Şimdi Ara

Herkes kafasında ki sevgili modelini yazsın bakalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hep gülsün de istemiyorum ve ya ağlasın da.Sevmeyi bilsin en azından ; fiziksel olarak bir şey istemiyorum ben ya.Gönlü güzel olsun o oldu mu zaten dışına da vurur.Benim değerimi bilsin benim ona ne kadar değer verdiğimi de.Sözünün eri olsun niceleri gibi söz verip gidenlerden olmasın.Diyorum ya ne olursa olsun bırakmayacak, mutlu olmayı istediği gibi benle birlikte mutsuzluğa karşıda durmasını bilecek birini istiyorum.Ego sahibi , anlayışsız biri olmasın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeducan -- 8 Ağustos 2012; 18:12:05 >
  • Boyu 1.80 lerde olması gerek Ki Türkiye şartlarına göre evde kaldık...
  • beyaz tenli sari sacli mavi gozlu kisa boylu minyon bir hatun ve her istegime karsilik verecek

AMA SU AN NEFES ALSA YETER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz tenli siyah saçlı mavi gözlü 1.80 boylu adriana lim. .. gibi neyse sakinim
  • Sari Saçlı Mavi Gözlü benden biraz kısa 2.3 cm şirin bi kız
    Çokmu şey itiyorum
  • Bana daha iyi bir insan olmayı arzulatacak kişiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corcovic -- 8 Ağustos 2012; 18:56:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxLe0xX

Yeni ölmüşte olur sıcak suya basarız

ölü sevici beyler
  • sarı yada siyah saçlı. kıvırcık olmasın düz iyi olur. esmer veya zenci olmayacak sarışın yada kumral. 1.70 boylarında 60-65 kilo. disturbed paul oakenfold vs. dinlerse iyi olur zevklerimiz örtüşür. dota, knight, mc2 oynamayı bilen. anlayışlı bebek gibi konuşmayan/davranmayan. fazla güzel olmasada olur ben seveyim yeter ama heptende cacık olmasın. biber dolması yapmayıda bilmesi lazım. ve biraz hareketli olacak hepten ölü gibi durmayacak.

mobildeyim aklıma geldikçe yazarım daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heroboy

inspirasyona bakarım ben aga

çok kalın
  • 88-94 model
  • quote:

Orijinalden alıntı: -bullshit-

88-94 model

Hocam isim doğuş mu mobildeyimde ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.