Şimdi Ara

Herkes Öğrenebilsin Diye Rubik Küpler İçin Video Çektim Buyurun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
5
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimden geldiği rubik küplerin çözümü ile ilgili 3x3lük küpün ilk videosunu yükledim.Eğer ilginiz varsa yardımcı olacağını dusunuyorum buyurun..
    Giriş videomuz= https://www.youtube.com/watch?v=vU2J8gZE8F8
    Videoların devamını kanalımızdan görebilirseniz dilerseniz.
    Yardımcı olacağını umuyorum.
    İyi Günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSEMRES -- 11 Eylül 2018; 23:56:36 >

• İzleyenlerden kendimi geliştirebilmek için yorumlarını da bekliyorum.
    Teşekkürler
  • Eline sağlık kardeş yararlı
  • Confather kullanıcısına yanıt
    Cevap için saol bunlar insanı motive ediyor
  • Kanalın
  • Riven Mı kullanıcısına yanıt
    Merhaba tam ne dedigini anlayamadım kanalın adresini sorduysan =https://www.youtube.com/channel/UCfbGZmt8Aa2gYRhnHUQBr9w
    Adını sorduysan = KonveksTv
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSEMRES

Merhaba tam ne dedigini anlayamadım kanalın adresini sorduysan =https://www.youtube.com/channel/UCfbGZmt8Aa2gYRhnHUQBr9w
    Adını sorduysan = KonveksTv
    dostum kanalını çok beğendiğim konseptin inanılmaz eğiti öğretici bazen düşündürücü.Bu tarz video çeken pek fazla kişi yok aslında.Sen youtube'da 500.000 bin aboneyi hak eden nadir insanlardansın değerin şuan için bilinmiyor ama yakında bilineceğine eminim.Kanalını 300 kişilik grubumuzda paylaştım en az 250 abone gelecek.Umarım bu kanalı üst sıralara taşırız cidden ben çok beğendim bu bir kanaldan öte değişik bir oluşum.Dostum din kur sana tapalım.Yani sanki bu kanaldan öncesi yok bu kanal ve sonrası var.İnsan hayatına ciddi açıdan yön veren inanılmaz rubik bir kanal olmuş.TV kanallarına mail atıp randevu talep ettim ayrıca BBC World'de çalışan arkadaşım Erick'e mail attım bu kanalın içeriklerini satın alın diye yarın öbürgün sana ulaşırlar.Bu da yetmedi gidip reklam anlaşmaları için NHK World ile görüştüm olumlu baktılar bugün yarın hesap nonu isterler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 11 Eylül 2018; 12:49:9 >

• Rubik küp tavsiye eder misin ya.

Bi tane kırtasiye malı vardı. Hızlı yapmaya çalışırken paramparça ettim.
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    valla hocam bende 10 tane fln var :) Türkiyedekiler pek hızlı dönmüyo çinden fln getirtmeye calısıyorum.Valla bizim videoları izle veya baska yerden bak bi alışsın ellerin hızlı çözmeye bırakamazsın.
    Öneririm hocam yani lolde yüklenme esnasında bile kaç tane bozup yapıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riven Mı

Kanalın
    Hayırlı
  • Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Saolasın.Buyur bi gel izle beğen , abone ol.
    Şakası bi yana yapmasanda olurda yorumlarınız bile mutlu ediyor.
  • Kanal güzelmiş hocam, hayırlı olsun.
    Sizce Rubık's markasının küpüne 64 lira verilir mi? Veya herhangi bir rubik kup 64 lira eder mi?
  • Cinderella Man23 kullanıcısına yanıt
    Açıkcası kalite olarak hiç beğenmiyorum fakat maalesef Türkiyede pek küp bulamıyorum.Yurtdışından falan getiriyorum.Ama benimde birsürü yine Rubiks marka var.Alırsın öğrenme sürecinde yardımcı da olur ama bir süre sonra seni kesmez yavaşlatıyo hızlı dönmüyor.

Açıkcası 64 lira pahalı gibi geliyor banada eğer farklı marka bulursam onu alırım senin yerinde olsam daha ucuzlardan.Ya da yurtdışından mis gibi kaygan alıcan 15gün sonra gelicek fiyatıda burdakine denk gibi oluyor.

Benim Rubiks markasını alma nedenimde burda bazıları 4x2 farklı markalarda zor bulunuyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.Soruları olan arkadaşlar çekinmeden sorsunlar.
  • Çok güzel anlatmışsın bir ara bende de vardı artı yaptıktan sonra gerisini yapamayıp sinirle parçalamıştım. O zamanlar sen olsan olmuştu bu iş
  • NinJaus kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim şimdilik sadece 3x3 için çekebildim.Elimde baya farklı tarzlarda küpler var hatta Türkçe videosu bile bulunmayanlar , yakın zamanda inşallah hepsini upload edeceğim.
  • Arkadaşlar abone olur ve beğen butonuna da basarsanız daha teşvik edersiniz.Hepinize iyi yorumlarınız için teşekkür ederim.
    Ayrıca yakın zamanda bir telegram kanalı kuracağım ordan daha iyi etkileşim kuracağız inşallah.
    ŞİMDİDEN İLGİLİLER DM ATABİLİRSE İLERİDE DAHA RAHAT İLETİŞİME GEÇERİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSEMRES -- 11 Eylül 2018; 23:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSEMRES

Eyvallah kardeşim şimdilik sadece 3x3 için çekebildim.Elimde baya farklı tarzlarda küpler var hatta Türkçe videosu bile bulunmayanlar , yakın zamanda inşallah hepsini upload edeceğim.

Videoda göstermişsin 5x5 ve daha büyükleri biz 3x3’te zorlanıyoruz onları yapmak daha mı zor yoksa belli bir algoritma ile mi çözülüyor ?
  • NinJaus kullanıcısına yanıt
    3x3 e göre zor sayılabilir.Hepsi için algoritmalar var basit bir biçimde hepsini anlatmaya çalışacağım.Hepsini çözmek büyük bir haz veriyor.Birtek 3x3 olsa ben bile sıkılabilirdim :)

Yabancı dildeki videolardan öğrendiğim bilgileri kendimce harmanlayıp Türkçe kaynak olarak sunma çabasındayım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.