Şimdi Ara

HERKES İÇİN GOD OF WAR BÖLÜM YARDIMI!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
141.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cce

The Challenge of Hades bölümündeyim.yuvarlanan topları geçtim.gereken odaya girdim.çıkan herşeyi temizledim.ve dönen bıçakların olduğu yere geldim.aralıklarla pervane şeklinde dönen iki bıcak var.ve aralarında da daracık kalaslar.birinci bıcağı mevcut yolu geçerek rahat geçip ilerideki sandığa ulaşıyorum.sonra dar kalsın üstünde ilerliyorum .ama ikinci bıçak yukarı zıplamaya çalışsamda beni biçiyor.kalasın üstünde duramıyorum.burayı nasıl geçeceğim.yardım lütfen.kalsın üstünde yürümek zaten çok zor

Alıntıları Göster
    mrblr god of warıo yeni oynamaya başladım titan mağarsına girmeden grifinlerle savaşıyosun ya oranın en sonunda grifin üstünde bi adam var adamı nası geçecez sinir oldum ateş edio hemen pegasus düşüp ölüyo

• quote:

The Challenge of Hades bölümündeyim.yuvarlanan topları geçtim.gereken odaya girdim.çıkan herşeyi temizledim.ve dönen bıçakların olduğu yere geldim.aralıklarla pervane şeklinde dönen iki bıcak var.ve aralarında da daracık kalaslar.birinci bıcağı mevcut yolu geçerek rahat geçip ilerideki sandığa ulaşıyorum.sonra dar kalsın üstünde ilerliyorum .ama ikinci bıçak yukarı zıplamaya çalışsamda beni biçiyor.kalasın üstünde duramıyorum.burayı nasıl geçeceğim.yardım lütfen.kalsın üstünde yürümek zaten çok zor

Alıntıları Göster
    Oyunun her ikisini bitirmiştim ps2 de şimdi PS3 de tekrardan başlayacağım sırf tropy için vede god of war hikayeyi tazelemiş olucam

• quote:

Orijinalden alıntı: contdracul

quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

allah god of war un belasını wersin , başta süper bi oyundu kendimi oynamaktan alamadım
    ilk iki gün resmen asosyal yaptı takiş belli bi yerde takılıncaya kadar lanet olası bi gerdan lığı unutmuşum onu almak için
    geri gittim gidiş o gidiş oyun daa önce geçtiğim bi yerde takıldı we deli oldum ondan sora en az 20 defa load ettim en son kaldığım yerden ama nafile şimdi oyunu bi daha oynanamamak için yemin ettim sizce bi daa alıp oyuna yeniden başlısam mı?
    eğer tekrar bi yerde takılırsa bu sefer PS i parrçalamaktan korkuom

aynen abi! 2. kolyeyi alıyosun gidiyosun bi kaç magaradan geçiosun bi yerde loadın oluyo biraz< bekleiosun bi iki dakka onu geçio
    soora ööle bi loading e giriyor ki bekle babam bekle! üstelik bug a girior gibi oluyo ps den ritmik ve garip sesler gelio! bence oyunu tekrar al çünkü çözümü war! ben 3 arkadaştan oyunları takas ettim denedim. hep takılıyordu. üstelik üçümüzde de! e biz de bekleyelim dedik! takılan bölüme gel! loading olsun! sen git içeri yat yemek yee ne yaparsan yap yarım saatten fazla bekledim ben we sonunda geçti! üstelik 3ümüzde de! tavsiyem al oraya git bekle! şimdi üçümüz de oyunu bitirdik kritik yapıyoz artık! god mode da bitirmeye çalışıyom ama baaya kasıyo!:D neese umarım yardımı olur!

valla sağol bende de aynı şey oluo ben de sandım oyunda problem var ama bekledim oldu Allah razı olsun

