Şimdi Ara

Herkes masaüstünü PrintScreen yapsın (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
7
Favori
13.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eve geçince yüklerim mesajım dursun şurda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerZamankinden -- 26 Kasım 2012; 6:53:02 >
  • http://i.imgur.com/pu4FR.jpg?1

Sadece masaustu degil genel olarak bilgisayar bos. Tum dosyalarimi toplasam bilgisayar hafizasinin 10gbsini falan ancak kullaniyorumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicagoBound -- 25 Kasım 2012; 23:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexuss

quote:

Orijinalden alıntı: Fearless10

DÜüzenlenmiş olarak görüle bilir ama düzenlemedim

Herkes masaüstünü PrintScreen yapsın

varsa paylaşır mısınız hocam resmi?

Buyurr Hocamm

• quote:

Orijinalden alıntı: hamitrf1

Hocam arka planı koyarmısın bi zahmet

•  Herkes masaüstünü PrintScreen yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral789

Wallpaper ve temaların isimlerini alabilir miyim ?
  • Masaüstü

Metro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 3 Aralık 2012; 21:54:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selim.birincier

En beğendiğimi paylaştım.

Bu windows 8 galiba öyleyse gerçekten güzel görünüyor. İndirmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Müthiş...Menüleri ingilizce diye indirmezdim şu saat ve ram gösteren eklentiyi..Tam ismi neydi mümkünse..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedyücel

quote:

Müthiş...Menüleri ingilizce diye indirmezdim şu saat ve ram gösteren eklentiyi..Tam ismi neydi mümkünse..

Teşekkür ederim hocam. Kusura bakmayın geç fark ettim mesajınızı.

Saati bu linkten indirebilirsiniz. Yanılmıyorsam dosya içerisinden yazı tipi de çıkıyor, onu da yüklemeniz lazım. Eğer varsa çifttıkladıktan sonra yükle butonuna basarsanız yazı tipi yüklenir. Başka yazı tipleri de kullanabilirsiniz saatte. Ve saati masaüstüne aldıktan sonra sağ tıklayıp kabuğu düzenle(edit) dedikten sonra Monday; Monday yazılan yerleri bulun. Bunları her gün için şu şekilde değişitirin; Monday; Pazartesi. Türkçe yazacak böylece.

HDD simgelerini ve RAM, CPU göstergelerini de bu linkten indirebilirsiniz. Bunun da iki rengivar, siyah ve beyaz. Geosans white ve ya geosans beyaz mevcut aynı skin üzerinde.

Anlaşılmayan bir kısım ve ya nokta olursa sorabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam. Kusura bakmayın geç fark ettim mesajınızı.

Saati bu linkten indirebilirsiniz. Yanılmıyorsam dosya içerisinden yazı tipi de çıkıyor, onu da yüklemeniz lazım. Eğer varsa çifttıkladıktan sonra yükle butonuna basarsanız yazı tipi yüklenir. Başka yazı tipleri de kullanabilirsiniz saatte. Ve saati masaüstüne aldıktan sonra sağ tıklayıp kabuğu düzenle(edit) dedikten sonra Monday; Monday yazılan yerleri bulun. Bunları her gün için şu şekilde değişitirin; Monday; Pazartesi. Türkçe yazacak böylece.

HDD simgelerini ve RAM, CPU göstergelerini de bu linkten indirebilirsiniz. Bunun da iki rengivar, siyah ve beyaz. Geosans white ve ya geosans beyaz mevcut aynı skin üzerinde.

Anlaşılmayan bir kısım ve ya nokta olursa sorabilirsiniz.

İlginiz için çok teşekkür ederim çok severim pc'yi bu şekilde kişiselleştirmeyi..

Eğer zahmet olmazsa çok fazla ram kullanmayan görsel açıdan da hoş duran dock programı önerebilir misiniz peki..?

• quote:

İlginiz için çok teşekkür ederim çok severim pc'yi bu şekilde kişiselleştirmeyi..

Eğer zahmet olmazsa çok fazla ram kullanmayan görsel açıdan da hoş duran dock programı önerebilir misiniz peki..?

Ne demek hocam, görevimiz.

Ben Object Dock kullanıyorum(Resimdeki). Memnunum, 6 mb ram kullanıyor şu an. Tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Ne demek hocam, görevimiz.

Ben Object Dock kullanıyorum(Resimdeki). Memnunum, 6 mb ram kullanıyor şu an. Tavsiye ederim.

Teşekkürler acer serviste maalesef gelir gwlmez ilk isim bunlari kurmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfenk$ -- 7 Aralık 2012; 18:50:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.