Şimdi Ara

herkes kendi nick'nin anlamını yazsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
4
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes kendi nick'nin anlamını varsa bunu kullanma hikayesini anlatsın bakalım neler çıkacak

synan : çoçukluğumda half life turnuvası yaparken kendi adımı yazmaya çalıştım ve i harfini y olarak yazdırabildim konsoldan. tabi bu hoşuma gitti ve zamanla öyle kaldı.

EFSANELER
    Slippery Soap :Kaygan Sabun.Neden yaptığımı bilmiyorum , Fight Club izledikten sonra direk aklıma böyle bişey geldi

anypeopl.. :Aslında üşendiğimden tam yazamamıştım fakat zaten anlaşılıyor Any people anlamı ''hiç kimse''(translate sağolsun )Neden böyle birşey koydum bilmiyorum sanırım bazı problemlerim var (nick yazamaya üşenen adam olarak efsanelere girmeye hak kazandı)

I haven't Nick : Nick'e sahip değilim (mantık olarak üye olurken bir nick girme zorunluluğunu 14 harflik bir kodla aşmış olan adam olarak efsanelere girmeyeye hak kazandı )

wRe31 : Emre yerine ewre yazdım sonunada erkek oldugumu kanıtlamak için 31 yazdım (erkek olduğunu kanıtlamak için 31 rakamını kullanmak fikriyle oda bir efsane)

cengomatik: Adim Cenk.Ama annem bana cengomatik diyip duruyordu.Bende dedim niye olmasin. (nick seçiminde annesinden esinlenen adam olarak oda bir efsane)

çamınferyadı : güzellik ve özgüven anlamına geldiği için bu nicki kullanıyorum (güzellik ve özgüvene farklı bir bakış açısı getirdiği için oda bir efsane)

Oyuncu82 : Oyunu çok severim zaten anlaşışıyor.82'ye gelince 81 il var 82 yok millet yazmamıştır diye yaptım. (türkiyenin bir il kazanması il büyük ihtimal bundan sonra yanlış anlaşılan bir nick'e sahip olan adam olarak oda bir efsane)

HÜSAMCIK : Hüssün-hüssen-hüso-hüsam olarak evrimleşmiş hali (nick'nin evrim geçirdiğini idda eden adam olarak oda bir efsane)

OEDEUSTR : "O"rhan - büyük abim "E"rhan - küçük abim. "D"enizhan - ben. Zeus'tan Z'yi çıkardık kaldımı EUS. OED+UES = OEDEUS. TR - Türkiye Sanki gerçekte böyle bir isim varmış gibi oldu. (bütün kardeşlerini tek bir nick altında toplamayı başaran adam olarak oda bir efsane)

Kürekle vur:en büyük hedefim bir gün birisinin ağzına ağzına kürekle vurmak bu hayalimi unutmamak için böyle bi yola başvurdum bende. [fanteziye bak efsanesi]

gaeiokhos_ :Yunan mitolojisinde deniz tanrısı Poseidon, üç dişli yabası ile denizleri allak bullak eder, karaları sarsar, depremler yollardı.Bu nedenle Poseidon'a, Gaeiokhos (yer altında yürüyen) de denir. [oha buda efsane ]

Düşünen Biri: Düşünen biri. o kadar düşünüyorum ki uykuyu sevmiyorum. çok uykum olsa bile yatağa yatınca düşünceler gelir. 2 saat civarı bu düşünceleri düşünürüm. 1 dakika uyanırsam düşünmekten bir daha uyuyamam. öyle fikirler geliyor ki hepsi ihtiyaçlardan doğma ve potansiyeli olan fikirler. (hımmmmmm)

uko netsret: tersten okuyunca akil sasmasi yasatan nick

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synan -- 15 Ekim 2020; 1:6:30 >

• Hayir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihle, geçmişe ilişkin olayları yer ve zaman göstererek ve sebep-sonuç ilişkisine bağlı sistemli bilgilerle uğraşan kişilere denir.
  • Doktorum ben
  • Kaygan Sabun.

Neden yaptığımı bilmiyorum , Fight Club izledikten sonra direk aklıma böyle bişey geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkes Şu Anki Dertlerini Yazsın
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Nicki'nin anlamı "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 9 Haziran 2012; 18:39:14 >
  • dünya adını duyurmuş bir haritaciyim ayrıca reislerin piri olarak ünvan aldım
    (reis türkçe kaptan demek)

• bilen bilir
  • üye olurken tam karşımda bu film vardı.
  • Hayalet avcısı
  • benimki malum zaten
  • alelade bir nick
  • Bilenler bilir Panteranın I'm Broken diye şarkısı vardır. En sevdiğim şarkıdır. James Hetfieldın da Iron Cross adlı bi gitarı var. Hayalim o şarkıyı o gitarda çalmak. Ordan ortaya çıktı Ama asıl anlamı kırık haç anlamına geliyor sanırım.

• Açıklamama gerek var mı?
  • yeterince açık
  • Aslında üşendiğimden tam yazamamıştım fakat zaten anlaşılıyor Any people anlamı ''hiç kimse''(translate sağolsun)Neden böyle birşey koydum bilmiyorum sanırım bazı problemlerim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

dünya adını duyurmuş bir haritaciyim ayrıca reislerin piri olarak ünvan aldım
    (reis türkçe kaptan demek)

Ben de dönemin Sadrazamıyım. Duyulan saygıdan dolayı herkes Paşa Hazretleri diyor.

İkimizin canını alan da aynı kişi
  • Anlamsız benimkisi bi anlam uydurabilecek olan varsa yazsın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.