde cezaları artırmaya başladınız...
    burda neler oluyooorrrr.....

helal bee..nerde eski özgürlük...benimde tanıdığım çoğu arakdaşım ban yiyo sürekli..
    neysee ...

@selenvirus
    olayı baştan okumadın galiba...ben kurallara bişi demiyorum...ben hesabım kapatılsın dedim..
    mewluth e ...ve forumdestek e....hesap kapatılmadı yada silinmedi..ceza aldığımı sölüyolar...mailden gelenlerde salak dediğim için kapatıldığını sölüyor...hangisi doğru..?? ama salak dedikten sonra ben ceza almıştım...çelişki yokmu.?? ceza yı da o çocuğa küfür ettiğim için almıştım..ve mail gelyo salak dediniz... zaten ceza almıştım onun için...iki kez alıyorum cezayı.!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

BACARDI senin sorunun tam olarak anlamadım. ivory1453 ve akincetin nicklerinin kapatılmasını istemiştin benden. Ama o nicklerin kapatılmaması ile senin ceza almanın alakası nedir?

Sen 7 Ekimde tekrar Kurbanlar konusunda ceza aldın. ve 14 Ekim'de açılmış görünüyorsun.

tamam işte....kapatıldı ...ama geçmişteki yazıları oku...adam akincetin hesabını açtın için aldın diyo...birde bana mailde bi çocuğa salak dediğim için kapandı diyo..iki yerden farklı cvp lar geldi...
    ve ayrıca ben çocuğa sallak dediğim için ceza almıştım zaten..hatta sana pm de atmıştı..bacardi yi niye kapattını z diye.??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ivory1453

quote:

BACARDI senin sorunun tam olarak anlamadım. ivory1453 ve akincetin nicklerinin kapatılmasını istemiştin benden. Ama o nicklerin kapatılmaması ile senin ceza almanın alakası nedir?

Sen 7 Ekimde tekrar Kurbanlar konusunda ceza aldın. ve 14 Ekim'de açılmış görünüyorsun.

tamam işte....kapatıldı ...ama geçmişteki yazıları oku...adam akincetin hesabını açtın için aldın diyo...birde bana mailde bi çocuğa salak dediğim için kapandı diyo..iki yerden farklı cvp lar geldi...
    ve ayrıca ben çocuğa sallak dediğim için ceza almıştım zaten..hatta sana pm de atmıştı..bacardi yi niye kapattını z diye.??

akincetin aldın diye kapatılır mı canım. O nick daha eski bir nick. O nickinle yaptığın bir yanlışı göstermiş power.

akincetin'i powera ben kapattırdım. Nedeni dehttp://forum.donanimhaber.com/m_4294829/mpage_1/key_//tm.htm#4294913

Buradaki talebindir.

• Sanırım bu kuralları idrak edene kadar daha çok açılır böyle konular.
  • Sonuçta senin BACARDI nickin hakaretten kapandı ama 14 Ekim'de açıldı gözüküyor.

akincetin isteğin üzerine kapandı. Bu nickini de zaten sen alalı çok oldu. Sorun nerde şu anda?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: FC1313

Kurallara uyan bir imza var ortada.. Sonra imza kurallarına yeni bir madde eklenerek imza kural dışı hale getiriliyor. Kullanıcı da "çoluk çocuk" sıfatıyla cevap verme hakkı verilmeden forumdan uzaklaştırılıyor. Ve bu kullanıcı da uzun süredir forumda sevilen, tanınan birisi..

Kendini akıllı zannedip kural açığını kullanmak, bu şekilde gösteriş yapmak ne derece etiktir?

şimdide sen mi geldin.. zaten siz akıllısınız biz hep aptalız...
    bakalım şimdi kim gelcek...

Bu cevabından anlaşılıyor herşey... Amacın bir çözüme ulaşmak değil ortalığı karıştırmak... Ortaya koyduğunuz iddialara gereken açıklama yapılıyor ama sen hala bir ciddiyetsizlik içindesin...

İlk önce kendine bir çeki düzen vermeni ve saygını yitirmemeni dilerim... Burada karşındakine ne kadar saygı gösterir isen cevabını alman da o kadar kolaylaşır...

• ceza alan BACARDI zaten salak dediği için.

