|
Bildirim
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiser. -- 15 Şubat 2020; 2:28:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 3 Aralık 2021; 0:36:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir yerden atlamalı Veya vurulmalı şu kalbim Kimse görmeden ölmek de Marifet işi Öyle nazikçe düşmeliyim ki toprağa Toprak ben öldüğüm için yumuşak Olmalı Öyle yakın olmalıyım ki hakka Yağmurlar benim için Ağlamalı Sonra melekler yıkamalı Aşk ile bu bedeni sırça sarayda Neden öldüğümü bilmemeliyim Bana bile söylememeli ölüm meleğim Beni ilk kez alır gibi serinletmeli Öyle mahrem olmalı ki bedenim Sadece rabbim beni kefenlemeli Ben bile olmayayım orada Beni anlamaz diyeceğim hiç kimse Kalmamalı yanımda Sadece… Yanıma uzanmak için orada olmalıyım Sarılırken ruhuma Şimdi bir dua ol da Hakka uzanan ellerim Sana da uzansın… |
40 kibriti olan bir kız olsa ayazda Her yaktığında görse ısıtan bir ruya Hepsi bitse kalsa sondaki Ölse ondan önce uyanmasa bir daha < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 17 Temmuz 2024; 12:56:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |