HarDeath Yoolun Açık Olsn Charın Boşta Kalmasın İstersen Ben Kasarım Ne Diom Ben Yaws
Güle güle Senle pek anlaşamadık ama
bişiyi merak ettim real hayatta ne iş yapıyosun acaba
bide yas kaç^^
Kendine iyi bak güle güle
ho$cakal Senın yazı tıpınle ugurlayayım dedim.
Real hayatta basarılar
Yiğit sende gittin ya....
lütfen pm den char yada item istemeyiniz
HayrLısı oLsun Hayatında Başarılar diLerim
ßß
Jnm Benim Yha ... Kendine Çoq İİ Bak Yakarım ... Anladın Sen
Gitme demek isterim ama son karar senın ve saygı duyuyorum...yolun acık olsun..arada bir girip bizi yorumlarınla ısıtırsan sevinirim
kendine iyi bak
güle güle
her ne kadar seninle bir tanışıklığımız olmasa da forumdaki yerin tartışılmaz
hayatta başarılar
Bu forumda en kafa dengim adamlardan biriydin Yiğit geldiğin günden bu yana iyi diyaloglarımız oldu irtibatı koparmak istemezdim senle ama madem tamamen bırakıyorsun pc olayını sana hayatta başarılar dilerim belki birgün reel hayatta karşılaşır sohbet etme fırsatı buluruz güle güle abaza kardeşim kızlar seninle olsun
herkes bir zaman göçüp gidicek güle güle
uff özledim ya 2 gün olmasına rağmen
Katılım zamanı: 5 Aralık 2006; Mesaj sayısı: 3016 | İkinci El Mesajı 0 Son 50 | Son 100
Üye şu anda Forumda değil Son mesaj 5 Eylül 2007; 4:03:56 Son giriş 5 Eylül 2007; 4:12:58
selamlar konu di$indaydim tam kapatacakken burasi aklima geldi nasilsiniz?bo$ zamanim vardi bir gireyim dedim
Helal ettim .
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
selamlar konu di$indaydim tam kapatacakken burasi aklima geldi nasilsiniz?bo$ zamanim vardi bir gireyim dedim
yeme bizi boş zmn çok ama pcye ayırmıyon seni seni
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath