Şimdi Ara

Herkes Lol yüzünden sinir hastası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Herkes lol yüzünden sinir hastası olmuştur. Bilim adamları en çok sinir hastalığı neden olur diye birşey yapsa lol yüzünden çıkar :D Hele TR serverındaysanız bittiniz :D Ama takım bulup her maç kendi lanesinde oynayan adamlar ve oyun içerisinde kavga olmayan bir takımdaysanız yaşadınız :D Mesela ben :D Passion E-sport takımındayım ama asıl takımda değilim :D takılmalık bir takımımız var main'im support ve takımda main'i support olan arkadaşım Top lane'ye geçti ve hiçte sorun olmadı gördü ben support'ta iyiyim geçti Top lane'ye. İşte böyle bir takım bulmanız lazım hiç kavga olmayan maç içerisinde eğlence tabiki olacak ve mağlubiyet olacak ama en önemlisi kavga olmamasıdır :)

• OQ.
  • biz kaçkere solotop yazıp kitledikten sonra. Son saniye Top yazıp xin zhao kitleyenleri gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Baba

biz kaçkere solotop yazıp kitledikten sonra. Son saniye Top yazıp xin zhao kitleyenleri gördük.
    10 yaşında bebelerle futbol oynasan sinir hastası olursun: gidip lol oynayınca bişe değişmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

10 yaşında bebelerle futbol oynasan sinir hastası olursun: gidip lol oynayınca bişe değişmez

Alıntıları Göster
    Ara verdim oyuna herkez hasta olup bırakır belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Ara verdim oyuna herkez hasta olup bırakır belki

Alıntıları Göster
    Harbiden eczaneden yatıştırıcı sinir hapı aldım Depresyon için anafranilmidir nedironu kullanmaya başladım güzel tespit.D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 11 Haziran 2014; 17:41:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHiddenCarry

Harbiden eczaneden yatıştırıcı sinir hapı aldım Depresyon için anafranilmidir nedironu kullanmaya başladım güzel tespit.D

Alıntıları Göster
    yaklasık 1 ay oynamadım oyunu . Sonra baktım vadi guncelleniyor lucian'a skin cıkıyor falan filan geri geldım .
  • :D yazmayı bırakmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

:D yazmayı bırakmalısın
    ederler tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferx01

ederler tabi

Alıntıları Göster
    :D
  • :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master39

:D :D
    Yıllardır bilim adamlarının bile çözemediği sorunu iki dakikada çözmüş çocuk helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

Yıllardır bilim adamlarının bile çözemediği sorunu iki dakikada çözmüş çocuk helal olsun.

19 yaşındayım kardeşim gülelim diye yaptım onu aklın kıt belli ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivitas

:D:D abi adam pro ya takımı bile var :D:D çok iyi ya :D::D abi benide takıma alırmsınız :D:D
  • Sup kim oynar ki arkadaşın sana sup kitlemis haberin yok
  • :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

:D :D
    xd
  • :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

:D
    Siz geçin olum dalganızı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.