Bildirim
Herkes Nickiyle En Uyumlu Mesajı Yazsın (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
BU MEMLEKETiN EKMEGiNi YiYiP iHANET EDENLER, BiR GÜN MUTLAKA EKMEGiNi YEDiGi YERDEN KURŞUNU YER.
Böyle işmi olur ya. Bugün köye gittim 6 sene önce para biriktirerek aldığım DeliYürek Bumerang Cehennemini baştan izledim duygulandım ya. Ne güzel filmdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son nokta -
Şahsına münhasır. -
2 İngiliz uçağı tespit edildi.2 dakika durun, indirip geliyorum hemen. -
Who the f*** am I? Who am I? I'm a, a spoke on a wheel. you too...
Donnie Brasco filminden.. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Destdestron
quote:
BU MEMLEKETiN EKMEGiNi YiYiP iHANET EDENLER, BiR GÜN MUTLAKA EKMEGiNi YEDiGi YERDEN KURŞUNU YER.
Böyle işmi olur ya. Bugün köye gittim 6 sene önce para biriktirerek aldığım DeliYürek Bumerang Cehennemini baştan izledim duygulandım ya. Ne güzel filmdi.
dejavu oldum.
yaklaşık 1 sene evvel gene böyle bir konu açılmışdı bende gene bu sözü paylaşmışdım biri gelip senin yazdıgın gibi köydeydim filmi izledim falan yazdı.
ne oluyor yav
-
camını indiririm. -
invidia -
E=mc^2 -
Seni izliyor, görüyor, ne yaptığını biliyorum. -
Teğet -
egeye akın -
KAF KAF KAF SİN SİN SİN KAF SİN KAF SİN KAF -
Ç harfi, harflerin efendisi. -
müdür (ılıı) buna konuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANVVS-2 -- 18 Mart 2012; 22:57:25 > -
Zeppelin Rulez!!!! -
Olayları ve gelişmeleri kafaya taka taka gamsız oldum.
Yaklaşık 2 aydır sinirlenmiyorum,
En son kafama takılan şey? ııı ııııı hatırlamıyorum..
Hiç terk etmedim, gurur verici...
Nick mesaj uyumu ??? Evet sonuna kadar..!!!!
Edit: Hayat felsefeme hastayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMToZUvEDünYaNInNinNiSi -- 18 Mart 2012; 23:06:03 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Destdestron
quote:
dejavu oldum.
yaklaşık 1 sene evvel gene böyle bir konu açılmışdı bende gene bu sözü paylaşmışdım biri gelip senin yazdıgın gibi köydeydim filmi izledim falan yazdı.
ne oluyor yav
O değilde çok süper filmdi bence türünde en iyisi(Türkiye için geçerli ama)Birde dizisi vardı bütün bölümlerini izlerdim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X