beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın'ı timur selçuk da söyler hem de çok güzel söyler
duman-müslüüm baba
Olmadı yar
ibo
Hesabım WAr
Falco'nun Jeanny'si mutlak bir klasik yeni yetmeler bilmezler ama bulurlarsa bir dinlesinler romantizmin ve ıstırabın kralı onda Almanca kısımları hele anlayanlar için süper
hazin geliyor hakan taşiyan özlem tekin yazmamışlar. emel korkuyorum
311-love song özellikle asiksan...
orhan kemal-cemile tübitak-hayvan zihni john fante-toza sor, 1933 berbat bir yıldı
oku oku oku
Saolun beyler ama ne kadar azmış Ahmet Kaya(Kendisini sevmem ama şarkılar güzel), Burhan Çaçan, bi tane daha vardı şu an aklımda değil ama bu ve bunlar tarzında olsun yawww Yawww sizede zahmet olacak
darren hayes-insatiable 3 doors doen-here without baby
Grup Vitamin --- İstanbulda Grup Vitamin sölüyo diye dalga geçiyom zannetme... Bunun gibi damar şarkı heryerde bulunmaz...
tabiii ki muslum baba dan "adini sen koy" degil mi yani ...
ibrahim tatlıses: kurusna gerek yok
valla benim damar anlayışım da sizinkilerden epey farklı muhtemelen ama her dinlediğimde beni ağlamanın eşiğine getiren tek bir şarkı var.. o da Nirvana - Dumb.. acaip bir şarkı gerçekten..
metallica ONE
damardan şarkı
Bu şarkılar beni bunalıma sokuyo 1) Hakan taşıyan geceler 2) Cengiz Duvardaki resmin 3) Sinan Özen Ezanlar bizim için 4) Ebru Gündeş ben olmayınca, sabahlar uzak 5)Ve sezen aksu şarkı yazmıyım bir çoğu
Yabancı 1) Shape of my hearth 2) My all 3) leonun film müziği