Şimdi Ara

herkes neden bu kadar karamsar ?(troller girmesin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
10.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kardeş ironi lan anlayııverin
  • endersgame0120 kullanıcısına yanıt
    evet geç anladık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sığırlar zaten 1 ayınızı burda harcayarak kanser ettiniz kendinizi 5 gün sonra sınav açıklanır 7 gün sonra kanser olduğunuzu öğrenirsiniz
  • Rolls Royce ll R kullanıcısına yanıt
    iyide hedefi ilk 200 olan arkadaşım vardı 68.25 ayt 92 tyt yapmış bu çocuk dershanede ik 3 deydi her daim
  • borntostandout kullanıcısına yanıt
    Hocam şaka mı yoksa bütün sırrı bozdunuz mu anlayamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • endersgame0120 kullanıcısına yanıt
    İstisna illa olacak ama çevremde genel olarak sonuçlar iyi baya o yüzden karamsarım biraz.

++ olarak çok çok iyi sonuçlar var beklemediğim adamlardan ( ayt 1 boş tytsini bilmiyorum )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Müthiş özetlemissiniz valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Tespitin dibi kardesim

• aymbm A kullanıcısına yanıt
    Forumda yüksek net arıyorsan git bak bakalım MSÜ netlerine. Bekir Avşar videoda en yüksek yapan öğrencisinin 112 netle Türkiye’de 49. olduğunu söylerken forumda 115-120 aralığında net yapan 80 küsür kişi gözüküyordu MSÜ netler konusunda. Tabi en son kaç olmuştur bilemem. Ortamlarda 110/75 dersin kim bilecek kafasındalar.

• yeni nesil zuberzeka gardaşım
  • Bu sene süre rahatlığı vardı diyenleri anlamıyorum. TYT'de net olarak daha çok süre sıkıntısı çekiliyor YGS'ye göre. AYT 3 saat var deniyor fakat geçen sene Matematik'te SANILDIĞI KADAR süre sıkıntısı yoktu + Fen testlerindeki süre oldukça fazlaydı yayıla yayıla çözülüyordu. Boş karamsarlık aşılıyorlar millete
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFinal

Forumda yüksek net arıyorsan git bak bakalım MSÜ netlerine. Bekir Avşar videoda en yüksek yapan öğrencisinin 112 netle Türkiye’de 49. olduğunu söylerken forumda 115-120 aralığında net yapan 80 küsür kişi gözüküyordu MSÜ netler konusunda. Tabi en son kaç olmuştur bilemem. Ortamlarda 110/75 dersin kim bilecek kafasındalar.
    Hocam msü konusunda haklısınız bende girdim takip ettim forumu. Ancak tyt katılımı çok daha fazla burada yazan bunca insanın da troll olduğunu düşünmüyorum. Bir de sınavdan önce burada takılıp netlerini yazan insanlardan sınav sonrası netlerine bakarsan sen de kötümser düşünmeye başlarsın.

hocam ben de aksine yks katılımı fazla olduğu ve daha kritik bir sınav olduğu için trollerin ciddi miktarda arttığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lonnie Walker IV

hocam ben de aksine yks katılımı fazla olduğu ve daha kritik bir sınav olduğu için trollerin ciddi miktarda arttığını düşünüyorum.
    Hocam olabilir ancak yıl boyunca forumda takılan güvenilir arkadaşlar da sınavın kolay olduğu görüşünde. Ben yine de Bekir hocaya güveniyorum.

• Sınavın ilk kez uygulanması da buna karamsarlığa etken.Ne olavak pek bilinmiyor

• Lys fen de sure sıkıntısı diye bir şey yoktu ki yayıla yayıla çözülüyordu o sureden alıp matematik geo ya koydular zaten geo da yetişiyordu yapan icin.

İnternet elinin altında aç bul. MSÜ ve geçen senenin sınava giren fen liseli katılım oranlarını çok yakın diye hatırlıyorum. Hatta MSÜ de daha fazla olabilir diye hatırlıyorum geçen sene lys sinden. Bu birebir ölçüt değil ama. Çok boş ve yıkık adam var buralarda. Anonimden moral bozabileceklerini sanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiFinal -- 26 Temmuz 2018; 13:59:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.