Demekki hiçbiriniz kural istemiyor. Özgürlük istiyor. Eğer bu kurallar olmazsa buranın ne halde olabileceğini hiçbiriniz tahmin etmiyor. İmzaları serbest bıraksak ve üyenin biri 15 satır imza resim vs. koyarsa mesajları nasıl okuyacaksınız. Koyalı Adsl kullanıcıları dial-up kullanıcıları ne yapıcak. Mesaj okumak için 2 saat sayfanın yüklenmesinimi bekleyecek Avrupa'da birçok forum var 100 binin üzerinde üyesi olan ama forumda bir tane bile resim yok forum text haline. İnsanların tek amacı bilgi paylaşımı. Biz yine imza olsun istiyoruz tabiki kurallar dahilinde. İmza kurallarının amacı mesajların önünü kapatmaması görüntü kirliliği yaratmamasıdır. Herşey forum düzeni ve sizin iyiliğiniz için. İllegal içerik yasak neden? Size daha iyi hizmet için. Türkiyede aynı anda bu kadar üyeye hızlı forum erişimi sağlayan varmı? Bunlar nasıl sağlanıyor düzgün içerikle tabiki. Dizgün içerik nasıl sağlanıyor kurallarla. bugün mp3 isteyen üyeye bile 1 hafta ceza veriyoruz neden sizce?

Kişi kurallara aykırı mesaj atmış ceza almış bakın kişi diyorum. Nick değil. Ama ne yapıyor üye yeni bir nick hoop tekrar foruma. Burda suç bizdemi üyedemi?

• tamam da abi ... crack istemişim..o topic i gösterdi...tamam topic istedim..ceza da vermekle haklılarda..
    ben BACARDI de ...çocuğa salak dediğim için ceza zaten almıştım...yine alıyorum ..yanlışmıyım.??
  • mewluth, ben ban'imin açılmasını falan istemiyorum..

Sadece Faux Carnival adından attığım tüm mesajların silinmesini istiyorum. Tek ve son talebim budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: powerstorm

ceza alan BACARDI zaten salak dediği için.

Demekki hiçbiriniz kural istemiyor. Özgürlük istiyor. Eğer bu kurallar olmazsa buranın ne halde olabileceğini hiçbiriniz tahmin etmiyor. İmzaları serbest bıraksak ve üyenin biri 15 satır imza resim vs. koyarsa mesajları nasıl okuyacaksınız. Koyalı Adsl kullanıcıları dial-up kullanıcıları ne yapıcak. Mesaj okumak için 2 saat sayfanın yüklenmesinimi bekleyecek Avrupa'da birçok forum var 100 binin üzerinde üyesi olan ama forumda bir tane bile resim yok forum text haline. İnsanların tek amacı bilgi paylaşımı. Biz yine imza olsun istiyoruz tabiki kurallar dahilinde. İmza kurallarının amacı mesajların önünü kapatmaması görüntü kirliliği yaratmamasıdır. Herşey forum düzeni ve sizin iyiliğiniz için. İllegal içerik yasak neden? Size daha iyi hizmet için. Türkiyede aynı anda bu kadar üyeye hızlı forum erişimi sağlayan varmı? Bunlar nasıl sağlanıyor düzgün içerikle tabiki. Dizgün içerik nasıl sağlanıyor kurallarla. bugün mp3 isteyen üyeye bile 1 hafta ceza veriyoruz neden sizce?

Kişi kurallara aykırı mesaj atmış ceza almış bakın kişi diyorum. Nick değil. Ama ne yapıyor üye yeni bir nick hoop tekrar foruma. Burda suç bizdemi üyedemi?

ya sen netyon yaa..ben sölemiştim...kapatın diye ....sonra BACARDI yi aldım...

• quote:

tamam da abi ... crack istemişim..o topic i gösterdi...tamam topic istedim..ceza da vermekle haklılarda..
    ben BACARDI de ...çocuğa salak dediğim için ceza zaten almıştım...yine alıyorum ..yanlışmıyım.??

Ben hala problemin ne olduğunu anlamış değilim. Ceza nerde, ne zaman alıyorsun yine?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Administr@tor

quote:

Orjinalden alıntı: Administrato®

Ya bu modlar bize niye bişey yapmıyor???

