Link verip okumamı istemen benim okuduğumu anladığımı kabul ettiğini gösterir, daha fazla zorlama ya da hadi yine zeytinyağlık yap plak takıldı falan de tek çaren < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkes gider Mersine biz..... Arabistan J.LO konseri (2. sayfa)
-
-
YAllah Türkiye'ye demeyelim de :(
-
Bak hala aynı şeyleri tekrarlıyorsun. İlerlememiz için yapman gerekenleri net söyledim, ama anlayamadın tabi. Tekrar aynı şeyleri yazıp durmak dışında bir şey yapamıyorsun galiba. Yazı öncesi taş devrinde mi yaşıyorsun diyeceğim ama sana göre modern çağdan öncesi de yalan tabi.
-
Arabistan, Arjantin, El Salvador ve Amerika geleceğin amerikası olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okumam için link veren sensin, okuduğumu anladığımı kabul etmişsin ki link atıyorsun oku diye.
Verdiğin cevaplar seni elevirir bir daha geri dönemezsin işte böyle kıvranıp durursun.
Aynı mesajı yazıp durma. Bunu da mı anlamıyorsun?
Her konuda çevirmeye çalıştıktan sonra bu hale gelmen normal.
Tekrar aynı şeyi yazacaksan yorulma, diğer konularda kendini kurtarmaya çalış. Burada seni fazla zorladım, biraz dinlenmene izin veriyorum.
-
Onu bana oku diye link atarken düşünecektin, kendini ele verdin iftira attığını kendi ellerinle isoatladın şimdi de çıkartmaya çalışıyorsun Ne ekersen onu biçersin millete iftira çamur atma siyasetinin karşılığını misli ile alırsın.
Diğer konularda geldim zaten, mesela Türkiye'nin en pahalı suyu sizin yönettiğiniz belediyeler bak görsel var haber var rakamlar var, onlara cevap veremeyince burada saatlerce laf salatası yapıyorsun oku diye link atmanın cezasını veriyorum sana
Rakamları da bilmiyorsun tabi. Bir ara Ankara bağımsız ülkeymiş gibi takılıyordun. Ülkede büyük şehirler, İstanbul, Ankara, İzmirin farkları. Sizin kaçak aldığınız mültecilerin oranı falan sana çok ağır gelir. Daha aynı şeyleri tekrarlamaktan öteye gidemedin şu konuda.
Bu arada madem o kadar takılıyorsun, cevapları yanlış anladığımı kabul ettiğimi söylediğim mesajı göster bari.
-
Rakamlar Türkiye'de en pahalı suyu vatandaşa CHP'li belediyelerin sattığını gösteriyor
Bizim kaçak aldığımız mültecileri beğenmiyorsan yallah Arabistan'a o zaman bak konser veriyorlarmış Mansur Yavaş yandaşı tam senlik ne duruyorsun biletini al bekleme bence
Bak dediğim gibi, çok ağır geldi.
Kaçak mültecileri savunduğunu bilmek de iyi oldu ama.
-
Arabistan aşığı olduğunu öğrendiğimiz çok çok iyi oldu artık mültecilerden şikayetçi olduğunda Arabistan aşığı olduğunu bil ona göre yaz
Bu konserde Halle Berry'nin ne işi var anlamadım.
-
Şimdi de bunu mu uydurdun?
-
Uydurma değil yallah Arabistan'a deyince hiç itirazın olmadı hemen kabul ettin konser deyince gidersin zaten Mansur Yavaş yandaşı olarak
Bu bahanen olmadı. Bir daha dene.
-
Suudi Arabistan'a artık Suudi Amerikan deniyor yakında yallah Arabistan'a lafı da ağzınızdan çıkmayacak ona üzülüyorum ben
Konuyu değiştir dememiştim.
-
Benim üzerimden prim yapmaya çalışıp kendini foruma ispat etmeye çalışmana son vermeliyim, kendi seviyeni konulara fikir üretirken göster biraz hadi
Senin seviyene kimse inemez zaten. Eğleniyoruz seninle, o kadar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X