Şimdi Ara

HERKES BİRŞEY İTİRAF EDİYOR (2002'LİLER VE ABAZALAR DOLDU İTİRAFLARA BAK ) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
28
Favori
19.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git

HERKES BİRŞEY İTİRAF EDİYOR (2002'LİLER VE ABAZALAR DOLDU İTİRAFLARA BAK )

(En Son Oy Tarihi: 7.2.2016)
Giriş
  • 2000 senesinde babam sıfır araba almıştı, anahtarını kaybetmiştim. babam yıllarca kendisinin cebinden düştüğünü sanıyordu ama ben babamın cebinden araklayıp kaybetmiştim. 300 milyon lira arabanın kilitlerine para vermişti babam.

EVET 2000'LİLER SİZ DAHA YENİ DOĞMUŞKEN BEN BABAMI ZARARA UĞRATIYORDUM. Bu da böyle bir anımdır.
  • 10. sınıfta beden eğitimi hocam (bayandı) benden çay istemişti. Bana amelelik yaptırıyor diye sinirlenip çayına 2 avuç tuz atmıştım. Aldı ilk yudumu misler gibi. Seni dsipline vericem diye çemkirmeye başlayınca psikolojisi bozuk numarası yapıp olay mahalinden sıvışmıştım Olan o gün voleybol maçları olan takıma olmuştu garibanlara ne çemkirmiş

• Vay arkadaş siz ne pislik insanlarmışsınız ya, Hayır etsem etsem itiraf edicegim şey ilk okul 1. sınıfta 3. gün okuldan kaçmam oldu. Bu kadar başka aksiyon yok
  • Küçükken yazları her gün 4-5 gibi uyanıp evde boş boş dolaşırdım yapacak bişey bulamayınca da balkondan yola işerdim. 7. kattan çift şerit yola bi güzel çöğdürürdüm. Büyük zevk veriyordu bana. Hatta yazları bizim apartmanın önündeki asfalt hep koyu renk olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahso

quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

Admin arkadaşım var ve ban işlerimi o hallediyor.

Hocam eski kullanıcı adı ile şimdiki kullanıcı adı aynı.

Ne sandın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konunun çakması çıkmış bari güncelliyim konuyu.
  • Ne iğrençmişsiniz ulan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

Küçükken ütü masasının altındaki süngerleri yerdim , daha da küçükken okuduğum çizgi romanların , kitapların çoğunu annem evi süpürürken elektrik süpürgesinin o sıcak havayı üfleyen , iç gıdıklayan ve uyuşturan sesi çıkaran fanın arkasında okudum . Ve arada bir hala saç kurutma makinası sesi eşliğinde uyurum .

Kim kapatıyor sonra onları

• Bi de artık herkes TC nosu ile alınsın 96 dan sonrası alınmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

bir keresinde gıcık olduğum bir bebenin sınav kağıdını yırtıp çantama koyup evdeki çöpe atmıştım hocada kağıdı bulamadığı için 0 vermişti direkt

İlkokulda ingilizce sorularını çalmıştım kimsede vermedim

• rap müzik dinlediğimi insanlardan gizlemekten çekinmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic47

quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

Küçükken ütü masasının altındaki süngerleri yerdim , daha da küçükken okuduğum çizgi romanların , kitapların çoğunu annem evi süpürürken elektrik süpürgesinin o sıcak havayı üfleyen , iç gıdıklayan ve uyuşturan sesi çıkaran fanın arkasında okudum . Ve arada bir hala saç kurutma makinası sesi eşliğinde uyurum .

Kim kapatıyor sonra onları

YouTube'den dinliyorum ve yine ben kapatıyorum . Enayi mi sandınız beni

• Küçükken yani 7-8 yaşındayken falan evimizde küçük ihlasın elektirkli sobası vardı küçük bilen bilir bide onun buhar yapsın diye su koyma yeri vardı.Ben de hınzırlığına o su yerine işedim.Akşam annem sobayı çalıştırdığında evi bi koku bastı her yer sidik kokuyor camları zor açtık.Sonra annemden şamarı yedim.Hala çok utanıyorum.
  • ++++++++++
    upppppppppppppppp güzel konu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

18 yasimdan 22 yasina kadar jigololuk yaptim

ya bı s gıt okul cocugu bıde lejyoner oldum soru sorun dıye konu acmıs senın yalanlarına sokayım sivilcelişişko velet evde oturup pipinle oynamaya devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslayalansoyleme -- 27 Eylül 2014; 23:13:13 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruckuz -- 7 Nisan 2021; 2:58:38 >
  • Futboldan nefret ederim ve oynayamamda

• zorno resimleri izlemek

yazım hatası varsa özür dilerim
  • daya daya diye yazılar yazmayın lütfen

yazım hatası olduysa özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımhaber ci

zorno resimleri izlemek

yazım hatası varsa özür dilerim

bu yazıyı ben yazmadım yada yazdım lanet olsun hacklendiysem çok kötü oldu
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.