• KOLAY GELSIN ARKADASLAR.OYUN GERCEKTEN HARIKA BIR OYUN VE SADECE OYUNA ODAKLANIRSANIZ COZMESI KOLAYLASIYOR..
    BU OYUNU 1 VE 2 DAHIL OLMAK UZERE 2 SINIDE KAPATTIM..SIZ DAHA EN BASLARDASINIZ VE CILDIRDIK DIYORSUNUZ DAHA NELER NELER GORUCEKSINIZ AKLINIZ DURUR:) INANIN BANA ADAMLAR GERCEKTEN HARIKA BIR OYUN YARATMISLAR.TAKILDIGINIZ YERLER OLURSA:

MSN ADRESIM:tyrannosaurusrex1@hotmail.com

facebook adres:babalord1@hotmail.com olarak bulabılrısınız.

Sertaç Ülker saygılar sunar ;)

HA BIRDE ASLINDA BEN OYUNU HIC YARDIM ALMADAN KENDIM COZDUM.bence sızınde kımseye sormasınza gerek yok bıraz mantık yurutur ve oyun amacını analrsanız kımseye sormadan rahatca ılerlıcenızı dusunuyorum kı oyun sıze zaten gereklı bılgılerı oyun ıcersınde verıyor.yenı bı skıl aldıgınızda anlayınkı onu kullanmanız gerekıyor..sız daha neler gorceksınızzz ooooo peehh :) .SUREKLI ILERIYI DUSUNMEYIN BAZI YERLERDE GERI DONMENIZDE GEREKIYOR..TAKILACAGINIZ DAHA COK YER OLUCAK :) OYUNUN BANA GORE EN ZEVKLI BOLUMU ATLARI KIRBACLAYIP 2 ADAYI BIRLESTIRMEKTI :) OYUNU BITIRELI 2,5 SENE OLDU AMA UMARIM YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM.HEPINIZE KOLAY GELSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secoo19 -- 14 Şubat 2010; 20:40:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: secoo19

KOLAY GELSIN ARKADASLAR.OYUN GERCEKTEN HARIKA BIR OYUN VE SADECE OYUNA ODAKLANIRSANIZ COZMESI KOLAYLASIYOR..
    BU OYUNU 1 VE 2 DAHIL OLMAK UZERE 2 SINIDE KAPATTIM..SIZ DAHA EN BASLARDASINIZ VE CILDIRDIK DIYORSUNUZ DAHA NELER NELER GORUCEKSINIZ AKLINIZ DURUR:) INANIN BANA ADAMLAR GERCEKTEN HARIKA BIR OYUN YARATMISLAR.TAKILDIGINIZ YERLER OLURSA:

MSN ADRESIM:tyrannosaurusrex1@hotmail.com

facebook adres:babalord1@hotmail.com olarak bulabılrısınız.

Sertaç Ülker saygılar sunar ;)

HA BIRDE ASLINDA BEN OYUNU HIC YARDIM ALMADAN KENDIM COZDUM.bence sızınde kımseye sormasınza gerek yok bıraz mantık yurutur ve oyun amacını analrsanız kımseye sormadan rahatca ılerlıcenızı dusunuyorum kı oyun sıze zaten gereklı bılgılerı oyun ıcersınde verıyor.yenı bı skıl aldıgınızda anlayınkı onu kullanmanız gerekıyor..sız daha neler gorceksınızzz ooooo peehh :) .SUREKLI ILERIYI DUSUNMEYIN BAZI YERLERDE GERI DONMENIZDE GEREKIYOR..TAKILACAGINIZ DAHA COK YER OLUCAK :) OYUNUN BANA GORE EN ZEVKLI BOLUMU ATLARI KIRBACLAYIP 2 ADAYI BIRLESTIRMEKTI :) OYUNU BITIRELI 2,5 SENE OLDU AMA UMARIM YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM.HEPINIZE KOLAY GELSIN
    Selam arkadaşlar ben gow 1 de THE CLİFF OF MADDNESS bölümünde takıldım buraya kadar sorunsuz geldim fakat burda tetrise benzer kayaları iç içe geçiriyorum fakat bir türlü aktif edip kapıyı açıp kolyeyi alamadım.Kayaları nasıl iç içe geçirecegim konusunda yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.Bu arada bütün kayaları i. içe geçirince uzun olan kaya açıktı kalıyor burayı çözenlerin yardımlarını bekliyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    ben god of war da kayaları düzgün bir şekilde dizmem gereken bölümde kaldım.(kayalardan bir tanesi T harfinde) lütfen bana yardım edin.

