Cnet ya bu messenger kendi kendine açılıp kapanıyo arasıra modemden mi messenger dan mı bilmiyorum.
linksys wag54g mükemmel
AIRTIES RT 210 BAYA GUZEL OZELLILKLE TEKNIK DESTEK KONUSUNDA ELLERINDEN GELENIN FAZLASINI YAPIYORLAR SAGOLSUNLAR !
Geez 4 portlu adsl modem alalı 20 gün kadar oldu. Pek sorun yaşamadım. Modem araştırması sırasında forumlar daki şikayet ve sorunları görünce korkmuştum ama çok şükür başımıza hiç bişey gelmedii şimdilik. Yaw arkadaşlar sorun dışında iyi şeyleride yazalım, akla kara belli olsun... Ne kopma ne ısınma, ne port derdi , ne görme mevzuları, hiç birini yaşamadım geeez le piyasadaki pahalı modemlerede allahtan aldanmadık, hepsi aynı işi yapıyor bunların. Xp de her şeyi otomatik tanıdı zaten. ben sadece şifre ve kullanıcı adı girdim, diğer 3 bilgisayarda kendiliğinden bağlandı. port derdim falan olmadı yani
(dc++ active ayarları başlı başına bir mevzu, 2 günün sonunda avtif oldum ama uğraşmaya değmez passive kalın daha iyi. Aslında çok kolay, ısrar ederseniz, huplardaki oplar size yardımcı olurlar.)
servis den makine başı 30-40 milyon lira istemişlerdi bağlantı yapmaya, şimdi servisin önünden geçerken gülesim geliyor :)) Ne pahalı modemlere, ne bağlantı için servise haybeden para vermeye gerek yok. Benim için bide telekomun öğrenci kampanyası üstüne eklenince bayağı ucuza geldi... Yaşadığım tek sorun telekomla, hattı 3 gün sonra açdılar. Bide bazen şifreleri kafasına göre değiştiriyorlarmış. Bağlantıya geçmeden telekomdan mutlaka şifre onayını alın. (Tabi kolay kolay telefonlara kimse çıkmaz, bunu da unutmayın, ) keşke modemler gibi telekomlada arayı düzeltebilsek, deniz altında hat kopmaları, hız sorunları vs. vs. ortadan kalksa.............
Aztech usb
Zoom x5
harika anket, inceledim gördüm ki memlekete zoom ları gayet güzel kakalamışlar...