Bildirim
Herkes masaüstünü PrintScreen yapsın (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Geometric
quote:
Orijinalden alıntı: Görkem Y.
iphone 5 dimi ?
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Buda benimki beyler
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zehr-i Sükut
Buda benimki beyler
link varmı hocam -
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 24 Ekim 2012; 17:48:38 > -
komutanim zuckerberg done*.artik biraz izin alayim diye konu dışına girip ilk masaustunde ne var komutunu alinca o bicim black ops cunku kalbimi alsaniz daha neler yapiyorum gonlumu alsaniz boyle.direkt indirdim corumu print screen yaptim.asagidaki gibidir:
resim ebenize@mailinator.com sifreyi tahmin eden baksin ciksin pasa gibi cunku kiz da bu muymus diyecek muhtemelen caaaaaat diye elektirigi bir alacak ama su su faturalarimi odeyen cikar mi ya ayni apartmanda olunca iki evi yiktirip caktirmadan yapmak beni bitirdi.gercek masaustu resmimi ufo formatinda kaydedince imageshack kabul etmedi demek ki photoimpact ki bu saatten sonra ben bile kurekli kullaniyorum dusunun yani ama bir de annemin resmi filan varsa big bang howard'in annesini bekliyoruz ya o sesle.csb ya kadin cok guzel ondan gostermiyorlar diziyi izleyip anladim yani yahudileri pek tanidigimdan degil bulasmam ben onlara bildikleri gibi yapsinlar ben kardes kavgasi bitsin diye geldim.kendinize acimiyorsaniz bana aciyin dedim ama acimadiniz buyurun sarki bitmeden yetistiremeyecegiz.
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X