• quote:

Alıntıları Göster
    QUARTAMİN SENİN İLK DEDİĞİN BÖLÜMDE BNDE TAKILDIM BANA YARDIM EDRMİSİN

• quote:

Alıntıları Göster
    5 Ekim 2005; 10:48:46

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=4310058

--------------------------------------------------------------------------------

pandora's temple'dan sonra bi mağaraya geliyorum,yerde üzerine basınca kapıyı açan ama çekilince kapı kapanan bir bölüm var,kömür vagonunu koyuyorum üstüne ama olmuyor.hani tepede kolu çekip halatla aşağıya inilen bir bölüm varya ondan bahsediyorum,adını hatırlayamadım.burada bir kapı var,açmak için 2 tane dalga bulmamız gerekiyor,birini buluyorum ama 2.'sini bulmam için bu döner kapıdan geçmem lazım,yardım lütfeeeeeennn

• quote:

Alıntıları Göster
    pandora temple'dan sonra çöl gibi bir yer var,orada bir mağaraya giriyorum,bahsettiğim bölüm burası.
    yarın eve gideceğim,adınada bakarım.dediğim yerde 2 kapı var,biri yerdeki taşa basınca dönen kapı diğeri ise açmak için 2 tane şeyi bulmam gereken kapı.birincisini buldum ama ikincisini bulmam için dönen kapıdan girmem lazım,ben bunu beceremedim.küçük bir kömür vagonu gibi birşey var,adamı dondurup parçalayan dişi yaratıklar falan var.üst katlarda ince kolonlar var ve karşıdan okla ateş eden 5 adam var.sanırım bu kadarını hatırlayabiliyorum.en üst kattan bir kol ile halatı indiriyoruz aşağıya ve yerin dibibe iniyoruz,burada ipe tutunarak karşıya falan geçiyorum,kapıyı açmak için gereken şeylerden birini burada buluyorum.umarım bu garip tarifimi anlayan çıkar.bin selam.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuromancer

quote:

Orjinalden alıntı: uzin_down

Arkadaşlar bu oyunun ben varya çıldırtdı
    Mağara gibi bir yerdeyiz, üstde kafeslerde adamlar asılı birisini indiiryoruz ve onu bir kapalı yere taşımak zorundayız ama brakınca yere iniyor,taşların arasına koyarak çıkıyoruz ama 2 kere çıkartdıkdan sonra düşmanlar bitmiyo nede ara vermiyor, 1 ölüyor biri geliyor 2 ölüyor yine yerden çıkıyorlar deli etdiler beni taktiği nasıl bunu yardım edin bea

bak kardeş yerde taşlar varya kenardaki taşlardan götürürsen senin için daha ii olur neden dersen yaratıklar ortadan cıkıyor son taşa geldiğinde caprazlama götür esiri sen canavarların hepsini öldürünce onlar bi 30-35 saniye cıkmıyolar ama bu god of var 1 yardımcı olabildiysem sevindim :)))

Alıntıları Göster
    taşırken 1. kayaya gelceksin adamı orda bırakceksin adamları öldürüp 2. kayaya bırakceksin sonra tekra öldürüp 3. kayaya sonra adamları öldürüp adamı odaya sakcaksı kardeş

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lütfen yardım edin. intihar edicem birazdan :D god of war süper oyun dedik, bi bölümde takldık kaldık... 2 yavru ejderhanın başına kazığı geçirip yukarı çıkyorum, büyük ejderhaya vurup vurup düşürüyorum, sonra O tuşu na basıyorm , ejderhayı çekmeye çalışıyor ama çekemiyorum. en az 50 kez denedim. hiç bi değişiklik yok. lütfen yardım... NOT: oyunu ps3 te oynuyorum belki farklı olabilir.

