Şimdi Ara

herkes kullandığı adsl modemi yazsın anket niyetine:) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
0
Favori
13.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gayet iyi memnunum hiç bi sorun çıkarmadı
  • AirTies RT-210
  • ORİGO 8A004-PORT SWİTCH
  • Merhaba

Bir kaç modemle tacrübelerimiz oldu işyerinden dolayı :
    * 2 adet Zoom X4 5551 :
    -Isınmaları kabul edilebilir seviyede idi.
    İkisi de problem çıkardı.
    - Birisi çalışıp dururken gitti, reset dahi kabul etmez duruma geldi. Garantisinde, var olan bir güvenlik açığını da gideren en son firmware yüklenmiş olarak tamir edilip geldi.
    - Diğerine güvenlik açığını gidermek için firmware yüklendi. İkisi de bundan sonra saçmalamaya başladılar.
    Ağda Ip dağıtımında problem çıkarttıkları görüldü. Bu durumun modemden kaynaklandığını anlayana kadar epey uğraşmak gerekti.

- Bir hafta kadar açık kaldıklarında elle resetlenmeleri gerekiyordu. Yanlış bilgilerndirilmedi isem, problem ısınma vb değil, telekomun karşıdaki bağlantısının resetlemesini algılamamaları imiş. Gerçekten de aynı süre açık kalan D-Link 500 G'de bir sıkıntı çekmedik.

* D-Link 500 G :
    - Epey bir ısınıyor. Özellikle yazın ısınması göz korkutuyor, çok sıcak günlerde gölgeye koymaya dikkat edip vantilatörle soğutarak idare ettik kimi zaman.
    - Son bir kaç haftaya kadar akşamları kapatarak en azından 3 yıl kullandık. Halen interneti ağa iyi bir biçimde paylaştırabiliyor, ip dağıtımında sıkıntı yaşatmadı hiç.
    - Elektrik gidip geldiğinde artık hatta bağlanamadığını ve bu durumun ayarlarla ilgisi olmadığını farkettikten sonra hattan ayırdık modemi.
    - Bir de, halen öyle mi bilmiyorum ama, kutu çıkışı ayarları ile, yönetim konsolu internetten kolayca erişilebilir durumda kullanıcıya ulaşıyordu, bu tabii hiç de iyi olmayan sonuçlara sebep olabiliyordu kullanıcı açısından.

* 2 Usr 9105 :
    - Üst seviye bağlantı hızı 12 mbps. Her ne kadar şimdilik bizim memlekette bu hızda bağlatı sağlanmıyorsa da, çoğu maksimum 8 mbps bağlantı sağlayan diğer Adsl modemlere göre sürekli 2048/512'de çalışacak olanlar açısından daha güven verici görünüyor.
    - Birisi galiba 6 aylık oldu, diğerini ise yeni alındı ve şu anda yeni yükseltilen 2048/512 bir hatta bağlı şimdilik problemsizler şükür. Mesele çıkartırlarsa yazarım.
    - Dikkatimi çeken güzel özelliği var bu modemin, No-ip, DynIp ve adını çıkartamadığım bir tanesi daha dahil 3 dinamik IP servisi account'larında Ip güncellemesi yapabiliyor bilgisayarda çalışan bir programa ihtiyaç bırakmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttk -- 8 Şubat 2005, 2:10:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MultiPHP

Onixon DSL100U tek pc için çok iyi ve ekonomik.

modemi nasıl kurdun arkadaşım? ben install ettim. hiç bir ayarıyla oynamadım. bağlantı numarası 0.88 gözüküyor. bu doğru mudur. yoksa girmem gereken yeni ayarlamalar var mI?
  • AZTECH DSL206U
  • Zoom x4
  • US Robotics 9105 aldığım günden beri hiç sorunsuz kullanıyorum almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim endişe etmesinler.
  • U S R 9106
  • Zyxel Prestige 660 R

çok memnunum. 27 kb/sn 'yi görmek çoğu zaman olağan bir hadise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scherwin -- 10 Şubat 2005, 15:20:14 >
  • speedtouch 512 tek port
  • ay yanlıs oldu 510 olacaktı
  • Zoom X4 (5551). Gayet Memnunum....
  • cnet
  • SpeedCom+ 24 saat açık bana mısın demedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperSerial -- 10 Şubat 2005, 23:21:44 >
  • us. robotics 9105 4 port router

us robotics daha ne diyebilirim ki
  • AZTECH HİGH SPEED ROUTER DSL 305 EU USB+ETHERNET COMBO
    ISINMA GİBİ BİR SORUNU YOK

BİRDE E-CON ETERNET GİRİŞLİ
  • Alcatel SpeedTouch 510
  • zoom
  • alayına isyan zyxel
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.