Şimdi Ara

HERKES BU SÖLEDİKLERİMİ DİKKATE ALSIN YANLIŞ YAPMAYIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de lvl 24 bow vardı +1 di. 2 defa elixir bastım +3 oldu ama ne para var ne pul daha fazla basamadım.
    elimde bide +1 hose vardı. elimde de elixir şuna da yapayım dedim puf oldu eldeki + da gitti. bir hada silahı yapmayı bile düşünmüyorum hafiften parlıyo ama açıkçası yukarda okuduklarımdan ve başıma gelenlerden yemiyo. bence sizde fazla zorlamayın derim gerçi şans meselesi. birkerede tablet basmıştım oda puf oldu yazık oldu onca elemente. artık koruyorum silah elimde patlar diye . herkese bol şans + basmak için
  • kanka bırakdım oyunu +2 aldım bidaha blue değildi gittim bi tablet basdım önce sonra elixir basdım yandı sinilerim tepeme fişkirdi gittim jangana manyang larin orda ne var ne yok attım yere iki tane zik geldi topladı gitti :D bırakdım arkadaş oyunu. online oyuna hayır kampanyası için sizde bir katkıda bulunun 3131 e sms atın cartcell zurtcell zırtcell dırtsim.....
  • bundan sonra oto modifiyeye başlıyom arkadaş oyun oynamıcam birader i kafaladım arabayi satıp honda civc vtech alacaz full yapacam
  • he bu arada size bir tavsiyem olsun da yanlış yapmayın eğer bi silaha + basacaksanız pazardan almayın yaratıklardan düşürünce yapın eğer pazardan alırsanız + basılmış oluyor yada başka bişey olduğu için basılmıyor benim ilk +5 im yaratıkdan düşmüşdü galiba ben düşürmedim ama bi arkadaş düşürmüşdü yane anlıcanız pazardan alıp denemeyin kesinlikle ilk badığınızda yanıyor.
  • akşam bir kez daha denedim elimde kalan takı elixerlerden birini yüzükte denedim +1 di onda da + falan kalmadı bi dünya para gitti ama akılanmadım hala birkez daha denemicem diyorum ilk fırsatta yine yapıyorum
  • iyi de 66 level bow yokki hem +8 öle basit mi basıyon
    quote:

Orjinalden alıntı: Kaisertr

lvl 69 charım var elimde lvl 66 moon bow var +sızdı bi elixir basmaya basladım +8 yaptım som oldu heheh bende sans var demekki
  • quote:

lvl 69 charım var elimde lvl 66 moon bow var +sızdı bi elixir basmaya basladım +8 yaptım som oldu heheh bende sans var demekki
    zuhaha puhaha muhaha atmanın sıyırmanın böylesi oğlum bak sana öğreteyim atıcaksan usturuplu at mesela beyler 64 som bow cıktı bi bastım +8 oldu de belki dünkü çocuklar inanır sana tek bişey diyom hatta

• Kuyruklu Yalan
  • beyler walla çok denedim +1 bi weapon asla +6 olmuyo anca +4 falan bulcan o baya yüksek olur ama kaç tane weapon bastıysam +6 olmadı ( silah kendinden düşük lvl sa +8 bile oluyo o ayrı )
  • yok artık + basmak yok bir deneme daha başarız oldu para biriktirip hazır basılmışını alıcam bundan sonra bi dünya gold gitti zaten mali durum felaket gıdım gıdım geçiniyoz tüm para bi heves uğruna heba oluyo. kimse denemesin derim ben benim gibi çok üzülürsünüz sonra
  • bendeki inat kimsede yoktur eminim ne elixirler harcadım neleri heba ettim ama +5 basarım hertürlü ne pahasına olursa olsun son denememdede 30 un üzerinde karışık elixir shield ve weapon kullandım biliktirdiklerim ve 3m cıvarında param gitti ama inat deilmi sonunda +5 seword shield takım yaptım 52 lvl

ama kimseye + basma olayını tavsiy etmiyorum en azından 40 veya 50 lerden sonra uğraşmalısınız yoksa zar zor biliktirdiğiniz aranıza yazık olur 5 elixirler +5 denemsi yapılmaz yarı yolda kalırsınız en azından zulada 10 tane olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 2 Ağustos 2006; 16:10:38 >
  • tebik etmek lazım ben şimdilik vazgeçtim dediğin gibi paraya yazık oluyo zaten para ucu ucuna yetiyo kısmetse 40 dan sonra şimdilik +3 bowla devam yola
  • Night_BlUE BENZERİNİ bende yaşadım abi... SOS 24 LVL Bİ ELDİVENİM VARDI BAKTIM LUCKY 5 YAZIYO TABİİ GAZA GELDİM HEMEN GİTTİM 2 TANE ELİXİR PROT ALDIM HEMEN BASTIM BAKTIM 3 TİMES KALDI SONRA STORAGEN BİŞEYLER SATIP 3 TANE DAHA ALDIM BASMAYA BAŞLADI +4E GELDİM BAKTIM PARLAMIYO FALAN DEDİM BEN BUNA DAHA BASAYIM HEM SÜPER OLUR 1 TİMES LUCK KALMIŞTI BASTIM VE YANDI ELDİVEN VE BNM LVLİMDE BİRİ İÇİN BÜYÜK Bİ PARA KAYBETMİŞ OLDM AŞAĞI YUKARI 300K
  • Commander arkadaşım geçmiş olsun kötü bir tecrübe yaşamışsın, ama şunu söyleyim silah ve kalkan hariç oyundaki hiçbir giysi parlamaz. Ayrıca onlara + basmanın pek bir manası da yok gördüğüm kadarıyla, Blue denilen str, int vs. yi artıran özellikleri eklemeye çalışırsanız + dan çok daha etkili olacağını görürsünüz. O yüzden weapon haricindeki elixir ler fazla para etmiyor.
  • bende yeni basladım oyuna

2. yi basınca eski haline dondu ama critical artti

boyle bisey oluyomu yoksa benmi yanlıs gordum
  • Üzüldüm!!!
  • yazık olmuş gerçektende
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

bende yeni basladım oyuna

2. yi basınca eski haline dondu ama critical artti

boyle bisey oluyomu yoksa benmi yanlıs gordum

Ohaa 8 ay önceki Konuyu Hortlatmıssın Helal OlSun
  • quote:

Keşke astral tablet bassaydın silaha eğer başarısız olsanda +4 de kalırdı ve steady siz silaha bu kadar yüklenme asimile olursa silah iyi kalsa bile durablitysi gider yine üzülürsün bi faydası olmaz arkadaşım böyle böyle tecrübe oluyor donanım olmadan aynı şeyi tekrarlama bence

astral tablet nasıl basılıyo bi anlatsan ii olur ben denedim basamadım
  • bende astral nası basılıyo diorum 8 ay geçmiş daha nerden bulucaksam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.