• arkadaşlar AMPHİTİTRES TEMPLE bölümünde çıkışı bulamıyorum god of war1 de neresinden çıkacağız bu odanın. suyun altında kapalı bi odada poseidonun karısının heykeli var ya orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUSUFBULUT

arkadaşlar AMPHİTİTRES TEMPLE bölümünde çıkışı bulamıyorum god of war1 de neresinden çıkacağız bu odanın. suyun altında kapalı bi odada poseidonun karısının heykeli var ya orda.
    arkadaşlar eli mızraklı dev kadın heykelinin olduğu bölüm amphititresin odası nasıl çıkılyor burdan heryer kapalı yol bulamadım
  • quote:

arkadaşlar eli mızraklı dev kadın heykelinin olduğu bölüm amphititresin odası nasıl çıkılyor burdan heryer kapalı yol bulamadım

Alıntıları Göster
    ysrclskn o dediğin yer çok kolay . iki küçük kafayı ezdikten sonra yukarı çıkıp büyük kafayla savaşıyon. o kafayı O ile yakalayıp üç defa ortadaki direğe vurunca direk kırılıp sivriliyor. 4 ve son yakalayışın da da canavarı yakalayıp aşşağı doğru çekiyor ve kafasını direğe geçiriyorsun
  • quote:

ysrclskn o dediğin yer çok kolay . iki küçük kafayı ezdikten sonra yukarı çıkıp büyük kafayla savaşıyon. o kafayı O ile yakalayıp üç defa ortadaki direğe vurunca direk kırılıp sivriliyor. 4 ve son yakalayışın da da canavarı yakalayıp aşşağı doğru çekiyor ve kafasını direğe geçiriyorsun

Alıntıları Göster
    Ya o kadın heykelinin orda bende takıldım ama yabancı bi forumda eleman yazmış basamaklardan çıktıktan sonra suya atlıcakmışız sol tarafta bi oda görcekmişiz son basamağa geçince bi dene bakalım

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bi bölümü geçemedim yardım edermisiniz bir tane kapı çıkıyo önüme onu açmak için 2 heykel lazım heykeli oraya taşıyorum kapı açılıyo yukarı çıkınca bi at çıkıyo konuşuyo sonra noluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Quartamin

bu tam çözüm çok iyi olmuş

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar herkese merhabalar. Benim de bir sorunun var. God Of War 1 de büyük yaratığın üzerine çıktıktan sonra bayağı ilerledim fakat enson su altında raylı bir tuzak var orayıda geçtim POSAEON'un Karısının heykeline geldim takıldım orda bir türlü ilerleyemedim bana yardım ederseniz çok sevinirim. Galiba bu oyunda daha çok gizli yerler var. Ney çok acil yarımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: koray92

o canavarları büyük kılıçla ve hep O ile öldür sonra esiri yukarı çıkar kolun arkasındaki yere koy ateşler açılıyo zaten açıldıktan sonra o kolu çek adamı yak başarılar ... başka takıldığın yer olursa sor ben cevaplarım ok

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba ben peirithous bölümünde odunları yaktım ama bir türlü o odunları adamın yanına götüremiyorum yanan odunlar tümsekten bir türlü geçmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

dostum ne kütük yemesi. sen labirentte değil misin?

Alıntıları Göster
    Urn of Gorgons da kaldım ben yha 3 tane heykel war onları kırıorm sora duwar kırılıo atlayınca taa taşa çewiren kadın kapısının oraa gelio napıcaam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CCBFF5D6E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    selamlar, god of war 3 oyununa yeni başlayanlardanım. daha doğrusu başlayamayanlardan!!!!!!!!!
    çok acemi olduğumu söyleyerek başlamak istiyorum.... oyun başlarken kahramanımızın önüne bir ağaç çıkıyor. bu ağacı kaldırmak için ne yapmalıyım yardım edermisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.