Şimdi Ara

HERKES EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞSIN ! [GÜNCEL] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Emircn54

Bu Fotodaki Hangi Rom Söylermisiniz Bende GM Discovery GamerzROM 1.5 Var Ve Bu Fotodakine Bayıldım Link Atarmısınız Acil Lütfen @burakgon

Ah bi cevap verse :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f.donanımx5 kullanıcısına yanıt
    hocam zedge yükleyin telefona. 60.000 küsür resim var :) çoğuda kaliteli resim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

hocam zedge yükleyin telefona. 60.000 küsür resim var :) çoğuda kaliteli resim.

Hocam zedge bende var zaten ama şöyle tam güzel bişey bulamadım. Bi galatasaray resmi vardı şekil bişey

• f.donanımx5 kullanıcısına yanıt
    Biliyorsundurda yinede söyleyeyim, içimde kalmasın wallbase.cc var bir de, eskiden girebiliyordum oraya, işyerinde bir çok site "kurum politikası" gereğince yasaklandı. Wallbasede bu kurbanlardan birisi Envai çeşit resim var. Telefon ve powerpoint sunular için epey faydalanmıştım geçen sene. İnşallah fiyakalı bir resim bulursun
  • quote:

Biliyorsundurda yinede söyleyeyim, içimde kalmasın wallbase.cc var bir de, eskiden girebiliyordum oraya, işyerinde bir çok site "kurum politikası" gereğince yasaklandı. Wallbasede bu kurbanlardan birisi Envai çeşit resim var. Telefon ve powerpoint sunular için epey faydalanmıştım geçen sene. İnşallah fiyakalı bir resim bulursun

Eyvallah denerim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: torontoidmanyurdu

quote:

General Mobile Discovery
    Stock Rom, Buzz launcher, Power widgets, Eye in the sky widget, uccw
    Epey uğraştım ama değdi. Hasta oldum telefona yeni bir telefonum oldu sankim :)

HERKES EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞSIN ! [GÜNCEL]  HERKES EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞSIN ! [GÜNCEL]  HERKES EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞSIN ! [GÜNCEL]

ayrıntılı olarak nasıl yaptın anlatabilirmisin eğer mümkünse

Hocam buzz launcheri indirdikten sonra tema bölümünden windows 8 temalı bir kaç tema indirdim. Her birinde beğendiğim simgeler vardı.Beğendiğim simgeleri 3 ana ekrana yaydım. Sonra kafama göre şekillendirdim. Önce iç ve dış kenar boşluklarını "hiç" seçerek yerleştirdim, sonra ilgili menüden iç kenar boşluklarını "küçük"seçtim. Izgaraları 12x12 yada 12x11 yaptım tam hatırlamıyorum. Epey uğraştım ızgaraları oturtana kadar. Çözene kadar göbeğim çatladı ama çözdükten sonra kolay. Benim canavarın resimlerinide klasör oluşturup klasör resmini değiştirerek ekledim. Diğer simgelerin resimlerinide istediğin şekilde değiştirebiliyorsun. Bugüne kadar gördüğüm en harika launcher bu. Apex, nova, go, tsf, qq, 360 launcher vb vb liste uzar gider . Buzz launcheri tek geçerim.
    İstersen yedek dosyasını yüklerim buraya. Sende kafana göre değiştirirsin

HERKES EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞSIN ! [GÜNCEL]

şimdilik böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torontoidmanyurdu -- 4 Ekim 2013; 21:21:15 >

• LG Optimus G
    Stock Rom - Unrooted
    Apex Launcher - Glasklart Theme.

5x5'lik düzen. Ikon etiketleri gizlendi.

• Samsung Galaxy Wonder
  • Buda Benden Gelsin
    Çakma Xperia :) ;

General Mobile Discovery Stock 4.2.1

[simage]

[/simage]

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.