Bende mi bi sorun var aceba

yok yok bende sorn var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7bertpires -- 22 Ekim 2005, 21:44:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FC1313

mewluth, ben ban'imin açılmasını falan istemiyorum..

Sadece Faux Carnival adından attığım tüm mesajların silinmesini istiyorum. Tek ve son talebim budur.

Faux Carnival nicki silidi.

BACARDI nicki açıldı. ivory banlandı
  • quote:

quote:

tamam da abi ... crack istemişim..o topic i gösterdi...tamam topic istedim..ceza da vermekle haklılarda..

Ben hala problemin ne olduğunu anlamış değilim. Ceza nerde, ne zaman alıyorsun yine?

neyse tamam artık iş işten geçti..çekcez gene cezamızı ....

• konu burda kapanıyor. Arkadaşlar forum kurallarını okuyun. Ne kadar saçmada gelse bu kurallar uygulanıcaktır. Herkese iyi forumlar. unutmayın forumun iyi olması sizin elinizde
  • faux un neden ceza aldığını bilmiyorum fakat o bu forumun güzide üyelerindendir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

faux un neden ceza aldığını bilmiyorum fakat o bu forumun güzide üyelerindendir..
    Teşekkür ederim kontendoo... Sen de unutamayacağım üyelerdensin.
  • çok tuhaf...
    neyse.....açtığınız için saolunn..
    ben gidiyorum..iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JR.IVORY -- 22 Ekim 2005, 22:00:03 >
  • Türkiye Cumhriyeti anayasası ve alt yasaları incelediğimizde aslında Avrupa ve diğer gelişmiş ülkelerden daha güzel kanunların olduğunu görürüz. Ancak zaafiyet, ülke yöneticilerinin kanunları işlerine geldiği şekilde uygulamaları ve kanunları hakedene değil haketmeyene isabetsiz şekilde uygulamalarından kaynaklanmaktadır. Ayrıca devletin tüm yönetici kademelerinin halktan gelen sesleri,her zaman, halk değil birey olarak değerlendirip şikayetleri dikkate almaması diktatörlüğü çağrıştırmaktadır.

Donanım haber modlarının yaptıkları iş elbette ki yoğun, ancak bazılarının işlerini yapış şekilleri ekranın öteki ucunda mod olarak geçinen kardeşimizin seviyesi hakkında bizlere olumlu izlenimler vermemektedir. Fikrimce modlar kuralları uygularken kendilerine ciddi çeki düzen vermelidirler. Değerlendirmelerini artan üye sayısına göre yapmaları büyük bir yanlıştır. Çünkü 100 bine yakın üye sayısının aldatıcı büyüklüğüne göre hesap yapmaları burayı çocuk bahçesine çevirir ve öyle olmakta. Sitenin gerçek üye sayısının 40 bin düzeylerinde ve belkide daha da alt seviyede olduğuna dair zannım büyük.Çünkü burada modların yanlış uygulamaları neticesinde hemen hemen yarıdan fazla üyenin 2. bir hesabı daha var. Sonuç ne oluyor? Utandırıcı bir tablo var aslında. 100 bine yakın üye kaydı var, ama Konu Dışı bölümü haricindeki diğer gerekli forumlardan gelen cevap sayısı ve kalitesi yerlerde geziyor. Forum şu anki görünümüyle çocuk bahçesi görünümüne doğru hızla sürükleniyor.

Önceleri diğer gerekli ve faydalı başlıklardaki üye sayısı ve aktifliği şu an yerini sükunete bırakmış durumda. Konu dışı bölümü ise tavan yapıyor. Bu ne demektir? Bu artık foruma girenlerin heveslerinin haksız ve yersiz bir çok uygulama nedeniyle kırılması ve sonuç olarak onların da Konu dışı adlı bölümde eften püften meselelerle çoğu zaman vakit kaybetmesine neden olmaktadır. Bende şahsen artık içimden diğer bölümlere girip soru cevaplamak gelmiyor. He diyebilirsiniz ki o senin yardımseverlik ölçün. Aslında alakası yok! Siz insanların içindeki potansiyeli kırarsanız emeklerini hiç ederseniz o da gırgıra başlar.

