Şimdi Ara

Herkes Kullandigi Baglanti'yi Yazsin Bakalim Cogunluk ne? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 512 ADSL ev
    2048 ADSL kafe
  • 512 dsl...
  • ben kablo modemle baglaniyorum ama adsl nin yanindan ucak gibi geciyor nedense anlamis degilim turkiyede iken internet cafede arkimin 512 adsl var idi simdi yurt disinda eve chello aldim internet saglayicisi yani kablo modem olarak baglaniyorum hiz mukemmel ama tam olarak hizini bilemiyorum yazarsaniz sevinirim.
    Örnek:700 mb lik bir cd yi 1 saat gibi bir zamanda hic bir yardimci arac kullanmadan indiriyorum
    normal bir sekilde indirme hizim 185kb/sn olarak karsima cikiyor bunun gercek hizi ne kadar olabilir en dusuk indirme hizim 135kb/sn tabi 185 in ustundede indirebiliyorum ama standart olarak 185 civari.Yazarsaniz sevinirim.
  • valla turkiyede bir kere koymuslar adini adsl ne ise yariyorsa artik hemde kazik fiyatlara ben avusturyadan baglaniyorum chello olarak ayda internete odedigim para 20 euro standart.nerdeyse uglu baglantisi hizina girecek yav ucuyo durmuyo......Kablo modem en kral adsl den de kral tabi yurt disi icin soluyorum.
  • 256kpbs görünümlü 156kpbs benimki

Kopan kablolarla 100kpbs marmaranın sularına karıştı
  • 256 adsl
  • 256 adsl
  • 256adsl kotalı,
    allah kahretsin nerden çıktı bu kotalı tarife.
    peder duyduğu gibi atladı valla ne kadar dil döktüysem vazgeçtiremedim
  • 512k kotalı
  • 256 kotasız
  • 256 kotalı

• quote:

Orjinalden alıntı: omermu

256adsl kotalı,
    allah kahretsin nerden çıktı bu kotalı tarife.
    peder duyduğu gibi atladı valla ne kadar dil döktüysem vazgeçtiremedim

aynen katılıyorum abi sana

• 256 sınırsız
  • kablo 10mbps,yani 10000kbps
  • adsl
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpeedstaR

256 kotalı

+1
  • http://speedtest.ttnet.net.tr/ adresine bakarsanız ADSL kullanıcılarının dağılımını test grafiklerinden görürsünüz.Basit ama akıllıca bir çözüm/cevap olur.
  • bu cevap daha başta grafiği ile verildi. sen uyumana devam et. kaldırmayalım seni . 256 k kotalı
    quote:

Orjinalden alıntı: :://riDDler

http://speedtest.ttnet.net.tr/ adresine bakarsanız ADSL kullanıcılarının dağılımını test grafiklerinden görürsünüz.Basit ama akıllıca bir çözüm/cevap olur.

• 2048 adsl
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.