Bildirim
Herkes nerde LOL oynuyor göstersin V2 ★EFSANE TOPİC SENDE KATIL!★ (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
adam zenginliğini göstermek için konu açmış herkez atlamış :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Donnaly
quote:
Orijinalden alıntı: Diyetli Tibbers
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Donnaly
Diğerlerinin yanında çok sade oldu :D
Aynısının siyahsı laptopun
Ben çok memnun degilim ya max 65 fps gördüm bi kere oda minionlar çıkmadan önce,normalde 30-40 fps,tflerde 20-30 fps.Sende nasıl memnunmusun.
Benimki üst modeli o zaman sabit 60. BestSupportunda sattelite.
-
Klavyenin modeli nedir güzelmiş bayağı -
Herkezin razerlerı bilmem neleri oh oh
Ben kampanyadan alınan exper+arcelik hoparlör
Resmi atarım birazdan -
-
beyler mouse ve mousepad tavsiyesi verin toplam 120 tlyi geçmesin hadi bakıyım bu kadar genç bişiler tavsiye edebilirsiniz heralde
şimdi kullandığım mouse, yedek kablosu olsa almaya gerek bile yok. kablosu koptu sadece. mousesini kıran felan varsa uygun bi fiyata anlaşılır
-
quote:
Orijinalden alıntı: megaorsan
adam zenginliğini göstermek için konu açmış herkez atlamış :D
HERKEZZZZ -
-
-
350tl+60€+120€ pad hediye geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: Ronon Dex
beyler mouse ve mousepad tavsiyesi verin toplam 120 tlyi geçmesin hadi bakıyım bu kadar genç bişiler tavsiye edebilirsiniz heralde
şimdi kullandığım mouse, yedek kablosu olsa almaya gerek bile yok. kablosu koptu sadece. mousesini kıran felan varsa uygun bi fiyata anlaşılır
mouse
http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=41346
mousepad
http://www.hizlial.com/aerocool-strikex-glider-352x255mm-oyuncu-mouse-pad/30.050.5206.0004
mousepadı ben golddan aldım 18 19 tl bişeydi ama orada bitmiş başka güvenilir yerden bulabilirsen al ben menunum mousedanda mousepaddande
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou
quote:
Orijinalden alıntı: -EDD-
quote:
aha bu da benim oynadıgım yer
o bitmiş rulo o kullanılmış tuvalet kağıtları ve üst üste yakılmış sigaralar manası çok derin.
derin merin degil osbir cektigim tuvalet kagıdı iste
İyide osbir çektiğin tuvalet kağıdını niye millete sergiliyosun arkadaşım bizde prezervatiflerimizi sergileyelim o zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLgaTe
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -EDD-
quote:
aha bu da benim oynadıgım yer
o bitmiş rulo o kullanılmış tuvalet kağıtları ve üst üste yakılmış sigaralar manası çok derin.
derin merin degil osbir cektigim tuvalet kagıdı iste
İyide osbir çektiğin tuvalet kağıdını niye millete sergiliyosun arkadaşım bizde prezervatiflerimizi sergileyelim o zaman
yav he he.gif prezervatifle cekince daha mı iyi gidio
-
Beyler ayıp oluyor ama -
quote:
Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas
Özel mouse'lar, klavyeler, dev ekranlar ve Atatürk resmi.
Benim sade laptop o kadar ezik kaldı ki koyamadım
+1 :D -
acer laptop logitech 20tllik mouse üniden arakladığım mouse pad. Genelde kucakta kullanıyorum bacağım yandımı tabureye koyuyorum resim çekebileceğim telefonum bile yok betimlemeye çalıştım idare edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X