Bazı Modlar bu rütbe olayına ve egosuna kendini fena kaptırmış görünüyor. He kendilerine sorarsanız forumdaki 100 bin üyeyi (35 gerçeği geçmez fikrimce) idare ettiklerini ve bunun zor olduğunu söylüyorlar ve haklılarda, ancak idare ederken işin içine ego kokusunun karıştırmaları yaptırım ve ciddiyetlerini ciddi şekilde zedeliyor. Kural koymak ve bol yıldız sahibi olmak idarecilik için yeterli değildir. Bunları isabetli şekilde uygulamak önemlidir. "Bu forum benim kardeşim, ben böyle uyguluyorum kuralları, işine gelen gelir işine gelmeyen gelmez" diyen kaybeder. Yukarıdaki yazıları ve diğer forumlarda yer yer görüdğümüz üye şikayetlerinin kaale alınmaması ve bunların ciddi sayısı ,forumun şu an dibe doğru giden kalitesi hakkında yönetici kademesine fikir vermelidir.

He şimdi kardeşim bir sürü yazdık ettikte, anca eleştirip yerden yere vurduk, bari söylede bir kaç öneri görelim diyen olabilir. Evet elbette var, aynen bir çok arkadaşın olduğu gibi. Onları da yazacağım aşağıya. Ama forum yöneticilerinin harekete geçip forum genelinde bir araştırma yapıp çıkan sonuçlara göre düzenleme yapmaları daha iyi olup, forum kalitesi yükseletecektir. Hatalı üyelere verilen cezaların bildirilme şekli tam bir edepsizlik bunu inkar edemem. Bu mod olarak cevap veren kişinin karakterindeki zaafiyeti gösteriyor. Üyenin yazdığı cevabı sebep olarak ona bildirmeninde bir usulü vardır. Üye biri tarafından tahrik edilmiştir ve o da kuralları aşarak her normal insan gibi haddini aşmıştır. Tamam cezası verilir ama üye sebebini öğrenmek istediğinde ceza almasına neden olan mesaj ona cevap gibi verilmez!, bu çok daha ağır bir terbiyesizlik. Bu bildirim mesajlarının başına (Sonuna değil) 2 satır yazı
    ceza sebebi yazısı yazılır ve altına üyenin ceza almasına neden olan mesajı yazılır. Ama mod arkadaş bilinçli olduğu her halinden belli bir şekilde tam tersini yapıp üyeye hakaret etmektedir. Üye o hatalı mesajı mod gibi farklı bir psikoloji altında yazmamıştır halbu ki. Ya biri onu kızdıracak bir şey yazdı ya da tahrik edildi yani sonuçta psikolojisi normal sınırlarını aştı ve yazdı. Mod ise burda taraf olup hata bildirim mesajını sen bu hatayı yaptın, al bende sana aynen yazayımda gör kritiği içinde değerlendirmemelidir.

Öte yandan bir çok teknik konuda faydalı arkadaş çöktü veya gitti. Sebebi ise, bir sürü soru cevaplamaktan yorulup konu dışı bölümünde azcık kafa rahatlatayım diye düşünüp, orada kimi zaman tahrik olup kimi zaman da sinirlenip kimi zamanda kendini o konuda! bilmemezliğinden dolayı bir hata yapıyor ve tüm forumlardan uzaklaştırılıyor. Konu dışı bölümü farklı değerlendirilmeli demek istediğim. Üye konu dışı bölümünde eften püften meselelerde haddini aşmış önce uyarılsın ve gerekli ise o bölüme girişine yasak getirilsin. Yok aynı konuyu diğer bölümde devam ettirmek isterse o zaman hesabını bloke edin. Yani Konu dışı gibi diğer teknik bölümlere göre önemi düşük bir bölgeden dolayı diğer forumlardan yasaklanarak diğer üyelerede ceza verilmiş oluyor.

Netice şu,üye sayısı artıyor,kalite düşüyor ve bu forum bir balona dönüşme yolunda hızla gidiyor ve her balon bir gün mutlaka patlar. Eleştirim umarım yapıcı olur ve özellikle modlar tarafında anlaşılır ve egolarına yenik düşüp yaptık oldu, ister beğen ister beğenme, işine gelirse gibi bir cevapla muhatap etmezler bizi. Burayı ciddiye alıp fikirlerimi 1 saat yazdıktan sonra bu hiç adil olmaz zaten.
    Selamlarımla

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.